Asman : Podle mě jde v jádru právě o jednu z těch nejlepších her v tom výběru. Pokud to vážně chceš zkusit tak pro jedničku bohužel znamená to, že bez emulátoru ani ránu ( Dosbox a to pokud možno ten nejnovější. To je opravdu zub času

.
Co se dvojky týče. Tak i tu bohužel musíš hledat s pathem pro XP a víš, protože je bohužel postavena na enginu, který už žádná z momentálních grafik na trhu nepodporuje.
Mám ale dojem, že se tenhle upravený Systemschok 2 válí někde volně na netu. Ale nejsem si zcela jistá, zda-li neporušíš jeho stažením autorská práva. Osobně ráda crackery nemám. To je to samé, jako by tobě někdo nezaplatil za provedenou práci. A je beze sporu, že v takovém případě by si vylítnul z kůže.

.
Někde na forech sem ale četla, že to vydal právě sám vydavatel. Což si osobně myslím, že je nesmysl. Nejde totiž o instalaci hry, ale o skopírovaná data. K tomuto by se autor hry v životě neodhodlal. Já tuto verzi mít nemusím, protože mi starý počítač neustále fuguje.
Samozřejmě netvrdím. Pravdivý být rozhodně může, ale dost o tom pochybuji. Jinak pro představu. Jeho vývojáři jsou doslova všichni Ti, co dělali Bioschock a jednička Bioschoku by v mém výběru byla také. Jen 10 míst je opravdu málo.
Jinak, hra je opravdu velmi podobná stylu Deus Ex 1. ( patří také do výběru ). Ale jen stylu. Nikoliv principu hry:)
Měj se hezky Asmane a ať se Ti daří
EDIT : Jinak tvůj výčet je opravdu skvělej. Jen bych si dovolila dodat, že právě Q3 je už jen díky tomu, že je jen o multiplayeru hroší, než Q1:). Samozřejmě je to jen názor. Portože Arena je vážně skvěle provedenej multipla. A to doslova. Mistři oboru.