Diablo III PvP Update
- Conano
- Fallen Shaman
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Conano#1999
- Kontaktovat uživatele:
Jsem si jistý, že matchmaking podle gearu rozhodně nebude, to by bylo hodně o ničem. Matchmaking jako ve WoWku fungoval perfektně, takže si myslím, že to by mělo být zachováno i v D3.
Re: Diablo III PvP Update
Všechny ty matchmakingy jsou nesmysly. Předpokládají totiž, že každý bude hrát tu hru jen tím způsobem, který jim Blizz vnutí. Jestli si někdo myslí, že d3 pvp, které se jeví ještě komplexněji než d2, blizz na nějakou únosnou míru vybalancuje, tak je na omylu. Ani za 10 let to nedají slušně dokupy.
Hraju annihilus.net a projectdablo2.comambin píše:@saesa: cheatovani a editovani nema s kvalitnejsim PvP nic spolecneho a kdyby si kvalitni PvP nekdy hral
- Programos
- Minion of Destruction
- BattleTag:Programos#2804
- Kontaktovat uživatele:
Na co tím narážíš? ".. jen tím způsobem, který jim Blizz vnutí". Matchmaking ti vybere nepřítele podle nějakých parametrů (podle gearu a nebo bodů v nějakém ladderu). Jak ty to zahraješ to už je na tobě, čím budeš lepší, tím budeš mít lepší nepřátele.
Např v dotě/honku tyhle matchmakingy fungují skvěle a nevidím důvod proč by tomu nemělo být i jinde. Akorát se hold přidá víc parametrů.
Např v dotě/honku tyhle matchmakingy fungují skvěle a nevidím důvod proč by tomu nemělo být i jinde. Akorát se hold přidá víc parametrů.
Inu, co k tomu rict.... Programos#2804
No říkali, že podle gearů a snad podle dejme tomu zabitých soupeřů, počtů smrtí v arénach, atd. Ale ta představa, že budou Blizzardi určovat, s kým tě spárují nebo proti komu postaví, když chceš místo Deathmatche hrát třeba Last Man Standing mód a nechce se ti rok nebo dva čekat, až ho do hry přidají, je děsivá.. takhle nebudeš v žádném případě moct hrát podle sebe, jinak tě matchmaking system přeřadí k slabším soupeřům a nezahraješ si, například.
Hraju annihilus.net a projectdablo2.comambin píše:@saesa: cheatovani a editovani nema s kvalitnejsim PvP nic spolecneho a kdyby si kvalitni PvP nekdy hral
- Conano
- Fallen Shaman
- BattleTag:Conano#1999
- Kontaktovat uživatele:
saesa : takže říkáš, že nejlepší bude vynechat úplně MM a hledat soupeře úúúplně náhodně a ty jako začátečník dostaneš nějakého PRO hráče, který nemá ani jednu prohru a hodně skvělý gear... hmm to se jeví jako dobrý nápad... hehe
Jistěže je lepší si sám hledat protivníky. Daleko rychleji se to naučíš hrát. Když to za tebe dělá počítač, tak budeš hrát pořád stejně blbě.
jak stejně blbě, když budeš mít ve wow rating 3000, tak budeš hrát stejně blbě jako na ratingu 0 ?
saeso ja ta vobec nechapem co mas na mysli teraz
sak snad tam bude normalne ranked hry s matchmakingom a snad bude mozne si zahrat unranked s hocikym chces ne ?
sak snad tam bude normalne ranked hry s matchmakingom a snad bude mozne si zahrat unranked s hocikym chces ne ?
saesa je normalni troll .. v jinem topicu napsal, ze udela stream, jak farmi inferno za pouziti jenom 2 skillu .. takze tenhle clovek do areny na lvl 1 potrebuje minimalne nafarmeny lvl 60 aby to bylo fer
EDIT: nebo mozna aby dostal meteorem nebo sekerou po palici, uvidel death screen a konecne se probral z toho snu
EDIT: nebo mozna aby dostal meteorem nebo sekerou po palici, uvidel death screen a konecne se probral z toho snu
Naposledy upravil(a) Vozi dne 10.03.2012, 16:35 hod., celkem upraveno 1 x.
- Programos
- Minion of Destruction
- BattleTag:Programos#2804
- Kontaktovat uživatele:
Taky nchápu Saesu, jeden z nás je tu asi zalostalej.
Inu, co k tomu rict.... Programos#2804
matchmaking tam bude podle gearu to je jasny, pak mozna podle poctu killu, ale to vy jako hrac asi neuvidite, jedini co me na pvp stve i kdyz ho nebudu hrat ze nebude 1 vs 1, jen team deathmatch.
to sa niedke oficialne pisalo ze to bude podla gearu ?
nechapem preco by tam nemohol byt klasicky ELO system ako vsade,
nechapem preco by tam nemohol byt klasicky ELO system ako vsade,
pokud se nepletu J.W rekl ze to bude podle gearu, nejspis to bude celkove podle gearu + kill ale nic takoveho jako rating ve wow tam nebude , alespon nic takoveho ty ve hre neuvidis, max to bude hra ukladat sama pro sebe.
ale stejne je to fuk, pokud to bude jak je to ted a jak rikali ze to planuji stejne bude pvp o nicem kdyz je to jen v parte deathmatch, a bude se hrat na pocet killu a ne na pocet smrti
ale stejne je to fuk, pokud to bude jak je to ted a jak rikali ze to planuji stejne bude pvp o nicem kdyz je to jen v parte deathmatch, a bude se hrat na pocet killu a ne na pocet smrti
arenu pridaji patchem a vice pvp modu mozna s datadiskem, ale nebudou to balancovat a delat z toho esport .. s balancovanim uz narazili ve WoW a vi, ze tudy cesta nevede
Osobně mě ta zpráva trošku rozladila...
PvP sice hrát nechci (ale stopro ho alespoň vyzkouším), ale klidně bych si třeba ještě tři měsíce počkal, než se všechno vyladí a dodělá tak jak má a jak bylo v plánu. Blizzard pro mě vždy byl symbolem neústupnosti s tvrdohlavosti. Žral jsem jejich prohlášení typu: "Hru vydáme, až bude hotová. Přeci nechcete nedokončený obsah."
Blizz vždy tak nějak odolával tlakům ze všech stran... mrzí mě, že teď povolil. Ze strany investorů a Avtivisionu to už musel být sakra nátlak a přiložená pistole k hlavě, aby Blizz prohlásil toto :-(
Ale každopádně se těším až zapařím :-D
PvP sice hrát nechci (ale stopro ho alespoň vyzkouším), ale klidně bych si třeba ještě tři měsíce počkal, než se všechno vyladí a dodělá tak jak má a jak bylo v plánu. Blizzard pro mě vždy byl symbolem neústupnosti s tvrdohlavosti. Žral jsem jejich prohlášení typu: "Hru vydáme, až bude hotová. Přeci nechcete nedokončený obsah."
Blizz vždy tak nějak odolával tlakům ze všech stran... mrzí mě, že teď povolil. Ze strany investorů a Avtivisionu to už musel být sakra nátlak a přiložená pistole k hlavě, aby Blizz prohlásil toto :-(
Ale každopádně se těším až zapařím :-D
no ja ti teda nevim, jestli to je nejaky velky natlak .. ano hra ma sve mouchy, ale co hraju betu, tak si rikam: "co sakra na tom jeste chteji ladit"? ta hra vypada lepe v tomhle stavu nez bude 99% her konkurence po vydani a milionu patchech / dlc ... a hlavne nezapomen, ze doba vyvoje D3 uz se opravdu nezdrave protahuje ...
a myslim, ze stejny nazor maji investori z activision
a myslim, ze stejny nazor maji investori z activision
To je taky pravda :-D
Na jednu stranu Betu nemám, takže nevím jak to s balancem je :-) Jen to na mě tak prostě působí :-)
Na jednu stranu Betu nemám, takže nevím jak to s balancem je :-) Jen to na mě tak prostě působí :-)
už někdy před rokem říkali že je pvp až na druhém místě a že neovlivní datum vydání tak co to zas melou
když neovlivní. Vyjde to bez něj aby to datum vydání neovlivnilo, takže jak říkaj tak dělaj jen ty to nějak nepobíráš.