*SPOILER* Lvl 60 LIVE STREAM - Inferno Act 1
- Tib3rian
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Tiberian#2416
Jak to mohli pre boha tak rychlo stihnut?! To je jak Diablo1 za 17 minut
EDIT:Problem je v tom, ze v D3 sa da hrat speed run hned na prvy raz, ale to hell a inferno ich urcite pribrzdi. Lenze ak je niekto schopny dohrat hry z mnoho hodinovou hratelnostou doslova za par desiatok minut, tak D3 za tie 2 dni nonstop hrania naozaj moze byt pokorene. Ja to hram tiez a musim povedat ze to ide strasne rychlo. D2 cloveka ovela viac zdrzovalo. Ale nezda sa mi to nejak prehnane lahke. Navyse mna nezaujima za kolko to dokonci nejaky sialenec, mna zaujima za kolko to stihne nadpolovicna vacsina hracov. To je smerodatne.
EDIT:Problem je v tom, ze v D3 sa da hrat speed run hned na prvy raz, ale to hell a inferno ich urcite pribrzdi. Lenze ak je niekto schopny dohrat hry z mnoho hodinovou hratelnostou doslova za par desiatok minut, tak D3 za tie 2 dni nonstop hrania naozaj moze byt pokorene. Ja to hram tiez a musim povedat ze to ide strasne rychlo. D2 cloveka ovela viac zdrzovalo. Ale nezda sa mi to nejak prehnane lahke. Navyse mna nezaujima za kolko to dokonci nejaky sialenec, mna zaujima za kolko to stihne nadpolovicna vacsina hracov. To je smerodatne.
"My old enemy. You cannot hide from me...no matter what form you choose to wear. Let your true self be revealed...Diablo!"
Re: *SPOILER* Lvl 50+ LIVE STREAM
Ja to hraju 8 hodin a jsem někde v 2 aktu nechapu jak to tak lidi zvladaji
Ja sledoval nightmare stream cely, a proste bolo to jednoduche,.... lenže teraz jak sledujem stream tých typkov na hell tak proste už chcipaju za radom na kazdej elite/rare/championovi,.... ked zacinali na hell v ACT1 tak tam mal typek 250k goldov a teraz uz nema na opravy a su v ACT 2ke,... takže neni to tak lahke,... snad ste necakali ze na normal a na nightmare to bude jak na inferne :ppp,....
blizz tvrdil, že zaciatok je pre uplakane detičky, aby si aj oni zahrali D3, ale pre naozajstnych hardcore hracov je hell a inferno,... skuste troska popozerat, ti ludia tam nato nemaju DMG ani gear ani goldy ,... neni to len tak,... inferno bude naozaj masaker,....
blizz tvrdil, že zaciatok je pre uplakane detičky, aby si aj oni zahrali D3, ale pre naozajstnych hardcore hracov je hell a inferno,... skuste troska popozerat, ti ludia tam nato nemaju DMG ani gear ani goldy ,... neni to len tak,... inferno bude naozaj masaker,....
Ja to pak budu hrát znovu jsem zjistil že mě WD moc nevyhovuje takže než se dostanu na hell mam tyden yvstarano
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Jsem na to teď koukal 5 minut a Wizard zemřel 3x z toho jednou ani nevěděl jak. Myslím, že od Hell to taková prča nebude a co teprv na HC.
ale oni uz jsou na hell, navic ty amici killnuli butchera na hell behem par sekund
Takže šetřit goldy? Tim vyvstává otázka, salvagovat, nebo prodávat?
-
- Quill Rat
Salvagovat, craftit epický věci a prodat to na aukci, jinak tady pěkné video Diablo 1 za 3 minutky :-) http://www.youtube.com/watch?v=l9m29DWLM9I
Ako niekto ťahá asi 48 hodín nonstop Neviem si predstavit hrat nightmare to bude trosku velké maso .. A typek co prejde inferno/ hardcorebymal vyhrat nobelovku
Ja už se už nedivím že mě to tak dlouho trvalo za WD hraju ted uplně for fun Wizarda od zacatku to je uplně jiné sousto to je fofr jak hrom.
-
- Gorebelly
- BattleTag:Reitak#2702
- Kontaktovat uživatele:
uz su lvl 60
tak prvni rip na infernu u Wretched Queen
uz jsou v inferno http://www.methodwow.com/content.php?page=justw8 easy jak svine
Easy jak svina ? koukas na to vubec ? musis vzit v potaz, ze ti kluci to asi umej. pac jinak co tak koukam, tak to je narez jako prase. ten wizard dostava rany za pulku HP bezne. A ripuje taky porad. Naopak prijde me to dost hard, akorad to jsou proste nejaci maniaci no.
Ted sem koukal na match s championama. vsiml jsem si 4smrti a macili je cca 3-5 min .... to ti prijde easy ?
Ted sem koukal na match s championama. vsiml jsem si 4smrti a macili je cca 3-5 min .... to ti prijde easy ?
Naposledy upravil(a) boy dne 16.05.2012, 08:37 hod., celkem upraveno 1 x.
Deamon Hunter (beta patch 15) DPS 51.08 <DEX 122 >
ta hra je vonku 2 dni, ako mozu byt manici?;p Zoberme v podtaz aj to ze nespali. Je to easy proste. Sakra proste omfg co robia druhy den po vydani na inferne?????boy píše:Easy jak svina ? koukas na to vubec ? musis vzit v potaz, ze ti kluci to asi umej. pac jinak co tak koukam, tak to je narez jako prase. ten wizard dostava rany za pulku HP bezne. A ripuje taky porad. Naopak prijde me to dost hard, akorad to jsou proste nejaci maniaci no.
uz su u jandara. Ocakavam, ze do zajtra to budu mat cele....
Další luxusni patch, který povznese naši miliovanou a velice kvalitní hru blíže k dokonalosti, vymazlený patch dodá hře nový nádech exotičnosti, protože už nejsme vázáni jen na singleplayer a act 3, můžeme hrát všude a v multiplayeru.
- Smelina
- Wraith
- BattleTag:Smelina#2454
- Kontaktovat uživatele:
Dostavají naprosto na pr*el od každého silnějšího týpka a ještě k tomu to často hrají stylem, že se to snaží prokličkovat wizzard do dalšího levelu a ostatní se k němu pak naportují.
-
- Gorebelly
- Kontaktovat uživatele:
konecne sundali SK
Podle mě to jede parta lidí, která se střídá. Neni možné aby to dávali nonstop ve 4.
Prostě budou první co budou prodávat věci z inferna.
Prostě budou první co budou prodávat věci z inferna.
-
- Gorebelly
- Kontaktovat uživatele:
a je sranda, ze ma polovicu itemov rare, polovicu blue, ziaden legendary.
a wizard ma dps 6904
a wizard ma dps 6904