Diablo III - launch site
jj nema to byt priserka ale jenom abilita
- Talis
- Burning Soul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Talis#2996
- Kontaktovat uživatele:
Re: Diablo III - launch site
Asi se stoho neda teleportovat co?
- LizardWizard
- Wraith
- BattleTag:Papin#2195
prave ze by podle me melo jit... k cemu by pak ty teleporty byly ale je sympaticke, ze ta zed je pouze na trech stranach a ze se alespon da uniknout
Ale vsak waller abilitka bola uz v bete tak ste si mohli vyskusat ti ktori ste ju mali
mno asi nekdy jindy nez pri open beta pac ja tam zadnou takovou nenaselMrNoFace píše:Ale vsak waller abilitka bola uz v bete tak ste si mohli vyskusat ti ktori ste ju mali
ohledne teleportu ... ten musi jit urcite
@Rimmsi .. na mosntra s affixama jailor a waller slo narazit v den of fallen sem tam
-
- Fallen Shaman
- BattleTag:BurrZoust#2804
Den of Fallen jsem prošel zhruba 10x ... bohužel ani jednou jsem nenarazil na tyto affixy Holt je D3 prostě random
My BNet profile
SC - all classes deleted ... SC is nonsense
HC - all classes +60lvl
... HC inferno Diablo is dead ... 1.0.4
SC - all classes deleted ... SC is nonsense
HC - all classes +60lvl
... HC inferno Diablo is dead ... 1.0.4
V tech "bugnutych" lokacich, byli casto tihle hajzlici : )
Are you ever afraid in battle ? Fear is a part of life, if you live, you fear
jak pise burrzoust ... taky sem ho parkrat prosel ale to stesti sem nemelVozi píše:@Rimmsi .. na mosntra s affixama jailor a waller slo narazit v den of fallen sem tam
aspon krasna ukazka randomu
Mohli to mat len tie poison netopiere v Den of Fallen level 2, ale je pravda ze niekedy mali aj tie klasice veci co ostatni v beteburrzoust píše:Den of Fallen jsem prošel zhruba 10x ... bohužel ani jednou jsem nenarazil na tyto affixy Holt je D3 prostě random
Leap a měj se kámo
Tady je behind the scenes k Wrath videu, ktere uvidime v ramci 100% unlocku.
http://www.youtube.com/watch?v=vZMBSKEXqss
EDIT: Tohle animovane video bude pravdepodobne hodne dlouhe a nebude primo souviset s dejovou linii D3. Bude to takovy nahled do vecneho konfliktu.
http://www.youtube.com/watch?v=vZMBSKEXqss
EDIT: Tohle animovane video bude pravdepodobne hodne dlouhe a nebude primo souviset s dejovou linii D3. Bude to takovy nahled do vecneho konfliktu.
- JamieChris
- Gorebelly
- BattleTag:JamieChris#2321
Mam otázku k příběhu Diabla ... Co byste doporučili někomu, kdo by teď o něm slyšel poprvé a nehrál žádnou hru? Myslim tim, aby pochopil příběh ... a nepište mi prosím, že by si měl zahrát vim o adrese http://www.diablofans.cz/diablo2lod/pribeh.html - to je příběh od ... do začátku d2lod ? je někde i větší souhrn - v češtině? fascinuje mě, jak jsou všichni nejvíc znalí, co se týče příběhu diabla ...
JamieChris: co máš z toho taky neznám příběh diabla jenom tak trochu okrajově ale pro mě je to rubačka ani to neřeším mě spíše fascinoval příběh Warcraftu než si to začal blizzard upravovat podle sebe co se mu zrovna hodí do WoW.
- Programos
- Minion of Destruction
- BattleTag:Programos#2804
- Kontaktovat uživatele:
http://www.diablofans.cz/dabelska-historie.htmlJamieChris píše:Mam otázku k příběhu Diabla ... Co byste doporučili někomu, kdo by teď o něm slyšel poprvé a nehrál žádnou hru? Myslim tim, aby pochopil příběh ... a nepište mi prosím, že by si měl zahrát vim o adrese http://www.diablofans.cz/diablo2lod/pribeh.html - to je příběh od ... do začátku d2lod ? je někde i větší souhrn - v češtině? fascinuje mě, jak jsou všichni nejvíc znalí, co se týče příběhu diabla ...
Jinak nejlepší je, přečíst si knihy. Ze hry samotné toho stejně moc k příběhu není. Jen pár řádků textu.
Jinak to nepatří do tohodle tématu, takže pro pokračování najdi vhodnější topic;-) kdyby něco.
Inu, co k tomu rict.... Programos#2804
@JamieChris .. Urcite doporucuji Book of Cain. Je dostupna i ke stazeni v .pdf formatu (scan), ale originalni knizka se urcite vyplati. Je to fakt paradni kousek a po strance informaci vse, co potrebujes.
- JamieChris
- Gorebelly
- BattleTag:JamieChris#2321
@Programos: Ano, jsem si vědom, co je OT, ale tady jsem to tak neshledal, protože:
DIABLO III - launch site tématu
A já mám otázku k dějové linii tady to zabere 2-3 posty, tak nebudu zakládat nový topic, díky za odpovědi, můžeme pokračovat vVozi píše:Tohle animovane video bude pravdepodobne hodne dlouhe a nebude primo souviset s dejovou linii D3. Bude to takovy nahled do vecneho konfliktu.
DIABLO III - launch site tématu
Mam link na Book of Cain v dost dobrej kvalite, kto by chcel odkaz tak PM me Za tip dakujem JamieChrisovi
Nahlad kvality
Nahlad kvality
Naposledy upravil(a) Deef dne 05.05.2012, 12:26 hod., celkem upraveno 1 x.
Tohle sem nedávej, když už, tak to pmkuj.
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes.