předměty
Moderátor:Dark_Deamon
Dík:) Vůbec jsem si toho nevšiml (možná proto, že je realm/ladder)... ale tak PlugY to pořeší:)
- Abuzus
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Abuzus#2665
- Kontaktovat uživatele:
Re: předměty
Ahoj, máte odzkoušený DropCalculator 1,13 - Silospen.com? Tak nějak mne okouzlil Demon Limb a ukazuje mi to 1168 Baal NM. Stejně musím trošku doexpit, tak si na něj můžu myslet? :-)))
Greenhorn s duší Throwera
- Tib3rian
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Tiberian#2416
To by ma tiez zaujimalo, ci je tento calculator spolahlivy na verziu 1.13. Tak uplne mu neverim.
"My old enemy. You cannot hide from me...no matter what form you choose to wear. Let your true self be revealed...Diablo!"
- Abuzus
- Minion of Destruction
- BattleTag:Abuzus#2665
- Kontaktovat uživatele:
Nevíte o lokaci, kam přijdu, bouchnu do první potvory a vypadne něco z IK?
Něco jako LK Hell na runy? Ď.
Něco jako LK Hell na runy? Ď.
Greenhorn s duší Throwera
Mephisto na Hell dává kromě brnění všechno celkem pravidelně...
ahoj jak rika Helljovany krome brneni se da vsechno vydropnout z mepha IK brnko jsem dropl z tresh socketa.
Achievements: 7400 (92%)
A co se týče toho IK brnka, tak pokud máš postavu s vysokým MF (400+) tak mi hodněkrát padlo v PIT...
- Tib3rian
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Tiberian#2416
Hodnekrat, to je kolko?
"My old enemy. You cannot hide from me...no matter what form you choose to wear. Let your true self be revealed...Diablo!"
Moc sem Pit nechodil, ale jeden ladder sem měl Sosu právě s vysokým MF a padal celkem dobře (tak 3x-4x určitě padnul) na to, že sem ho do té doby nikdy neviděl:-)
Ale samozřejmě to chce moře trpělivosti...
Ale samozřejmě to chce moře trpělivosti...
-
- Quill Rat
Zdravím,
můj dotaz se týká hlavně předmětů tak to hodím sem.
Je možné, že mám ve hře nějakou chybu - nacházím totiž nezvykle málo unikátních a setových předmětů?! Teď jsem na NM v polovině 3.Actu a doposud jsem našel jen 1 unikátní rukavice a 2 setové předměty. Hraju za amazonku (za ostatní postavy jsem takové věci nacházel mnohem častěji a nikdy nebyl problém), find magic item mám sice jen kolem 20%, ale i tak se mi zdá že by těch předmětů mělo být mnohem více.
Jedná se o verzi hry 1.12a.
O té chybě uvažuju i proto, že můj pomocník (z druhého aktu) občas není vidět ani na mapě ani v boji a monstra tak umírají jakoby sama od sebe (ničí je neviditelný pomocník).
můj dotaz se týká hlavně předmětů tak to hodím sem.
Je možné, že mám ve hře nějakou chybu - nacházím totiž nezvykle málo unikátních a setových předmětů?! Teď jsem na NM v polovině 3.Actu a doposud jsem našel jen 1 unikátní rukavice a 2 setové předměty. Hraju za amazonku (za ostatní postavy jsem takové věci nacházel mnohem častěji a nikdy nebyl problém), find magic item mám sice jen kolem 20%, ale i tak se mi zdá že by těch předmětů mělo být mnohem více.
Jedná se o verzi hry 1.12a.
O té chybě uvažuju i proto, že můj pomocník (z druhého aktu) občas není vidět ani na mapě ani v boji a monstra tak umírají jakoby sama od sebe (ničí je neviditelný pomocník).
1) pomocnik obcas neviditelny byva, s nizkym dropem itemu to nema nic spolecneho..
2) 20% MF je malo, zkus nasbirat jeste neco
3)obecne lze zvysit drop vsech predmetu prikazem /players x, s vice padajicimi predmety je i vyssi pravdepodobnoust, ze jeden z nich bude unikat/set
4) dost dulezitym faktorem je, kde hledas. K tomu by ti mohl pomoci napr tento kalkulator (mozna jsou i lepsi, ja si vystacim i s timhle):
http://diablo2.ingame.de/tips/calcs/dro ... indow=true
2) 20% MF je malo, zkus nasbirat jeste neco
3)obecne lze zvysit drop vsech predmetu prikazem /players x, s vice padajicimi predmety je i vyssi pravdepodobnoust, ze jeden z nich bude unikat/set
4) dost dulezitym faktorem je, kde hledas. K tomu by ti mohl pomoci napr tento kalkulator (mozna jsou i lepsi, ja si vystacim i s timhle):
http://diablo2.ingame.de/tips/calcs/dro ... indow=true
Kupodivu mě to stále baví..
- Dark_Deamon
- Archangel
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Na to jsem čekal nevím jak dlouho a konečně se povedlo. Jdu rozjet Summonera Jinak Gamble olééé :-)
http://dark-deamon.rajce.idnes.cz/HC_It ... hot003.jpg
http://dark-deamon.rajce.idnes.cz/HC_It ... hot003.jpg