Battle-net
Moderátor:Dark_Deamon
- Meegor
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- Kontaktovat uživatele:
Od Bnetu si dam na chvilku pausu, ted se pro me objevila nova vyzva v podobe Medianu XL 2012 a musim to dat na destruction, pak se zase zajdu podivat na Bnet kolik je tam pkcek, j soukromy hry to resi ale kdyz sem potreboval farmit s cucacim babou tak bylo tezky shanet 7 lidi co budou chodit diaruny....
Když se bojíš že spadneš,
tak spadneš, protože se bojíš.....
tak spadneš, protože se bojíš.....
- Abuzus
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Abuzus#2665
- Kontaktovat uživatele:
Re: Battle-net
Já mám jen za úkol dohrát mého babu, když už jsem se do toho pustil, navíc ten Median chápu, jen co to dohraji, tak zdrhám jinam, nu což - to už se tam asi nepotkáme. Jen, že je těžké najít fair spoluhráče, většinou mi všechno šlohnou a nepotřebné prodají (jsem totiž hrozně pomalej :-). Babu jedu untwinked, ale pak mám ještě 3 "normální" postavy (rush, expy, hunting) a i přehoz je riskantní. Pár unique jsem už takhle "poztrácel".
Greenhorn s duší Throwera
Ma tu nekdo zkusenosti s timto vyrobkem?
XZONE Blizzard BattleNet Authenticator
Jak to funguje? Co kdyz to ztratim, dojdou tomu baterky, nebo se to rozbije?
Jeden známej kamaráda to má. Prej to vydrží několik let ta baterie klidně. Když to ztratíš, tak to musíš řešit se zákaznickým oddělením blizzardu v angličtině.hajcus píše:Ma tu nekdo zkusenosti s timto vyrobkem?
- milaczech
- Fallen Shaman
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:MiLaCzech#2874
Blizzard BattleNet Authenticator za 199,- ... silne zvazuji to koupit... vydrz podle oficialnich parametru 7 let... otazka jak dlouho to trva pote vymenit a na kolik by mne ta vymena prisla... co myslite lidi vy... oplati se tohle kupovat??? :)
EDIT: Myslel jsem, ze se s timto budu nejak snadneji prihlasovat na BN (bez zadani uctu a hesla, ale zda se ze ne :( ) Je to "jen" zabezpeceni navic.
EDIT: Myslel jsem, ze se s timto budu nejak snadneji prihlasovat na BN (bez zadani uctu a hesla, ale zda se ze ne :( ) Je to "jen" zabezpeceni navic.