Zvýšení výkonu pc ve Windows 7

To, co se nedá zařadit jinam a netýká se D2 a D3.
Odpovědět
Sip
Quill Rat
Currenly, I'm playing:Diablo 2
Zvýšení výkonu pc ve Windows 7

Příspěvek od Sip » 11.05.2012, 18:16 hod.

Zdravím,
Diablo 3 už je téměř tady a tak bych vám rád představil návod, který dokáže celkem slušně zvýšit výkon pc pro hraní her. Je určený především pro sestavy střední, nebo nižší, třídy. Návod je zcela zdarma a volně šiřitelný.
Odzkoušeno stovkami spokojených uživatelů, včetně mě! ;)

Link na stažení návodu:

Kód: Vybrat vše

http://uloz.to/xD796id/zvyseni-vykonu-pc-ve-win-7-doc
Naposledy upravil(a) Sip dne 11.05.2012, 20:36 hod., celkem upraveno 1 x.

ZOMB
Warlord
BattleTag:zomb#2334

Re: Zvýšení výkonu pc ve Windows 7

Příspěvek od ZOMB » 11.05.2012, 18:39 hod.

spíš bych doporučil program Game Booster...
a navíc, zamysli se - přece jenom není to divné když napíšeš: Odzkoušeno již stovkami spokojených uživatelů!
vložíš link (ulož to) a navíc, toto je tvůj jediný příspěvek zde na fóru...
kdybych tě neznal (a já tě neznám), byl bych si téměř jist, že v tom je vir, nebo nějaká levárna...
být tebou, tak napíšu vlastní zkušenost s programem (jestli teda nějaký je), možná si potom ten link někdo prohlédne ;)
píšu jenom, jak to působí na mě, a jestli je můj první dojem nesprávný, tak ho zkus vyvrátit ;) ...
Fanoušek, hráč a modder hry Diablo 2
Obrázek

kojot
Zhar the Mad
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:TruE#2982

Příspěvek od kojot » 11.05.2012, 18:45 hod.

Tak hlavně to je návod asi pro lidi, kteří sedí u počítače tak podruhé. Já nejsem přes tyhle věc žádnej expert, ale našel jsem tam jenom jednu věc o které bych nevěděl. Jinak jsou tam rady jako vypněte Aero, Miniaplikace, efekty,... To by mě fakt nenapadlo. Ale třeba se to někomu bude hodit. Jinak je to normální .doc soubor a žádnej vir tam není.
Obrázek

DeadMeat
Fallen Shaman

Příspěvek od DeadMeat » 11.05.2012, 19:04 hod.

I když budu hrát spíš na stolnim PC, někdy asi budu muset hrát i na noťasu, který by potřeboval trochu zvednout výkon. Na netu jsem našel Game Booster v3.4.0 a Game Booster v3.5.0 Beta. Nevím jestli sáhnout po starší verzi nebo po tý betě. Nemáte s tím někdo zkušenost?
"Wow. You're a Barbarian, huh?"

Spellsword
Doom Knight
BattleTag:Spellsword#2546

Příspěvek od Spellsword » 11.05.2012, 19:22 hod.

Hodnota toho listu je nulová. Jenže lidé se budou pořád snažit vymáčknout ze svého PC/Notebboku co nejvíc a přitom si jen udělají bordel v nastavení a registrech. Neuděláte notebook výkonějším, jen osekáté OS o nějaké funkce, které by radši měly furt běžet...

Stáhněte si víc RAM :D

ZOMB
Warlord

Příspěvek od ZOMB » 11.05.2012, 19:26 hod.

DeadMeat: stáhni si radši tu starší... jinak tohle je skvělý program, s ním jsem rozchodil v pohodě (na notebooku za 12 tisíc) třeba Skyrim, Fallout: New Vegas, Unreal Tournament 3 a taky Diablo 3 (betu samozřejmě)...
Edit: a jak psal Spellsword, o "stáhnutí" více RAM se ti taky postará Game Booster - uvolní několik MB (většinou u mě něco přes stovku) RAM a vypne přebytečné procesy...
Spellsword: samozřejmě chápu, že to bylo myšleno ironicky...
Obrázek

DeadMeat
Fallen Shaman

Příspěvek od DeadMeat » 11.05.2012, 19:45 hod.

ZOMB: Dík za radu, jdu to sosnout. :)
"Wow. You're a Barbarian, huh?"

Spyro
Fallen Shaman
BattleTag:Spyro#2728

Příspěvek od Spyro » 11.05.2012, 20:17 hod.

ZOMB píše:DeadMeat: stáhni si radši tu starší... jinak tohle je skvělý program, s ním jsem rozchodil v pohodě (na notebooku za 12 tisíc) třeba Skyrim, Fallout: New Vegas, Unreal Tournament 3 a taky Diablo 3 (betu samozřejmě)...
Edit: a jak psal Spellsword, o "stáhnutí" více RAM se ti taky postará Game Booster - uvolní několik MB (většinou u mě něco přes stovku) RAM a vypne přebytečné procesy...
Spellsword: samozřejmě chápu, že to bylo myšleno ironicky...
Chvilku jsem ho používal, ale přišlo mě to spíš jako taková pomoc BFU, co mají totálně zasraný počítač a neumí si ho vyčistit a vypnout přebytečné programy sami. Je to tak nebo se mýlím a dokáže zvýšit výkon i na čistém/udržovaném systému (tím že vypne přímo nějaké systémové věci)?

Sip
Quill Rat

Příspěvek od Sip » 11.05.2012, 20:33 hod.

ZOMB píše:spíš bych doporučil program Game Booster...
a navíc, zamysli se - přece jenom není to divné když napíšeš: Odzkoušeno již stovkami spokojených uživatelů!
vložíš link (ulož to) a navíc, toto je tvůj jediný příspěvek zde na fóru...
kdybych tě neznal (a já tě neznám), byl bych si téměř jist, že v tom je vir, nebo nějaká levárna...
být tebou, tak napíšu vlastní zkušenost s programem (jestli teda nějaký je), možná si potom ten link někdo prohlédne ;)
píšu jenom, jak to působí na mě, a jestli je můj první dojem nesprávný, tak ho zkus vyvrátit ;) ...
Na každého něco působí jinak, to chápu. :) Já na fórum nepřispívám, spíš jenom do komentářů u novinek. Game Booster znám, já jsem sem pouze postnul něco jiného, co vím prostě, že funguje a je odzkoušené. Navíc tohle není žádný program, ale pouze jen .doc textový dokument.

Sip
Quill Rat

Příspěvek od Sip » 11.05.2012, 20:35 hod.

kojot píše:Tak hlavně to je návod asi pro lidi, kteří sedí u počítače tak podruhé. Já nejsem přes tyhle věc žádnej expert, ale našel jsem tam jenom jednu věc o které bych nevěděl. Jinak jsou tam rady jako vypněte Aero, Miniaplikace, efekty,... To by mě fakt nenapadlo. Ale třeba se to někomu bude hodit. Jinak je to normální .doc soubor a žádnej vir tam není.
Však ono to je dělaný pro lidi, kteří se nehrabou/neumí hrabat v nastavení pc. Já osobně znám hodně lidí, co hraje hry ale o tom, že si můžou vypnout zbytečnosti, co jim zatěžují pc, nevědí. ;)

kojot
Zhar the Mad
BattleTag:TruE#2982

Příspěvek od kojot » 11.05.2012, 20:37 hod.

Však já jsem psal, že se to třeba někomu bude hodit :) .
Obrázek

Sip
Quill Rat

Příspěvek od Sip » 11.05.2012, 20:39 hod.

Spellsword píše:Hodnota toho listu je nulová. Jenže lidé se budou pořád snažit vymáčknout ze svého PC/Notebboku co nejvíc a přitom si jen udělají bordel v nastavení a registrech. Neuděláte notebook výkonějším, jen osekáté OS o nějaké funkce, které by radši měly furt běžet...

Stáhněte si víc RAM :D
V registrech se vůbec hrabat nemusíš. windowsi používají spousty věcí, které nejsou pro běžné uživatele a hlavně hráče her, potřebné a pouze snižují výkon pc. Tohle není nějaký ultra big booster, ale z vlastní zkušenosti vím, že to pomůže a na slabších noťasech to je opravdu znát.

ZOMB
Warlord

Příspěvek od ZOMB » 11.05.2012, 21:30 hod.

Spyro: k tomu game booster je... pouze pozastaví procesy, které počítač zpomalují a které během hraní potřebovat nebudeš... a po uvedení systému z hracího zpět na výchozí nastavení (které ti zajistí taky Game Booster hned co mu dáš pokyn, že chceš zase pracovat (nebo cokoliv jiného)) tak tyto procesy začnou zase normálně pracovat...
já osobně na čištění používám Advanced System Care a CCleaner minimálně jednou týdně, o svůj nb se tedy vzorně starám, a stejně mi Game Booster zvýší výkon o hodně...
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Ostatní“