Path of Exile - beta
na diablo.incgamers.com rozdávájí 1000 klíčů na PaoE, mě se zadařilo, stačí dvojkik
http://diablo.incgamers.com/blog/commen ... ment-38046
aspoň nějak zkrátím čekání na D3
http://diablo.incgamers.com/blog/commen ... ment-38046
aspoň nějak zkrátím čekání na D3
congregation, please be seated and open your prayer guides to the book
of revelations, psalm 69:drinking the blood of jesus,drinking it right from his veins,learning to swim in the ocean,learning to prowl in his name
of revelations, psalm 69:drinking the blood of jesus,drinking it right from his veins,learning to swim in the ocean,learning to prowl in his name
- Conano
- Fallen Shaman
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Conano#1999
- Kontaktovat uživatele:
Re: Path of Exile - beta
Něco nového od doby, kdy to bylo nezáživné, nudné a zabugované? Hraje to teď někdo z Vás?
- Raahk
- Wraith
- BattleTag:Raahk#2416
Pořád to je nezáživné a plné chyb. Graficky snad radši ani nemluvit
- Conano
- Fallen Shaman
- Kontaktovat uživatele:
Raahk : graficky radši ani nemluvit? ... Grafika tam byla jediná taková oku líbivá ... něco je teď nového ... a špatně? :/
- Raahk
- Wraith
Já nevím ale grafika mi připadá tak 5let zpátky, a ty animace postav jsou divný. Je to jen můj osobní pocit když jsem to hrál zhruba před týdnem. Přemohl jsem se na hodinu v kuse a pak jsem to hned smazal.
- Conano
- Fallen Shaman
- Kontaktovat uživatele:
No..je pravda že ty animace byly k poblití se, ale ta grafika tak hrozna nebyla. Na to že to je nějaké nové studio...které hru vytváří v polorozpadlém domku...je grafika povedená. Taková temná. Ale co mi tam vždy chybělo byla krev a násilí. Na to že říkali že to bude od 18 tak po zabití pouze loužička krve...nic moc.
No prostě a jednoduše vše působí divně, chladně, amatérsky, zmateně ...
- Raahk
- Wraith
Jestli chce někdo zkusit rád půjčím account
Bych se styděl vůbec account k takovému braku nabízet.
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes.
- Raahk
- Wraith
No to máš pravdu že je to brak
O víkendu, tzn. 30. 3. - 1. 4., bude PoE přístupné všem hráčům v rámci zatěžovací zkoušky serverů. Více zde: http://www.pathofexile.com/publicweekend/
O víkendu, tzn. 11. 5. - 13. 5., bude PoE přístupné všem hráčům v rámci druhé zatěžovací zkoušky serverů. Více zde: http://www.pathofexile.com/publicweekend/
skusal tu niekto betu co bola teraz posledny vikend?
Hral som to a mam aj betu ale ta hra absolutne nezaujala neviem preco ale graficka stranka hry ma strasne odradza a to mi o grafiku v hrach nejde ..
Hral som to a mam aj betu ale ta hra absolutne nezaujala neviem preco ale graficka stranka hry ma strasne odradza a to mi o grafiku v hrach nejde ..
Zkousel hru nekdo v posledni dobe? Tipl bych, ze datum vydani se pomalu blizi.
Premyslel jsem, ze bych si koupil vstup do hry. Ma to smysl, nebo je hra stale plna bugu a vyplati se pockat na vydani a mit to pak zdarma?
Co se tyce grafiky, tak ta se mi podle videi zda hezka.
Premyslel jsem, ze bych si koupil vstup do hry. Ma to smysl, nebo je hra stale plna bugu a vyplati se pockat na vydani a mit to pak zdarma?
Co se tyce grafiky, tak ta se mi podle videi zda hezka.
-
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- Kontaktovat uživatele:
Někdo psal, že Path of Exile je lepší jak D3, ono se uvidí až vyjde:) Mě osobně se tam hrozně líbí ten skill-strom.
Ahoj,
tak podle videí mě to celkem zaujalo...
Ale taky vám přijde, že jako nástupce D2 se PoE více hodí než D3?
tak podle videí mě to celkem zaujalo...
Ale taky vám přijde, že jako nástupce D2 se PoE více hodí než D3?
Chápu, podle videí se to špatně posuzuje, nicméně u mě je plus že je hra zadarmo... a opravdu se snaží o hratelnost a spokojenost hráčů... to se o Blizzardu říct nedá (aukce fuj)...
Nejdůležitější je požitek z hraní... takže já se těším, až tahle hra vyjde a konečně si ji zahraju
Nejdůležitější je požitek z hraní... takže já se těším, až tahle hra vyjde a konečně si ji zahraju
-
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- Kontaktovat uživatele:
Taky to určitě dělají pro peníze(časem tipuju nějaký donate), to se časem vyvine. O D3 jsem po vydání od přátel slyšel že paráda, teď už to skoro nehrají(když nemá smysl dělat 2x tu samou postavu). Dvojka se dá hrát i po 12 letech, jsem zvědavý, jestli někdo bude o D3 za 12 let mluvit.
Jako vyčítat blizzardu, že je ve hře aukce je fakt docela mimo. Tradovalo by se skoro úplně stejně přes fóra i kdyby aukce nebyla... Dneska už je trochu jiná doba, než při vydání D2. Navíc i v D2 se tradovalo hodně. A vem si, že D3 hraje několikanásobně víc lidí. Navíc v době vydání D2 plno lidí nemělo internet, takže ani tradovat nemohli. I kdyby bylo D3 bez aukce, tak by to vypadalo podobně.ZOMB píše:Chápu, podle videí se to špatně posuzuje, nicméně u mě je plus že je hra zadarmo... a opravdu se snaží o hratelnost a spokojenost hráčů... to se o Blizzardu říct nedá (aukce fuj)...
A k tomu dalšímu. I blizzard se snaží o spokojenost hráčů, nevím jak můžeš napsat, že se to o nich říct nedá... Samozřejmě, že se o spokojenost hráčů snaží hlavně kvůli penězům, ale přesně z toho stejného důvodu to dělají i vývojáři PoE.