Chtěl bych poradit ohledně eqipu, na úrovni hell,5 act
Hraju HC paladina - zealota, a mám nyní :
Weapon - RW Oath v Ettin Axe
Switch - RW Harmony- na LK runy kvůli vigoru
Head - RW delirium v Demon Headu
Stít - RW Sanctuary - All rez celkem 87
Brnění RW Gloom v Great Hauberk - 1700 def
Zbytek nějaký crafty atd ( boty WT, pásek Thunder )
Síla : 200
Agility : 152
Vitality : 285
Energy - nic
Vím, že v síle mám toho až moc ( nejtěžší věc co mám je tuším ten Oath - 145 síly ), ale nějak jsem to nabral a ani nevím jak :-D
No a jde mi o to, jak v equipu pokročit dále.
Z LK jsem nadropoval 2x Gul a 1x Vex ... 1 Gulku jsem vrazil do Merce ( nosí teď RW Rift na imunne to physic - je to might merc ), a já se chci zeptat, kam vrazit ty dvě high runy - mám dvě možnosti :
1) Nějak vyhaluzit drop a postavit Exile, do etheral Gilded Shieldu +27 ress ( mám v truhle ) ( potřebuju ohm a Ist )
- výhoda by byla brutální defense, a life tap ... Ale neměl bych full resy jak teď ...
2) Udělat RW Death - runy mám, chybí pouze etheral berserker axe nebo Ettin Axe ( btw, jestli je lepší to hodit do jiné 1h zbraně, tak řekněte, v tomto nejsem 2x honěnej ... )
- výhoda : Větší damage, CB ... nevýhoda o 50% pomalejší AS ...
tak prosím o radu ))
Paladin - equip - help
Moderátor:Dark_Deamon
- damagedeath
- Zhar the Mad
Re: Paladin - Qeuip - help
Tak nejlepší weapon by byl grief ve phase blade
jinak do toho exile běž, jen bych vyměnil štít, kterej bude mít all res 45 - stačí pochodit kurast na stojany. nemusí ani být ethereal, defense bude dost i tak.
Jinak při troše štěstí a trpělivosti bys Lo na grief a ist a ohm nadropuješ v kurastu
jinak do toho exile běž, jen bych vyměnil štít, kterej bude mít all res 45 - stačí pochodit kurast na stojany. nemusí ani být ethereal, defense bude dost i tak.
Jinak při troše štěstí a trpělivosti bys Lo na grief a ist a ohm nadropuješ v kurastu
Při dropu LO spíše uvažuju, že bych udělal Forti ... ( mám ve skladu armor s cca 500 def ) místo Glooma ( ten gloom by dostal Merc )
Jinak, ten Exile chci eth, protože je nezničitelnej, takže proč toho nevyužít, a jen tak ze srandy chci vědět, kolik defense můžu nejvíc za palacha vytahat ... zatím mám při zaplém HS 17000 def
Jinak, ten Exile chci eth, protože je nezničitelnej, takže proč toho nevyužít, a jen tak ze srandy chci vědět, kolik defense můžu nejvíc za palacha vytahat ... zatím mám při zaplém HS 17000 def
- damagedeath
- Zhar the Mad
já to vytáhl na 55k, ale jde to i více...
grief je lepší
Forti je taky dobrý, ale nikdo netvrdí, že nejde nadropovat v LK 2x Lo
grief je lepší
Forti je taky dobrý, ale nikdo netvrdí, že nejde nadropovat v LK 2x Lo