Witch Doctor

Odpovědět
Spicak
Quill Rat
Currenly, I'm playing:Diablo 2
Re: Witch Doctor

Příspěvek od Spicak » 27.06.2011, 10:42 hod.

Jak to vidítě u WD v arénách/ v pvp ? bude ubec k něčemu ? mě příjde takový zatím moc pomalí oproti ostatním charum. všichni maj nějakej charge , bling nebo něco ale on prostě je strašně pomalej :( co myslíte ?

Garn
Adviser
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Garn » 27.06.2011, 10:56 hod.

Má tam ten Spirit walk + odpalování pejsánků v demu dávalo slušný čočky. Podle mě to bude stylem hry taková "nejpomalejší" postava, ale to neznamená, že bude nejslabší.
My name is Lachdanan, and I am cursed. Once the captain of King Leoric's army, I lived only to honor my land and my king. No man has a greater love for his king than I had for mine, even as I drove my blade through his dark and corrupted heart.

Spicak
Quill Rat

Příspěvek od Spicak » 27.06.2011, 11:09 hod.

kde najdu to demo ? :) to sem snad neviděl :(

Garn
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Garn » 27.06.2011, 11:13 hod.

My name is Lachdanan, and I am cursed. Once the captain of King Leoric's army, I lived only to honor my land and my king. No man has a greater love for his king than I had for mine, even as I drove my blade through his dark and corrupted heart.

Spicak
Quill Rat

Příspěvek od Spicak » 27.06.2011, 11:16 hod.

zatím jak na to tak koukám tak wizard to tam krájel jak nic. asi to zatím mco není balanced :)

Garn
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Garn » 27.06.2011, 11:21 hod.

No nechce se mi už hledat ten timing, ale jednou jak tam Wiz vběhne barbovi do WW, tak dostane během 2s půlku HP dolů a zemře. Pak v jedné té části jak jde Wiz proti WD 1v1, tak ten Wiz mu nic nedělá a WD ho sundá na nějakých 5% jen tím, že 3x odpálí za sebou ty psy.

Tib3rian
Doom Knight
BattleTag:Tiberian#2416

Příspěvek od Tib3rian » 27.06.2011, 12:00 hod.

To je video z Blizzconu, stare 8 mesiacov, v tom case sa k balancovaniu este ani poriadne nedostali. Od konca aprila uz prebieha closed beta a nez vyjde hra, sa bude balancovat dnom i nocou. Blizz to vsetko vyladi na 100%, aj Witch doctora, o to sa nebojim.
"My old enemy. You cannot hide from me...no matter what form you choose to wear. Let your true self be revealed...Diablo!"

steven88
Quill Rat

Příspěvek od steven88 » 11.09.2011, 01:33 hod.

Tak jak tak vidím skilly jsmou pro nás zatím jedna velká neznámá.V diablo 2 jsme hrál necromancera...takže rozhodování je jasné:D.....Bohužel a možná bohu dík jsou v blizzardu tajnůstkáři ve všem...už jenom požadavky a tak.mě osobně by spíše zajímalo jak to bude s runovými slovy pro witch doctora....nevíte o nich neco vy??????? :cry:

iNstinkt
Fallen Shaman
BattleTag:iNstinkt#2229

Příspěvek od iNstinkt » 11.09.2011, 01:52 hod.

steven88 píše:mě osobně by spíše zajímalo jak to bude s runovými slovy pro witch doctora....nevíte o nich neco vy?
co to meleš. Jaký runový slova. V D3 nic takovýho není, runy tam sice jsou ale davaj se do spellu. Asi si to s nečím pleteš.
Fergys#2600 - Demon Hunter - 13LVL - 115,48 DPS - 51,25 DPS NOW! - PvP Build - PvE Build

trajda
Quill Rat

Příspěvek od trajda » 26.11.2011, 17:15 hod.

Corpse Spiders, Wall of Zombies, Horrify, Spirit Walk, Mass Confusion, Zombie Dogs, Graps fo Death, Hex, Gargantuan a Fetish Army...Zdá se vám to jako málo obraných kouzel? WD možná je nejpomalejší postava, ale je to tak správně, protože ta postava už je starej dědek, kterej nemá, kam pospíchat. Má největší množství zpomalovacích kouzel ze všech postav a kdyby mu nestačili, tak může před sebe postavit celkem hezkou armádu, která soupeři zabrání v chůzi dál. A ikdyby summony nestačily, tak stále jsou tu kouzla největší nouze, jako mass confusion, spirit walk nebo horrify....ta postava je pomalá, protože ona nepotřebuje být rychlá a přemýšlím, jak by vypadal Hunter z wowka by WD...za pár dnů jsem tu zpět s novým buildem >:D

Dizietr
Quill Rat

Příspěvek od Dizietr » 28.11.2011, 18:43 hod.

Myslíte si že by tento build byl použitelný? :D :D. Předem se omlouvám, protože nemám vůbec žádné zkušenosti se skilama + runama ... takže jsem to jen tak zkusil co by jste mi na to řekli .. očekávám kritiku.

http://us.battle.net/d3/en/calculator/w ... YWd!YYbZZa

Sigurn
Quill Rat

Příspěvek od Sigurn » 09.12.2011, 10:51 hod.

nevim jestli se o tom uz nemluvilo momentalne nemam cas vse procitat ale jak jste lidi spokojeni s resource systemem WD?? cim vic nad tim premyslim tim vic mi zacina vadit ze ma manu....ostatni classy maji neco noveho, Fury, Spirit, AP - toto krasne odpovida charakteristikam jednotlivych postav, DH ma dokonce 2 resource systemy coz je awesome! a Witch Doctor?? ten ma "Manu"...jak originalni

co vy ostatni? jak to vidite? mel by mi neco noveho? (napr Fear, Madness apod, neco co by ho charakterizovalo) anebo vam nevadi ze jako jediny class ma stejny resource jako byl ve D2?

P.S. sry za opozdeny prispevek, chtel jsem to napsat uz davno ale nebyl cas a pokazde jsem na to zapomel :D
To, že tomu nevěříš neznamená, že se to nemůže stát.

kojot
Zhar the Mad
BattleTag:TruE#2982

Příspěvek od kojot » 09.12.2011, 13:16 hod.

Co ti na tom konkrétně vadí? IMO je úplně jedno jak se to jmenuje, mě by nevadilo ani kdyby měli manu všichni (ikdyž vzhledem k systému u Barba a DH by to bylo divný).
Obrázek

Sigurn
Quill Rat

Příspěvek od Sigurn » 09.12.2011, 18:57 hod.

kojot píše:Co ti na tom konkrétně vadí? IMO je úplně jedno jak se to jmenuje, mě by nevadilo ani kdyby měli manu všichni (ikdyž vzhledem k systému u Barba a DH by to bylo divný).
vadi mi ze jako jediny ma neoriginalni resource system, jako jediny ma resource system shodny jako byl ve dvojce...myslim ze jsem to napsal jasne

taky by mi nijak zvlast nevadilo kdyby meli manu vsichni ale ze zmeni resource jen 4 a jednomu nechaji?? to mi vadi, dle meho mu to ubira na pritazlivosti-je mene zajimavy

kojot
Zhar the Mad

Příspěvek od kojot » 09.12.2011, 20:13 hod.

Promiň, ale myslím si, že zbytečně řešíš blbosti. Nevím, kdo by si vybíral postavu podle toho, jakej má resource systém (resp. podle toho jak se to menuje).

Už, aby to vydali. Snad se potom přestanou všude řešit takovýhle pitomosti.
Obrázek

Sigurn
Quill Rat

Příspěvek od Sigurn » 09.12.2011, 21:42 hod.

nic neresim, chtel jsem vedet nazory jinych lidi na tuhle vec ale zatim jsem se dockal jen presvedcovani a nepochopeni....tak se omlouvam pokud toho chci moc, kdyz nemas cim prispet tak neprispivej vubec, rozhodne to bude lepsi nez me presvedcovat ze "resim pitomosti". diky

kojot
Zhar the Mad

Příspěvek od kojot » 09.12.2011, 21:59 hod.

Tak dobře, můj názor: Ne nevadí mi to a rozhodně mě to neodradí od toho si WD zahrát (ikdyž první na řadu přijde Wizard).
Obrázek

Hellknight
Fallen Shaman
BattleTag:Hellknight#1178

Příspěvek od Hellknight » 11.03.2012, 11:52 hod.

No teď to u toho Hauntu opravdu spravili ;) Z tou runou Resentful Spirit: poškození je změněno na 0% za sekundu po dobu 0 sekund, je to nejsilnější skill WD >:D Vážně mazec teď to každý bude používat :green:
We who are about to die, salute you!
Obrázek

Vozi

Příspěvek od Vozi » 11.03.2012, 13:25 hod.

Na mne vsechny ostatni classy krome WD pusobi dojmem "tohle jsem uz prece nekde videl". Ale jasnym duvodem, proc ho budu hrat, je fakt, ze bude vyborny na farmeni :)

Madus
Wraith

Příspěvek od Madus » 11.03.2012, 13:49 hod.

Sigurn musis si neco precitat o mane a povode kde to vzniklo a mozno pochopis preco sa rozhodli dat WD tento resource...

Odpovědět

Zpět na „Witch Doctor“