Paladin (rady)
Moderátor:Dark_Deamon
Potreboval by som trochu poradiť alebo skôr usmerniť ako ďalej pokračovať.
Mám paladina, zealot, 69 lvl, dokončil som nightmare, ale už na začiatku hell mám problém.
Merce je takmer úplne zbytočný, lebo ho zabijú na 2-3 rany, a so mnou je to trochu podobné. U môjho paladina je problém s dmg, mám okolo 150-350, čo je dosť biedne lebo aj fallena dám pomaly na 4-5 zealov.
Body som dával hlavne do vit. a dex., a skill pointy mám namaxovaný zeal, fanaticism, sacrifice(asi 14), holy shield(asi 16).
Poraďte mi, čo mám ďalej robiť? Expiť? Runovať? Ak runovať, tak čo? Aké itemy zohnať na nightmare?
Mám paladina, zealot, 69 lvl, dokončil som nightmare, ale už na začiatku hell mám problém.
Merce je takmer úplne zbytočný, lebo ho zabijú na 2-3 rany, a so mnou je to trochu podobné. U môjho paladina je problém s dmg, mám okolo 150-350, čo je dosť biedne lebo aj fallena dám pomaly na 4-5 zealov.
Body som dával hlavne do vit. a dex., a skill pointy mám namaxovaný zeal, fanaticism, sacrifice(asi 14), holy shield(asi 16).
Poraďte mi, čo mám ďalej robiť? Expiť? Runovať? Ak runovať, tak čo? Aké itemy zohnať na nightmare?
Re: Paladin (rady)
To poškození je žalostně malé, takový máš v pohodě i na konci normal. To nosíš short sword? Popiš svou výbavu.
Vzdyt Fanaticism zvysuje DMG snad o 400% ne:D? To musis mit v ruce fakt nejaky pahyl. Vsadim se, ze mas v ruce nejaky unique drop z normalu a nechces ho vyhodit protoze to je napsane zlatym pismem:D.
„People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.“
„Everybody dies but not everybody lives.“
Zbraň: Rusthandle Grand Scepter (runa Amn)- 16-34 dmg
Štít: Visceratuant Defender (runa Um)
Brnenie: Raven Suit Breast Plate (runy Tal, Tir)
Helma: Shadow Horn Crown
Ostatne veci majú hlavne ressisty. napr. Amulet: 22 all ressist, ring 10 all res
neviem presne kedy mi padla zbraň, ale za celý čas v nightmare my nepadlo nič, čo by malo väčší dmg a bolo jednoručné.
Štít: Visceratuant Defender (runa Um)
Brnenie: Raven Suit Breast Plate (runy Tal, Tir)
Helma: Shadow Horn Crown
Ostatne veci majú hlavne ressisty. napr. Amulet: 22 all ressist, ring 10 all res
neviem presne kedy mi padla zbraň, ale za celý čas v nightmare my nepadlo nič, čo by malo väčší dmg a bolo jednoručné.
Máš na sobě úplně strašnej šrot. s timhle nemůžeš ani pořádně chodit nightmare. Zkus chodit Andariel na Nightmare pak Mephista dokud ti nepopadaj pořádný věci.
Nightmare sa mi šiel úplne v pohode, jediný problém bol v Tal Rasha hrobkách a pri Baalovi keď vyhodil minionov z 2. aktu. Inak, padajú aj na nightmare veci s dierami na runy? (okrem tých sivých)
Nevím co myslíš tím "okrem tých sivých"
S dírama padají šedé, magické, žluté a některé sety a unikáty mají napevno taky díry.
S dírama padají šedé, magické, žluté a některé sety a unikáty mají napevno taky díry.
Ja bych ti poradil chodit spis Chaos Sanctuary. Diablo to na NM dropuje nejlip (nejlepsi veci), a kdyz Miniony u Baala moc nedavas, tak je nejlepsi volba tohle. Vim, ze tam je casove narocnejsi cesta (nez treba na Andariel), ale jestli to tam davas nevidel bych v tom problem... Stejne nemas nejak extra vysoky lvl na Hell (podle me ses dostal na Hell poprve v zivote), tak se aspon naexpis.
Jasne, ze padaji. Ale kdyz ta vec neni seda, tak z ni runove slovo neudelas. Pokud ti slo o tohle.
Jasne, ze padaji. Ale kdyz ta vec neni seda, tak z ni runove slovo neudelas. Pokud ti slo o tohle.
„People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.“
V tom zmysle, že z dierami mi padli iba tie sivé veci (väčšinou 2-3 diery) ale magické, žlté, setové ani rareové mi nepadli s viac ako 1 dierou.
Tak nejake to % tam je. Klidne ti muze padnout rare predmet s 2 sockets. Ale ty diry ti nepomuzou dohrat Hell
Jsem si jistý, že lepší zbraně se dají koupit od Larzuka na nightmare, ale pokud máš nějaký emocionální vztah zrovna k tomuhle scepteru tak ho alespon vylepši v bedně na nightmare verzi (1 Ral Rune + 1 Sol Rune + 1 Perfect Emerald + Normal Unique Weapon = Exceptional Version of Weapon). Každopádně u zealota bych se zaměřil hlavně na crushing blow - když už nic, tak alespoň craftnout blood gloves ( http://classic.battle.net/diablo2exp/it ... lood.shtml ).Jakim píše:Zbraň: Rusthandle Grand Scepter (runa Amn)- 16-34 dmg
.
.
ale za celý čas v nightmare my nepadlo nič, čo by malo väčší dmg a bolo jednoručné.
Edit: kazdopadne si zkus projit runewordy a craft recepty jestli by se nenaslo neco co by se ti hodilo. Napriklad brneni duress (Shael + Um + Thul) je levne a dobre.
Diky PSK , nahodil som enchant na zbraň, čo si napísal a aspoň na začiatok mi zvyšilo dmg na 280-580 (z 150-350), pozriem si aj ostatné recepty, či by som nemohol niečo vylepšíť.
Ak som pochopil z príspevku dejavu správne tak runové slová môžem skladať iba do sivých vecí? Opravte ma ak som zle napísal.
Ak som pochopil z príspevku dejavu správne tak runové slová môžem skladať iba do sivých vecí? Opravte ma ak som zle napísal.
Ano, pochopil jsi to spravne. Podivej se http://www.diablofans.cz/diablo2lod/horadric-cube.html, treba si jeste neco dokaze vylepsit.
Jo přesně tak. Často jsou runová slova to nelepší co můžeš ve hře získat. Tady máš seznamy runových slov:
http://www.diablofans.cz/diablo2lod/run ... -1-09.html
http://www.diablofans.cz/diablo2lod/run ... -1-10.html
http://www.diablofans.cz/diablo2lod/run ... -1-11.html
http://www.diablofans.cz/diablo2lod/run ... -1-09.html
http://www.diablofans.cz/diablo2lod/run ... -1-10.html
http://www.diablofans.cz/diablo2lod/run ... -1-11.html
Upgradovat ostatni casti vybavy na exeptional/elite verzi neni uplne nejstastnejsi. Zvedne ti to jen armor a take str requirement, takze pozor abys to po tom mohl jeste nosit. Jinak jak jsem psal o tech craftech, ono to mozna vypada k nicemu kdyz se podivas na ten odkaz, ale k temhle 3-4 fixnim affixum ziskas jeste 1-4 nahodne affixy. Takze z toho mohou byt opravdu mocne predmety. Ty se delaji v kostce podle receptu naopak z modrych (magic) veci a jejich puvodni affixy jsou smazany. Jedine co se u craftu pocita je item level a character level (neni idealni craftit z veci nalezenych na normal).Jakim píše:Diky PSK , nahodil som enchant na zbraň, čo si napísal a aspoň na začiatok mi zvyšilo dmg na 280-580 (z 150-350), pozriem si aj ostatné recepty, či by som nemohol niečo vylepšíť.
Edit: ty blood craft rukavice pak muzou vypadat treba takhle
za taketo rukavice by som dal cokolvek
RW jsou obecně lepší než unique (u zbraní)
taky to dle mě chce life stealing
taky to dle mě chce life stealing
Zy-El - Sorceres - Morgan - Lvl kolem 900 - Killuju vše na night (včetně Orifice To Oblivion)
osobne sem mel podobny problem ovsem ne v tak dramatickem gardu - i kdyz HF zoldak mi v pousti chcipa porad...
Jednoznacne uzitecnou veci u paladina je zamerit se na runova slova do paladinskych stitu, velice rad mam Rhyme - fajn rezisty + kdyz to je v dobrym zakladu, tak to je treba i vyresene, dale pak Cannot be frozen a prida neco Magic findu. Na palici co se konce normalu tyce a cely nightmare (a kolikrat i znacnou cas Hellu) tak do co nejlepsi helmy runove slovo Lore. V tenhle moment ma uz treba clovek taky uplne vyreseni na normal lightning resist a muze si zacit na ostatnich vecech vsimat jinych funkci, napriklad koukat po amuletu +X do combat skills/offensiv auras/paladin skills
do switche bych pak videl hulku s Live Tap charges a pomoct sobe i mercovi
a pokud nepadne nic lepsiho, tak upgradovat v kostce o106!
Jednoznacne uzitecnou veci u paladina je zamerit se na runova slova do paladinskych stitu, velice rad mam Rhyme - fajn rezisty + kdyz to je v dobrym zakladu, tak to je treba i vyresene, dale pak Cannot be frozen a prida neco Magic findu. Na palici co se konce normalu tyce a cely nightmare (a kolikrat i znacnou cas Hellu) tak do co nejlepsi helmy runove slovo Lore. V tenhle moment ma uz treba clovek taky uplne vyreseni na normal lightning resist a muze si zacit na ostatnich vecech vsimat jinych funkci, napriklad koukat po amuletu +X do combat skills/offensiv auras/paladin skills
do switche bych pak videl hulku s Live Tap charges a pomoct sobe i mercovi
a pokud nepadne nic lepsiho, tak upgradovat v kostce o106!
Dejte mercovi na hlavu Andariels Visage nebo levnejsi variantu Tal Rasha Mask a mate po problemech.
no to na hlave ma ale problemy pretrvavaji, asi slabej gun... (screeny muzu dodat)dejavu píše:Dejte mercovi na hlavu Andariels Visage nebo levnejsi variantu Tal Rasha Mask a mate po problemech.