Otázky a Odpovědi
Nevím jestli se to už někde probíralo,ale bude ve hře nějaký společný cz/sk kanál pro chat ?
HC Crusader lvl 70 Paragon lvl 20
Re: Dotazy ohladom D3
Chtěl sem se zeptat, jestli někdo nevíte, jak to bude vytvořením accountů ke hře, jeslti to pujde vytvořit přimo ve hře,nebo o to musím požádat někde tady
- Peckoslav
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Peckoslav#2167
@Stery11: account si musíš založit na Battle.Net-u -http://eu.battle.net
Stery11: Založíš s BN účet na oficiálních stránkách. Pak tam zadáš cd klíč. Pak spustíš hru a přihlásíš se emailem, co máš na BNetu.
Myslel jsem jestli třeba ve hře nepůjde založit vlastní kanál,jako třeba ve Wow a jestli se už místní komunita na něčem nedomlouvala ?mafian89 píše:Tullvan: myslím, že nebude. Alespoň ne, hned po release.
- Tib3rian
- Doom Knight
- BattleTag:Tiberian#2416
Mozem uz teraz instalovat krabicovu verziu, alebo musim pockat do 17:01?
"My old enemy. You cannot hide from me...no matter what form you choose to wear. Let your true self be revealed...Diablo!"
Až v 17:01 by to mělo jít...
- Tib3rian
- Doom Knight
- BattleTag:Tiberian#2416
Jasne, dik
"My old enemy. You cannot hide from me...no matter what form you choose to wear. Let your true self be revealed...Diablo!"
Mám iMac a chtěl bych tuto hru získat pro operační systém MAC.
Jakým způsobem je možné hru pořídit?
Ve všech obchodech jsem viděl diskové verze pouze pro Windows (alespoň tak se mi to jevilo)...
Kde bude hra k mání pro OS MAC? V AppStore? Či jinde? Bude možné ji pořídit i v diskové verzi, po které marně pátrám?
Za odpověď předem děkuji...
Jakým způsobem je možné hru pořídit?
Ve všech obchodech jsem viděl diskové verze pouze pro Windows (alespoň tak se mi to jevilo)...
Kde bude hra k mání pro OS MAC? V AppStore? Či jinde? Bude možné ji pořídit i v diskové verzi, po které marně pátrám?
Za odpověď předem děkuji...
- Pana_Ruplahlava
- Gorebelly
- BattleTag:Ruplahlava #2727
Nemám rád lidi, co hledají problémy jen proto, aby mohli žvanit.
Smiřte se s tím.
Smiřte se s tím.
Nainstaloval jsem hru už a zarazila mě jedna věc v nastavení hry a to, že je defaultně vybranej americkej server.. Jde mi to to, že pak si toho třeba kámoši nevšimnou, hned založí postavu na americkým serveru a nebudem moct pařit spolu. By snad mělo být automaticky podle b net účtu. ALe možná je to tím, že to můj bnet účet ještě nezesynchronizovalo, jelikož jsem D3 ještě neaktivoval.
Já sem měl nastavenej automaticky Europe, ale taky jsem už měl vyplněnou emailovou adresu k přihlášení takže mi to asi zůstalo z bety.Trhanec píše:Nainstaloval jsem hru už a zarazila mě jedna věc v nastavení hry a to, že je defaultně vybranej americkej server.. Jde mi to to, že pak si toho třeba kámoši nevšimnou, hned založí postavu na americkým serveru a nebudem moct pařit spolu. By snad mělo být automaticky podle b net účtu. ALe možná je to tím, že to můj bnet účet ještě nezesynchronizovalo, jelikož jsem D3 ještě neaktivoval.
Nebo si stáhnul US klienta ?
woow ani jsem si nevsiml ze jsou statistiky k itemum na bn.
Stáhl jsem normálně enGBTullvan píše:Já sem měl nastavenej automaticky Europe, ale taky jsem už měl vyplněnou emailovou adresu k přihlášení takže mi to asi zůstalo z bety.Trhanec píše:Nainstaloval jsem hru už a zarazila mě jedna věc v nastavení hry a to, že je defaultně vybranej americkej server.. Jde mi to to, že pak si toho třeba kámoši nevšimnou, hned založí postavu na americkým serveru a nebudem moct pařit spolu. By snad mělo být automaticky podle b net účtu. ALe možná je to tím, že to můj bnet účet ještě nezesynchronizovalo, jelikož jsem D3 ještě neaktivoval.
Nebo si stáhnul US klienta ?
Ok,mám založeno,takže bych už teoreticky neměl mít problém se přihlásit do hry?:)Peckoslav píše:@Stery11: account si musíš založit na Battle.Net-u -http://eu.battle.net
Chci se zeptat kdyz budu hrat s normalni krabici a casem bych to chtel predelat na CE pude to ?
už to tu ktosi riešil a vyplynulo z toho, že to v pohode pôjde, dotyčný to mal potvrdené priamo od blizz suportu... možno sa mýlim, ale myslím, že sa o to zaujímal Hellercz
Dodržuj Pravidlá fóra... ak niečo hľadáš použi funkciu Hladaj...
Tvoj názor nie je prínosný.... Tvoj príspevok nie je vtipný.... Tvoje myšlienky nie sú zaujímavé, preto si ich nechaj pre seba... Nerob tu zbytočný bordel...
Tvoj názor nie je prínosný.... Tvoj príspevok nie je vtipný.... Tvoje myšlienky nie sú zaujímavé, preto si ich nechaj pre seba... Nerob tu zbytočný bordel...
Ano mám to potvrzené, kdyby kdyžtak se zájemci ozvěte na PM, já vám pošlu instrukce :-)
Kdy půjde nainstalovat GLOBAL zatím mě to nejde na účtu u Diabla ma zeleně AKTIVE ale instalace se nechce rozjet. Dík za odpovědi