Diablo III - launch site
Taky jsem si vsimnuli toho skoku z 96% na 99% behem snad hodiny? Gogo 100% na to animovane video s andilky.
Re: Diablo III - launch site
Beztak sis založil 10 tisíc facebookých účtů, abys dosáhl progressu. ^^
Hraju annihilus.net a projectdablo2.comambin píše:@saesa: cheatovani a editovani nema s kvalitnejsim PvP nic spolecneho a kdyby si kvalitni PvP nekdy hral
refreshuju jako blázen
pěknej komix, ale čekal jsem jinší grafiku
Pro lenochy, kterým se nechce najíždět na web:
Nesleduju anime, ale i tak se mi to hodně líbilo. Můj oblíbený moment jak po naporcování Diabla ostatní andělé jenom hledí "s otevřenou hubou" a nechávají na sebe stříkat jeden po druhém krev
Nesleduju anime, ale i tak se mi to hodně líbilo. Můj oblíbený moment jak po naporcování Diabla ostatní andělé jenom hledí "s otevřenou hubou" a nechávají na sebe stříkat jeden po druhém krev
Tak reziroval to Peter Chung, takze je to stylove a jsou tam i usmevne momenty.
Jak se tam Itherael teleportuje a zapichuje demony...
Jak se tam Itherael teleportuje a zapichuje demony...
moc pekne
Itherael je takovej stylovej chill-out týpek. Fakt dobré zakončení čekání.
My name is Lachdanan, and I am cursed. Once the captain of King Leoric's army, I lived only to honor my land and my king. No man has a greater love for his king than I had for mine, even as I drove my blade through his dark and corrupted heart.
Jo a ode dneška (a dalších 10 dní) si můžete unlocknout sigily, které vám chybí.
Pochopil jsem to dobře s těma sigilama, že jaký si teď vytvořim, tak ho budu mít hned na začátku když spustím hru?
já to tam naházel random v domnění že jsou ty sigily pevně daný co každej dostane, snad jsem neudělal chybu
@Drakkari .. Neudelal. Proste staci to proklikat a zadat spravne bnet account e-mail a nemusis uploadovat ani foto pokud se nechces zapojit do te souteze.
ja to chápu tak, že jset si tím odemknuli jen ten obrazek pro jednotlivou psotavu. Banneru a sigily v němu budete moct upravovat i posleze ale třeba se pletu.
Bratři naše činy v životě se odrazí ve věčnosti!
Postavy
Softcore:
Raven - barbar lvl 70(67+)
Postavy
Softcore:
Raven - barbar lvl 70(67+)
Já sem to pochopil tak, že aby ses hned na začátku nemusel zdržovat jeho vytvářením, vytvoříš si ho teď předem...
Ne.. Je to extra class sigil, ktery muzes ziskat jenom tak, ze si tam ted na tom webu vytvoris banner ke kazde postave a zadas bnet account email. Nic zasadniho, ale zabere to jen nekolik minut, tak proc ne.
Jo jasný. Neuvědomil jsem si, že sigil a banner jsou dvě různé věci. Díky