Technické problémy
Až budete mít 14. respektive 15.5. problémy s instalací nebo jiné technické problémy, pište sem.
Re: Technické problémy
http://diablo.incgamers.com/blog/commen ... more-19417
Odstranění souborů z bety před instalací DIII a něco o AMD ovladačích...
Odstranění souborů z bety před instalací DIII a něco o AMD ovladačích...
vysel novy instalator
- If you've pre-downloaded the digital version of the game in EU English or German before 10:00 AM CEST (9:00 AM GMT) on Saturday May 12, you must obtain the new downloaders to be able to install properly once the game is released on May 15. We apologize for the inconvenience, and ask that you please let friends and acquaintances know so they can begin downloading the working installer that's now available.
http://eu.battle.net/d3/en/blog/4410912/
- If you've pre-downloaded the digital version of the game in EU English or German before 10:00 AM CEST (9:00 AM GMT) on Saturday May 12, you must obtain the new downloaders to be able to install properly once the game is released on May 15. We apologize for the inconvenience, and ask that you please let friends and acquaintances know so they can begin downloading the working installer that's now available.
http://eu.battle.net/d3/en/blog/4410912/
-
- Quill Rat
Error 315300
Spatne heslo nebo login,pritom jsou dobre,nemate nekdo stejny problem,pripadne moznost na reseni ? hledal jsem na offic webu ale nic nepomaha
D3 monk lvl 60 akt 4 inferno.
D3 DH lvl 60 inferno completed
D3 DH lvl 60 inferno completed
- Klaunik
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Klaunik#2380
- Kontaktovat uživatele:
Re: Error 315300
Prý tomu může pomoct změna hesla na battlenetu..
Error Code BLZPTS00007
Ahojte mam tento problem pri spusteni z dvd mi nabehne checking update a po te mi vyhodi chybu agenta co s tim diky?.
Po spuštění nejde kurzor myši,ale myš funguje:-(((.Tak vyřešeno na ploše nesmí být ikony a popisky větší jak 100%,pak vše OK.WIN7 ultimate
Naposledy upravil(a) Masakr dne 15.05.2012, 18:48 hod., celkem upraveno 2 x.
D3-Blizzard
zdravim,podarilo se nekomu kupit hru primo od blizzardu?me to porad haze tuhle hlasku : An error has occurred.
There has been an error processing your request.
For assistance, contact Blizzard Customer Support.Prosim o veskere rady.
There has been an error processing your request.
For assistance, contact Blizzard Customer Support.Prosim o veskere rady.
hra sekne celé PC
Hra mi v průběhu hraní padne, vždy za 10-20 minut a zasekne celý komp, musím dát tvrdý reset. Naistaloval jsem nevé ovladače na grafiku a zase to padne. Má někdo stejný problém, nebo ví jak to vyřešit? A mám pocit, že mi v průběhu hraní strašně topí zdroj.
Jen malá kosmetická technická - nevíte, proč se mi při splnění achievů achievy nezobrazují? Resp. když je udělám, tak by se mi měl objevit rámeček "unlocked this and this...", ale nějak to zapomene mi oznámit.
Ee... změna z XP na Win 7, už se to tady mnohokrát řešilo. Prý je nějaký problém s registry v českých verzích XP nebo jak.
- Still-Alive
- Doom Knight
- BattleTag:StillAlive#2220
Re: hra sekne celé PC
Co teploty PC? Nepřehřívá se ti to?
Jestli máš nastavený, že jseš "busy" když hraješ, tak se ti to myslím nebude zobrazovat.
Silblade: mě to taky zlobí, resp. se ani nezobrazí, že mám achievment ani do chatu ale přitom ho získám
Hlavne ze pocas bety bolo same to je beta fullke to nebude neries....a teraz, nech sa paci!
-
- Gorebelly
- BattleTag:Reitak#2702
- Kontaktovat uživatele:
kamos ma 2 notasy, na 1 mu to ide v pohode, na druhom mu pise tuto chybu, ked ja skusam jeho udaje, tak ide v poho a ziadne oficialne stanovisko ohladne tejto chyby nie je, len same kecy
- FujiwaraCZ
- Quill Rat
Zdravím. Mám problém s tím, že mě hra celkem dost často vyhodí ze hry do menu.
Probíhá to následovně:
You have been removed from game... přičemž hra skočí do menu.
Lost connection chyba 3007.
Máte někdo stejný problém a je to přetížením? Nebo nevíte někdo jak to řešit? Díky.
Probíhá to následovně:
You have been removed from game... přičemž hra skočí do menu.
Lost connection chyba 3007.
Máte někdo stejný problém a je to přetížením? Nebo nevíte někdo jak to řešit? Díky.
- Venom
- Redaktor DiabloFans.cz
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Venom#21979
Aj vy máte také nehoráznu latenciu ako ja ? Úplne šialené hodnoty že 1500-2000, začalo to robiť teraz, už ma aj raz kvôli tomu zabili.... Vidno že deň vydania, ešte treba dosť vecí doladiť, hlavne technických...
- Programos
- Minion of Destruction
- BattleTag:Programos#2804
- Kontaktovat uživatele:
Re: D3-Blizzard
Včera i dnes jsme kupovali přez B-net a vše v pořádku.
Inu, co k tomu rict.... Programos#2804
FujiwaraCZ: Taky mi to dělá. Ztm jsem bez řešení. Můžeš ale zkusit http://us.battle.net/support/en/article ... leshooting