Diablo 3 - Guest Pass - Prosba pro majitele D3 (Box/CE)
JamieChris: Oukej, počítám s tebou. Možná to pošlu už v noci až se vrátim z předprodeje. :-D
Re: Diablo 3 - Guest Pass - Prosba pro majitele D3 (Box/CE)
EmhyrVarEmreis:
Co jsem pochopil tak ne. Ti co se účastnili closed bety mají automaticky aktivovanou starter edition..
A ti co ne, tak si ji mohou aktivovat právě pomocí guest pass
Co jsem pochopil tak ne. Ti co se účastnili closed bety mají automaticky aktivovanou starter edition..
A ti co ne, tak si ji mohou aktivovat právě pomocí guest pass
- Raahk
- Wraith
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Raahk#2416
Já bych taky poprosil o jeden pro kamaráda, má předobjednanou CE verzi ale dorazímu až později. Já mam bohužel digi verzi, takže mu nemůžu pomoct aby si to zahrál dřív
-
- Gorebelly
Outdated
Outdated
Naposledy upravil(a) EmhyrVarEmreis dne 11.12.2016, 12:00 hod., celkem upraveno 1 x.
Jinak ano, Guest Passy sou řešeny pomocí Serial kodu takže je možný lehce splatit dluh.
tak to abych si pak nespletl kody a nekomu neposlal full key :-D ... Jinak ja budu mit taky krabicovku, takže uvidim jestli budou mit znamí zájem jinak rozhodně nabídnu ;-)
tak to abych si pak nespletl kody a nekomu neposlal full key :-D ... Jinak ja budu mit taky krabicovku, takže uvidim jestli budou mit znamí zájem jinak rozhodně nabídnu ;-)
- JamieChris
- Gorebelly
- BattleTag:JamieChris#2321
Je mi jasný, že jsi to myslel jako vtip, ale to se ti nestane z jednoho prostýho důvodu - jak dostaneš krabici, natěšeně si aktivuješ svojí plnou a až potom budeš řešit nějaký guesty ... pokud bys někomu pak poslal key svojí plný, bude mu na nic, protože už bude použitej tebouBesy píše:Jinak ano, Guest Passy sou řešeny pomocí Serial kodu takže je možný lehce splatit dluh.
- RipperOwen
- Wraith
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:RipperOwen#2330
hodim sem zo 2 kody na passy, ja ich nepotrebujem
iba jeden pre istotu si necham ak by frajerka chcela hrat
iba jeden pre istotu si necham ak by frajerka chcela hrat
Raahk: Pokud budou 3, tak ti jeden pošlu (jeden už je zamluvený a jeden chci pro kamaráda).
Ahoj Lidi.
Jiz dlouno ctu forum ale jenom ted jsem se zaregistroval.
Mam prosbu na vas. Pujcte mi prosim Guest Pass.
Ja mam objednany Diablo 3 pres kamose, z Amazonu. Jenom tam maji potize tak nevim kdy to k nemu dorazi. Proto prosim pujcit, hned jak prijde krabice z Amazonu vratim funkcni guest key. Diky
Jiz dlouno ctu forum ale jenom ted jsem se zaregistroval.
Mam prosbu na vas. Pujcte mi prosim Guest Pass.
Ja mam objednany Diablo 3 pres kamose, z Amazonu. Jenom tam maji potize tak nevim kdy to k nemu dorazi. Proto prosim pujcit, hned jak prijde krabice z Amazonu vratim funkcni guest key. Diky
Tak to vypadá, že v normální edici budou 2 guest passy na diablo a jeden na wow.
SPOILER
SPOILER
Nedám, žebrotě tuplem nic
kdyby tu byl nekdo tak hodny a poslal mi taky jeden byl bych velice rad.
HC Athena MAzon 28 lvl
HC Givemepain berserk barb lvl 33
HC Givemepain berserk barb lvl 33
- 16cmfan
- Gorebelly
- BattleTag:sestnastka#2408
- Kontaktovat uživatele:
Tak mám Digi od Blizzu ale žiadny guestpass, tak škoda no.
Ahoj lidi,
má edice je někde na cestě, ale neví se kdy dorazí... tak kdyby byl někdo té dobroty a půjčil mi jeden pass ... tak do pm
díky předem :-)
má edice je někde na cestě, ale neví se kdy dorazí... tak kdyby byl někdo té dobroty a půjčil mi jeden pass ... tak do pm
díky předem :-)
I uvedu se prvním postem jako žebrák:
klíč je někde zašantročen v zákrutách internetu, takže než to pán Obchodník rozmotá, byl bych neskonale vděčen za starter věc.
klíč je někde zašantročen v zákrutách internetu, takže než to pán Obchodník rozmotá, byl bych neskonale vděčen za starter věc.
Čau, já bych taky moc poprosil o jeden guest pass. Já blbec jsem si to předobjednal později, takže mi hra přijde až 16.5. Navíc u nás si pošťačky dávají na čas, takže to vidím docela bledě.
Byl by někdo tak hodný a napsal by mi přes PM prosím? Hned jak mi přijde krabice, jeden klíč opětuju. Já vím, že z toho nic nebudete mít, ale opravdu byste udělali laskavost tomu méně šťastnýmu
No a jestli se nikdo nenajde, tak si hold počkám, ten den navíc už snad vydržím
Byl by někdo tak hodný a napsal by mi přes PM prosím? Hned jak mi přijde krabice, jeden klíč opětuju. Já vím, že z toho nic nebudete mít, ale opravdu byste udělali laskavost tomu méně šťastnýmu
No a jestli se nikdo nenajde, tak si hold počkám, ten den navíc už snad vydržím
Ashes to ashes, dust to dust - From dust you were made and to dust you will return.
-
- Quill Rat
Taky pekne prosim o jeden guest pass. Kdyz ho dostanu, editnu tuto zpravu a dam vedet. Guest pass muzu vratit az mi prijde krabice koncem tydne. Predem dekuju tomu dobrotivci
edit: Uz ho mam, moc dekuji @pejtrix_cz (uz jich vic nema, tak ho nikdo dalsi neotravujte)
edit: Uz ho mam, moc dekuji @pejtrix_cz (uz jich vic nema, tak ho nikdo dalsi neotravujte)
Naposledy upravil(a) freshdiablo dne 15.05.2012, 18:40 hod., celkem upraveno 1 x.
ted jsem rozbalil CE a jsou tam 4x passy jenže 2 z toho na wowko takže sry ale těm kterým jsem aspon jeden slíbil tak se omlouvám :/
Taktéž mi má přijít CE ze zahraničí, snad tenhle týden. Pokud by někdo měl volnej guest pass, tak bych ho pak vrátil. Kdyžtak PM, díky Beebee.
EDIT: Už nepotřebuju, hra mi dneska přišla. Jinak auditko o ničem, nikdo mi klíč nevyměnil, tudíž nikomu ani nedaruji.
EDIT: Už nepotřebuju, hra mi dneska přišla. Jinak auditko o ničem, nikdo mi klíč nevyměnil, tudíž nikomu ani nedaruji.
Naposledy upravil(a) BBB dne 16.05.2012, 12:04 hod., celkem upraveno 1 x.
pokud by byl někdo ochotný dát mi GUEST PASS byl bych velice rád... ráno až mi přijde krabice poslal bych svůj guest pass zase vám... kdyžtak PM
Programování je mým koníčkem (C#, wpf, java)
My brethren I will take my place among you, once again. But this time as a mortal.
My brethren I will take my place among you, once again. But this time as a mortal.