Po další pauze od hraní diabla se k němu vracím,aspon tedy na ty dny,kdy nebude k dispozici stolní PC (jsem hodně na cestách,takze na nich budu pařit d2)
Po předešlém neuspěchu s random postavou (amazon) mám opět připravený list s čísly 1-7 ,k cislum přiřazen char a myš na generátoru náhodných čísel.Padlo číslo 3-nekro.
Jak ho postavím ještě nevím.
Opakované runy zakázány,v 1.07 stejně nejsou RW ,takze LK nebo Countness by ztráceli smysl.
Vyčistit vše.Esc zakázán.Hero editor a podobné sra*ky nepouzivam.
snad to tentokrat vyjde
Hc random (podruhé ^^) 1.07
Moderátor:Dark_Deamon
Re: Hc random (podruhé ^^) 1.07
Boner, Boner!
Nevím teda jestli je ve verzi 1.07 hratelnej...
Jinak GLHF
Nevím teda jestli je ve verzi 1.07 hratelnej...
Jinak GLHF
- BliiNky
- Burning Soul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem pro Mellemancera, ten by hratelnej mel bejt
asi myslíš meelemancera
jaký build to bude se jeste rozhodnu dneska,boner by urcitě šel ,s podporou golema a řady curse ^^ ale musel bych hodně chlastat manu a to by mohl byt problem,pokud bych necpal body do energy,pac mana poty se tu nedaji koupit fajn by mohl byt meele s dýkou v ruce a nějakym golemem popř jinyma summonama ,s kletbama
jaký build to bude se jeste rozhodnu dneska,boner by urcitě šel ,s podporou golema a řady curse ^^ ale musel bych hodně chlastat manu a to by mohl byt problem,pokud bych necpal body do energy,pac mana poty se tu nedaji koupit fajn by mohl byt meele s dýkou v ruce a nějakym golemem popř jinyma summonama ,s kletbama
- Slw
- Minion of Destruction
pokud si dobře vzpomínám, tak sou. takový rhyme v pěkné hlavičcce udělá divyFrgy píše:v 1.07 stejně nejsou RW
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.
Ted to taky koumám,ale mohl bych odprisahnout ze jsem pred nejakou dobou cetl ze tam nejsou vubec.
- Meegor
- Quill Rat
- Kontaktovat uživatele:
Když se bojíš že spadneš,
tak spadneš, protože se bojíš.....
tak spadneš, protože se bojíš.....