společný GF,MF pro partu potvrzen
A je mozne ze tobe padne neco super a ostatnim nic?
Re: společný GF,MF pro partu potvrzen
Každý má scůj vlastní drop, takže tobě může padnout super věc a ostatním blbosti .)
- Still
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Stillovy#2593
Takže asi nikomu v partě nic nedám tím že to hodím na zem a on si to sebere. To by pak v podstatě ztrácel AH význam, nemýlím-li se.
Pokud item sebereš a hodíš ho zpět na zem, tak ho pak už vidí všichni...
- Still
- Gorebelly
- BattleTag:Stillovy#2593
Mýlil jsem se a to mi v tuhle chvíli dělá radost díky
Diky tak uz to chapu takze je to ciste nahoda komu to zrovna padne
- Programos
- Minion of Destruction
- BattleTag:Programos#2804
- Kontaktovat uživatele:
Ano, je to čistě náhoda, ale pokud hraješ s kamarády v partě, není nic snažšího, než si t o navzájem předat.
Inu, co k tomu rict.... Programos#2804
Naposledy upravil(a) Qwadrax dne 24.02.2013, 09:11 hod., celkem upraveno 1 x.
To vůbec s podporovou, nepodporou cooperace nemá co dělat. Zkrátka se počítá s tim, že farmíš s lidma, který maji přibližně stejně nahráno. Teď už je na nich, jestli goldy spíš vrazí do mf, nebo do dps, ale ve výsledku se nic nezmění. Takže pokud máš mf a ostatní ne, tak maji zase větší dps.
Naposledy upravil(a) Qwadrax dne 24.02.2013, 09:05 hod., celkem upraveno 1 x.
Tohle povede k rozdělení hráčů na ty, co MF gear nemají a ty, kteří ho mají.
Z random part budou lidi leavovat, když zjistí, že ten gear ostatní nemají.
Lidi s MF gearem mají většinou i DPS gear. A MF gear nahazují těsně před zabitím elity/bosse.
Podle mě je to špatný systém. Nechápu, z jakého důvodu tohle zaváděli.
Z random part budou lidi leavovat, když zjistí, že ten gear ostatní nemají.
Lidi s MF gearem mají většinou i DPS gear. A MF gear nahazují těsně před zabitím elity/bosse.
Každý ho může mít. Mě zatím přijde MF k ničemu. Rarek padá skoro stejně a i kdyby jich padalo 2x tolik, tak jsou stejně v drtivé většině k ničemu. Kdyby MF aspoň zvýšil procento DOBRÝCH itemů, tak by to konečně k něčemu bylo...
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:goldeagle#2259
Je to typický rovnostářský komunismus v praxi. Dopadlo to tak, že lidi s vysokým MF a GF radši farmí o samote. Jsou to nevzdělanci v psychologii lidí. Měli nachat individuální Mf a GF a lidi by ty co se jen vozej prostě jen měli vyobcovat ze společných er a basta. Takhle nemůžu jít farmit s člověkem co má MF +200 a já GF+300, bo dostaneme průměr a nakvašený jusme oba a oba hrajem pak každej extra, když chceme farmit. Však svět za pár let dojede na tohle rovnostářský levičáství dle Z. nejedlýho dle kterýho jsme všichni unifikovaný stejní roboti.
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:goldeagle#2259
Uvědomte si, že lidi co mají MF nebo GF gear, tak mají obecně lepší gear přes itemy nebo přes AH a byly nuceni se profarmit sami, takže mají nadprůměrný gear a při hraní v partě je pro ně všechno teď horší - horší drop, méně goldů a delší zabíjení potvor a tím pádem i větší cena za opravy na inferno je to pak čistý mínus. Max se dá pár známých 3-4 dohromady s vysokým MF nebo GF a hrajou na stejný typ max dropu, ale obecně to kooperaci, tenhel komunismus pro roboty, NEPODPORUJE, ale naopak.
Taky mě to docela vadí, ze začátku sem si říkal, že je ten společnej mf super, ale už sem vystřízlivěl. V mf gearu mám 349%, když farmim sám a přehodim equip tak mam z 90% tři rare itemy, občas 4, občas dva. Pak když chodim v partě kde lidi mf gear nemaj nebo maj třeba jen 200% tak je to pro mě neuvěřitelně degradující co se týče dropu. Mít ze dvou elite skupinek 6-7rare nebo 3-4 je velkej rozdíl. Nejvíc mě pak štve když já jak trotl přehazuju equip, riskuju smrt (6k goldů) a padne mi jedna rare a spoluhráčoj bez mf padnou 3 protože profituje z mího mf, tohle je špatně. Do public hry sem kvůli tomuhle nevlezl ani nepamatuju a když hraju se známejma tak jim dávám skoro podmínku mit aspoň 250mf.
Souhlas.Thulle píše: Lidi s MF gearem mají většinou i DPS gear. A MF gear nahazují těsně před zabitím elity/bosse.
Docela me zarazilo, ze to nahozeni MF vybavy tesne pred smrti bosse/chamiponu/rare funguje. Rikal jsem si, jak to asi budou mit osetreny a oni to nemaji osetreny. Nechci tu ted hodnotit, jestli to je dobre nebo ne - pro me osobne je to pytlovina nejvetsiho kalibru. Nicmene hlavne mi teda unika, proc Jay Wilson nechtel mit prehazovani zbrani na horkou klavesu, kdyz todle jim v zasade nevadi ?
Protože velká část lidí to takhle přehazovat nechce, je to nepohodlné. Takže minimálně poloviční úspěch to určitě slaví.soptik píše:Nicmene hlavne mi teda unika, proc Jay Wilson nechtel mit prehazovani zbrani na horkou klavesu, kdyz todle jim v zasade nevadi ?
Nekde jsem cetl, ze Blizz to prehazovani equipu na MF behem boje zarazi.
Tak to doufám, že není pravda...killerek píše:Nekde jsem cetl, ze Blizz to prehazovani equipu na MF behem boje zarazi.
No já to nikomu neberu a dobrej equip chce asi každý, ale pro hru je imho lepší, aby to přehazovat nešlo. Takhle bude na volbě hráče, jestli se za cenu vysokého MF bude s bossem pižlat a nebo vsadí na výkon...Quetak píše:Tak to doufám, že není pravda...killerek píše:Nekde jsem cetl, ze Blizz to prehazovani equipu na MF behem boje zarazi.