MS v hokeji 2012
S Eratem počítej až na rusáky.
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes.
Re: MS v hokeji 2012
Erat by měl ten zápas s Italama snad jenom pozorovat, hrát ale nebude. Na Itali ho asi ani nebude třeba, ale proti CCCP už určitě hrát bude. A zrovna jsem se dočetl, že Voráček tým nakonec neposílí .... škoda, na toho jsem taky se těšil. Doufám, že ta forma kterou nabrali po tom zápase s Lotyšema vydrží co nejdéle, tu třetí třetinu odehráli fakt pěkně.
"Wow. You're a Barbarian, huh?"
I kdyby jim to vydrželo, tak je otázka, jestli to stačí na lepší týmy? Obávám se, že 1. vyřazovací zápas bude náš konec. Rád bych se mýlil
--DELETED-- Rád bych věřil, že to dají, ale nevím. Hra tomu zatím neodpovídá.
Naposledy upravil(a) mafian89 dne 11.05.2012, 11:28 hod., celkem upraveno 1 x.
Pokud se nepletu tak čtvrtfinále budeme hrát proti někomu z druhé skupiny. Takže pravděpodobně Finsko nebo Kanada...
Já mám taky za to, že čtvrtfinále hrát se Švédy nebo s Rusy nemůžeme. Nebo se něco změnilo a mě to uniklo?
Ano, letos je nový systém MS. Jsou jenom dvě základní skupiny, ze kterých postupují první 4 rovnou do čtvrtfinále. A pak je to 1-4 , 2-3 , 3-2 , 4-1. Takže ve čtvrtfinále se nemůžeme potkat s nikým z naší skupiny.
Tak, že je novej systém skupin novej to jsem si stihl všimnout . Ale mafian nás tady mate s rusákama nebo se švédama ve čtvrtfinále.
- pejtrix_cz
- Fallen Shaman
- BattleTag:pejtrixcz#2651
ctvrtfinale se bude hrat se souperem STEJNE skupiny ... takze to vidim na 90% s rusakama to 1/4finale ptz posledni postupujici myslim nebudem a pak je jedno jestli jses druhej nebo treti v dane skupine .... svedove totiz dneska nakopou rit bolsevikum ... az pripadne semifinale bude s nekym z jine skupiny
Naposledy upravil(a) pejtrix_cz dne 11.05.2012, 11:50 hod., celkem upraveno 3 x.
Ano, hraje se s týmy ze stejné skupiny.
https://en.wikipedia.org/wiki/2012_IIHF ... yoff_round
Tady máte důkaz. :>
https://en.wikipedia.org/wiki/2012_IIHF ... yoff_round
Tady máte důkaz. :>
Tak to je IMO pěkně dementní. Chápu, že chctějí aby týmy nemuseli moc cestovat, ale hrát čtvrtfinále proti týmu, se kterým jsme už hráli ve skupině je fakt o ničem.
- pejtrix_cz
- Fallen Shaman
- BattleTag:pejtrixcz#2651
s tim souhlasim ten novej system je dost debilni ...
Celý tý dvě skupiny jsou dementní. Spíše jde o to, abychom přežili tenhle a příští rok, kdy je to na zkoušku a pak se to snad vrátí ke starému systému, který byl téměř ve všech ohledech lepší. Od roku 2014 snad pak bude aj v hledištích více než pár stovek lidí.
Aha. Tak to se omlouvám za mystifikaci. Ale ani ve snu by mě nenapadlo, že to bude takhle debilně..
Tak to, že jsou jenom dvě skupiny mi nevadí. To se mi docela líbí, ale to čtvrtfinále je fakt fail.
Tak to byla povinnost, Italové v tom zápase ukázali spíš takovej srandahokej, for fun.... Ale jsem rád, že to dopadlo 6:0, čekal jsem nejvíc 4 góly. A Štěpánek si alespoň trochu vylepšil % úspěšnosti....i když moc práce teda neměl, by si v brance mohl dát klidně i kafe a přečíst noviny.
"Wow. You're a Barbarian, huh?"
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Já si už dneska smutek z finského zápasu "užil" až až. A přeju hodně štěstí v zápase s Rusama. Viděl bych to tak na 6:1 pro kladivo a srp.
Dark_Deamone, nebuď trapný s tím tvým anti czech team přístupem. Taky ti neříkám, že dneska dala Kanada ve druhé půli Finům 'kakačku', nebo že přístí zápas s USA prohrajete 0:5.
Hokej je vyrovnáný v dnešní době a může se stát cokoliv, rusáci maj silný team a Malkin navázal na svoji hvězdnou sezónu z NHL, ale češi nemají team o nic horší.
Fakt miluju podobné Doomsday prognózy. Slyšel jsem jich v roce 2010 až až a jak to nakonec dopadlo. To samé před Naganem v nás skoro nikdo nevěřil a podobných příkladů je spousta. Jindy jsme naopak rozjetí a dostanem výprask o 4 a více gólů, takže bych prosil, aby sis tyhle plky nechal příště pro sebe.
Přát štěstí a zároveň prorokovat prohru o pět gólů, je prostě fakt na hlavu. ;>
Hokej je vyrovnáný v dnešní době a může se stát cokoliv, rusáci maj silný team a Malkin navázal na svoji hvězdnou sezónu z NHL, ale češi nemají team o nic horší.
Fakt miluju podobné Doomsday prognózy. Slyšel jsem jich v roce 2010 až až a jak to nakonec dopadlo. To samé před Naganem v nás skoro nikdo nevěřil a podobných příkladů je spousta. Jindy jsme naopak rozjetí a dostanem výprask o 4 a více gólů, takže bych prosil, aby sis tyhle plky nechal příště pro sebe.
Přát štěstí a zároveň prorokovat prohru o pět gólů, je prostě fakt na hlavu. ;>