Otázky a Odpovědi
Zdravím,
chtěl bych se zeptat, jestli by mi někdo nemohl napsat, jak je to s kvalitou určitých předmětů, třeba ve wowku to bylo jako šedé, zelené, fialové.... Bude nějaka změna oproti D2??
Pak ještě, když budu mít na sobě nějakou věc a pak mi budu chtít prodat v aukci půjde to?? Nebo už ne?
Poslední dotaz. Když si nebudu vědět rady s nějakým questem, bude existovat něco jako wowhead pro wow?? Kde prostě zjistím všechno s čím si nebudu vědět rady. (nevím jestli to je to samé jako dotaz výše). Díky za odpověd.
ORION
chtěl bych se zeptat, jestli by mi někdo nemohl napsat, jak je to s kvalitou určitých předmětů, třeba ve wowku to bylo jako šedé, zelené, fialové.... Bude nějaka změna oproti D2??
Pak ještě, když budu mít na sobě nějakou věc a pak mi budu chtít prodat v aukci půjde to?? Nebo už ne?
Poslední dotaz. Když si nebudu vědět rady s nějakým questem, bude existovat něco jako wowhead pro wow?? Kde prostě zjistím všechno s čím si nebudu vědět rady. (nevím jestli to je to samé jako dotaz výše). Díky za odpověd.
ORION
- Programos
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Programos#2804
- Kontaktovat uživatele:
Re: Dotazy ohladom D3
- s barvama už si to přesně nepamatuju, ale změna tam bude, budou bílé, šedé, modré, žluté, fialové a zřejmě ještě nějaké pro set itemy(ale nejsem si na 100% jistej, v betě byly jen bílé, modré, žluté, takže tohle ber s rezervou)ORION píše:Zdravím,
ORION
-prodat to půjde, žádný soulbound v diablu není
-určitě časem najdeš podropbný popis všech questů na internetu, řekl bych i na této stránce, jak je tomu u D2, nicméně Diablo nebude mít žádné složité questy jako ve wow, takže to nebudeš téměř ani potřebovat
Inu, co k tomu rict.... Programos#2804
- Mikesak1983
- Quill Rat
- BattleTag:Mikesak1983
Co se týče těch předmětů, tak asi nejlepší co na to je todle:
http://www.youtube.com/watch?v=6EHD5DuLWbI
http://www.youtube.com/watch?v=6EHD5DuLWbI
- Tib3rian
- Doom Knight
- BattleTag:Tiberian#2416
Prosim vas, co je to enrage timers? Nieco som o tom teraz cital na battlenet fore, ale nepochopil som o co ide.
"My old enemy. You cannot hide from me...no matter what form you choose to wear. Let your true self be revealed...Diablo!"
To znamená, že ak moba nedáš do určitého času, tak začne rozhávať naokolo o dosť väčší dmg ako je zvyknutý :DTib3rian píše:Prosim vas, co je to enrage timers? Nieco som o tom teraz cital na battlenet fore, ale nepochopil som o co ide.
Napríklad bodeš bojovať s nejakou rare/champion potvorou, a nedáš ju do určitého času, tak sa jej DMG zvýši o 200% (400, 800), proste na hodnotu, že už to neustojíš = smrť
Mám 2 otázky ohľadom Diabla 3.
1) Ešte v starších streamoch boli zobrazované niekde v menu pri postavách štatistiky ako odohraný čas a počet zabitých monštier, zaujímalo by ma či to ostalo alebo ich blizzard dal preč? (a k času by ma zaujímalo aj, či ukazuje iba na jednotlivé postavy alebo aj celkový čas za účet.)
2) To je skôr dotaz pre tých, čo majú prečítané blizzard fóra, pretože tu som si to nikde nevšimol a to, či je affix na monštrá, ako aura alebo hit, ktorý vysáva z postavy resources.
1) Ešte v starších streamoch boli zobrazované niekde v menu pri postavách štatistiky ako odohraný čas a počet zabitých monštier, zaujímalo by ma či to ostalo alebo ich blizzard dal preč? (a k času by ma zaujímalo aj, či ukazuje iba na jednotlivé postavy alebo aj celkový čas za účet.)
2) To je skôr dotaz pre tých, čo majú prečítané blizzard fóra, pretože tu som si to nikde nevšimol a to, či je affix na monštrá, ako aura alebo hit, ktorý vysáva z postavy resources.
1) jsou tam velmi podrobné statistiky včetně hraného času v intentáři to otevírá malá šipka.
U výběru postav je statistika, kolik jsme nahráli za každou postavu času a je to i v procentech proti ostatním postavám
U výběru postav je statistika, kolik jsme nahráli za každou postavu času a je to i v procentech proti ostatním postavám
Hudba : Funk, rock'n'roll, jazz, deep a soulful house, REM, Bonobo
Tanec : Lockin', house dance, poppin'
Tanec : Lockin', house dance, poppin'
Ahoj,
chci se zeptat, jestli bude vytvořena nějaká databáze, kde se podívám a zjistím z jakého moba nebo v jaké oblasti padá ten a ten item, popřípadě procentuální pravděpodobnost, že mi to dropne. Nebo je to uplně náhodné?? Díky za odpověd.
ORION
chci se zeptat, jestli bude vytvořena nějaká databáze, kde se podívám a zjistím z jakého moba nebo v jaké oblasti padá ten a ten item, popřípadě procentuální pravděpodobnost, že mi to dropne. Nebo je to uplně náhodné?? Díky za odpověd.
ORION
- Pana_Ruplahlava
- Gorebelly
- BattleTag:Ruplahlava #2727
to se asi zjistí až v průběhu hry zatím Ti nemůžeme říct ano nebo ne.
můžeš to vzít z té stránky, že se vývojářům nelíbily runy na bosse, takže něco jako že z toho padá to a to asi nebude.,..
můžeš to vzít z té stránky, že se vývojářům nelíbily runy na bosse, takže něco jako že z toho padá to a to asi nebude.,..
Nemám rád lidi, co hledají problémy jen proto, aby mohli žvanit.
Smiřte se s tím.
Smiřte se s tím.
Ještě se chci zeptat, jestli by tady někde nemohl hodit link na downloader diabla. Funguje to stejně jako ve wowku?? Stáhne mi to a nainstaluje diablo a já už pak jen opíšu klíč z krabice třeba?? Ptám se na to proto, že si budu kupovat krabici a momentálně jsem zjistil, že mi odešla mechanika :-D :-D...
- Talis
- Burning Soul
- BattleTag:Talis#2996
- Kontaktovat uživatele:
Ano jako u Wow, stáhneš a pak dopíšeš cd-key.
- Programos
- Minion of Destruction
- BattleTag:Programos#2804
- Kontaktovat uživatele:
Naopak, prvně opíšeš cd-key, teprve potom se ti zpřístupní download(pokud si ho neseženeš jinde :-) )
Inu, co k tomu rict.... Programos#2804
No já jsem tady na webu našel link na download, zkusil jsem to spustit a začlo to stahovat :-). Nic to po mě nechtělo....
Dotaz k followerům - slyšel jsem, že nežerou expy a ani mobům se nezvyšuje HP jako v partě více lidí, existuje teda nějaký racionální důvod proč s followerem nechodit (pokud hraju solo)?
- Pana_Ruplahlava
- Gorebelly
- BattleTag:Ruplahlava #2727
může natahovat moby
Nemám rád lidi, co hledají problémy jen proto, aby mohli žvanit.
Smiřte se s tím.
Smiřte se s tím.
Přesně jk píše Pana_Ruplahlava. Může "zavazet". Ale dovedu si představit situaci, kdy bude Follower menší škodná, než spoluhráč .
Je možný si stáhnout diablo 3(celou hru ne jen klienta- bez instalace) a potom si to přehodit přes flash do jinýho kompu kde se mi to nainstaluje? Budu zrovna doma, když budu mít možnost pařit diablo po prví a mám tam pomalej net. Tak bych si to chtěl předstáhnout na notasu a pak si to přehodit. Nezkoumal jsem ty soubory tak nevim. Jestli si to třeba nevytváří registry atd.
EDIT: Tak to udělám asi nakonec jinak a jednodušejc.. Vemu dvd, který načtu v ntb(nemam ve stolním mechaniku) a nakopiruju to na flashku a pak z flashky nainstaluju na stolní To by mělo jít v pohodě?
EDIT: Tak to udělám asi nakonec jinak a jednodušejc.. Vemu dvd, který načtu v ntb(nemam ve stolním mechaniku) a nakopiruju to na flashku a pak z flashky nainstaluju na stolní To by mělo jít v pohodě?
Všetky hry čo sa sťahujú cez blizz_downloader sa dajú kopírovať po kompoch krížom krážom a funguje to bez inštalácie.
Je nějaký zásadní rozdíl pokud budu hrát diablo na Xpčkach nebo na 7čkach??
- Vinz Clortho
- Fallen Shaman
- BattleTag:Morgion#2326
- Kontaktovat uživatele:
To by melo byt jedno, zalezi spis na hardwaru.
Keymaster of Gozer, Volguus Zildrohar, Lord of the Sebouillia.