Monster shrine
Moderátor:Dark_Deamon
Dnes se mi stala zajímavá věc. Na cold plain na normál jsem vzal monster shrine. Vyběh z ní unikátní fallen s partou. Po jeho smrti se však stalo něco co sem dosud nezažil fallen shaman ho oživil. Zabil sem ho znova a než jsem zabil toho šamana oživil ho eště jednou. Nikdy se mi nestalo, že by někdo oživil unika (v mém případě eště dvakrát).
Stalo se vám to někdy??
Stalo se vám to někdy??
Zy-El - Sorceres - Morgan - Lvl kolem 900 - Killuju vše na night (včetně Orifice To Oblivion)
- Fraxinus
- Adviser
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Re: Monster shrine
Velice zajímavé. Chtělo by to vytvořit "laboratorní podmínky" a podrobit testům.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
- Slw
- Minion of Destruction
asi ho hra brala pořád jako obyč. no vida, i po těch letech něco nového
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.
sakra to už nevim, ale expi ne
myslim se spíš, že drop taky ne. Ale nejsem si jistej
myslim se spíš, že drop taky ne. Ale nejsem si jistej
Zy-El - Sorceres - Morgan - Lvl kolem 900 - Killuju vše na night (včetně Orifice To Oblivion)
- Abuzus
- Minion of Destruction
- BattleTag:Abuzus#2665
- Kontaktovat uživatele:
jj u Diabla nikdy nevíš, viz můj battle.net v multiplayeru
- v Lower Kurastu jsem se sossou už několikrát potkal potvoru (Leapera), které zbyde jeden život a nechce ripnout. Static, FireBall, Glacial - nic, skáče kolem jako pominutá. Není psaná jako imunní, ale musím k ní doběhnout a jednou jí bácnout holí .....
- Ormusova Jade Figurine mi vypadla v Durance of Hate Level 2 ...
- před Baalem v Thorns vyběhli Venom Lordi, po zabití 2 kusy zčernali jako když tě zabijou (duch) a zůstali tam i přes Miniony a pak s námi běželi i k Baalovi, kde se ztratili až po cca 1 obrazovce.
A to hraji chvilku, ostatní už toho museli vidět mnohem více....
http://abuzus.rajce.idnes.cz/Battle.net ... hot004.jpg
- v Lower Kurastu jsem se sossou už několikrát potkal potvoru (Leapera), které zbyde jeden život a nechce ripnout. Static, FireBall, Glacial - nic, skáče kolem jako pominutá. Není psaná jako imunní, ale musím k ní doběhnout a jednou jí bácnout holí .....
- Ormusova Jade Figurine mi vypadla v Durance of Hate Level 2 ...
- před Baalem v Thorns vyběhli Venom Lordi, po zabití 2 kusy zčernali jako když tě zabijou (duch) a zůstali tam i přes Miniony a pak s námi běželi i k Baalovi, kde se ztratili až po cca 1 obrazovce.
A to hraji chvilku, ostatní už toho museli vidět mnohem více....
http://abuzus.rajce.idnes.cz/Battle.net ... hot004.jpg
Greenhorn s duší Throwera
- Fraxinus
- Adviser
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Abuzus: To s tím Leaperem se mi také párkrát stalo, ale ten leaper zase na druhou stranu jen skákal, ale neuděloval škody. Jade Figurine vypadne z bosse, který je v dané minilokaci jako první vygenerován. Takže se to klidně může stát i v durance. Ti Venom Lordi byli někým v partě revivnuty a po 180 sekundách zmizeli, nic neobvyklého to není.
...Ancients, go, go go!
Frax má pravdu, navíc na screenu je necro, takže je to myslim jasný. Leaper neni žádnej div, to se stává taky často atd.
Já si zase pamatuju, jak mi ve verzi 1.00. vběhl do Lutu tedle Leaper. Screen už asi nemám, je to daleká historie. Ale to jsme už OT, leda na to vytvořit spešl sekci (pokud už náhodou neexistuje) a tam todle řešit.
Ten monstr šrajn by otestovat chtěl, ty dropy by mě zajímaly. Nejjednodušší by bylo využít práce nějakého modmakera, který si pro to může vytvořit ony "laboratorní podmínky".
Já si zase pamatuju, jak mi ve verzi 1.00. vběhl do Lutu tedle Leaper. Screen už asi nemám, je to daleká historie. Ale to jsme už OT, leda na to vytvořit spešl sekci (pokud už náhodou neexistuje) a tam todle řešit.
Ten monstr šrajn by otestovat chtěl, ty dropy by mě zajímaly. Nejjednodušší by bylo využít práce nějakého modmakera, který si pro to může vytvořit ony "laboratorní podmínky".
- Grammator
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Grammator#2662
- Kontaktovat uživatele:
ano drop by měl být stále, alespoň z oživených obyč fallenů je...
jinak já sem dřív rád vyhledával nejrůznější místa, kde se dá vyletět z mapy, až sem si udělal pěknej přehled (je to vlastně pokaždé v maggot a tal rasha tomb)...
jinak já sem dřív rád vyhledával nejrůznější místa, kde se dá vyletět z mapy, až sem si udělal pěknej přehled (je to vlastně pokaždé v maggot a tal rasha tomb)...
Dříve sem byl namyšlený, dnes už nemám chybu...
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil
Facebook
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil
Ten bug s monster shrine poznám...funkčný je u fallenov aj u fetishov (u nich je tých bugov teda podstatne viac, napr. vedia oživiť aj normálne vygenerovaného unika)...u undeadov som ho nepostrehol. A čo sa týka dropu, už normálne oživené monštrá nemajú žiadny drop ani nedávajú xp. A to isté platí aj o tých unikoch. Až tak zbugovaní nie sú, aby mali stále sa opakujúci sa drop.
O tejto problematike som zbieral informácie už dlhšiu dobu, ale tento topic ma nakopol, aby som to už teda dal všetko dokopy, takže kto má záujem o viac informácii, nech si pozrie toto video.
O tejto problematike som zbieral informácie už dlhšiu dobu, ale tento topic ma nakopol, aby som to už teda dal všetko dokopy, takže kto má záujem o viac informácii, nech si pozrie toto video.