Diablo 2 je LEPŠÍ (spoiler)
sklb: +1, naprostý souhlas, vypadá to spíš jak rozšířená beta. Zvláště ty itemy mě dost sklamaly. Minimální kreativita, aspoň u Legendary bych čekal nějaký "WOW efekt", ale nic. Ve výsledku je D3 v něčem lepší a v něčem horší než D2, ale pařitelné to samozřejmě je
Re: Diablo 2 je LEPŠÍ (spoiler)
co sa vklude dialo v D2 ktore sa stale hrava masovo 12 rokov po vydani2. Kdyby jsi měl savy u sebe, tak by jsi mohl použít nějaký editor a naklonovat si equip
biznis= vzhledem k AH/RMAH je tohle naprosto nežádoucí!
Aaahh... pirati. Pirati su velmi slaba vyhovorka. Minecraft bol od sameho zaciatku free to play multi (!!!) a stale nabera fanbase, platenych uctov pribuda, a rozsiruje pole posobnosti. Pokial je hra dobra tak sa predava sama a pirati nemozu konkurovat.3: Jak jsem již zmíňil, zabrańuje to porátství a vzhledem k třeba Ubisoftu je to ještě pořád "super neotravný systém"
Nejde o to, ze to nie je offline. Ide o to, ze ty online si ale servery nie.tak už přestaňte brečet že to není offline.
Pravda, unique item ktory ma %ed a 3 random propeties nie je uniquelakai píše: Zvláště ty itemy mě dost sklamaly. Minimální kreativita, aspoň u Legendary bych čekal nějaký "WOW efekt", ale nic.
“If you only read the books that everyone else is reading, you can only think what everyone else is thinking.” -H.M.
Mám sice zatím dokončený první akt (opravdu si hru vychutnávám), ale směle mohu prohlásit, že první dojmy z full verze jsou mnohem intenzivnější než když jsem poprvé sednul k Diablu II. Příběh a cinematiky - dokonalé, i to jak každý charakter má svůj příběh. Skilly - jejich podoba, funkčnost, efekty, super. Opravdu se těším, až odemknu na 60. lvlu všechno. Itemy - takřka nenarazíte na dva stejný. Jsou pěkně rozdílný, každý umí něco (i když většina jde na salvage, ale i tak máte z toho užitek), navíc barvičky ("dye") jsou poměrně příjemným zpestřením, kdy si barvu zbroje upravujete k obrazu svému. I like it. Nepřátelé, bossové - hra má pěkný grády, monstra, ač ne příliš silná (na normalu) jsou rozmanitá, a je radost je zabíjet. Prostředí - zatím spokojenost, narozdíl od D2 není monotónní, ale střídá se různé prostředí i v rámci jednoho aktu, tam máte temný les, tam bažiny, tam hřbitov, tam něco jako větrná hůrka, tam pavoučí jeskyni atd. Kdo by řekl, že prostředí je příliš barevné styl alá wow, ať si vyliská z obou stran žufanem.
Zatím nacházím dvě chyby (které se ale časem poddají):
1) AH - zatím nepříliš funkční, problémy s vyhledáváním konkrétních itemů.
2) Achievmenty - achievy jsou naprosto geniálním doplňkem (her obecně), a když je ve hře máte, snadno si na ně přivyknete a berete je jako normální součást hry (i když ne pro hru jako takhle významnou). Když ale achievy, tak prosím pořádně - co mě může vytočit víc než třeba nefunkční skill je třeba, že se prcáte s achievy a ono se vám to nějak do databáze nezapíše a ve výsledku tak nic z toho nedostanete. Naráz máte třeba z 240 pointů nějakých 100. Takhle přijdu o achievy jako Beastmaster, sbíraní knih atd. Ale jak říkám, to se časem poddá. Momentálně acheivy víceméně fungují jak mají.
Zatím nacházím dvě chyby (které se ale časem poddají):
1) AH - zatím nepříliš funkční, problémy s vyhledáváním konkrétních itemů.
2) Achievmenty - achievy jsou naprosto geniálním doplňkem (her obecně), a když je ve hře máte, snadno si na ně přivyknete a berete je jako normální součást hry (i když ne pro hru jako takhle významnou). Když ale achievy, tak prosím pořádně - co mě může vytočit víc než třeba nefunkční skill je třeba, že se prcáte s achievy a ono se vám to nějak do databáze nezapíše a ve výsledku tak nic z toho nedostanete. Naráz máte třeba z 240 pointů nějakých 100. Takhle přijdu o achievy jako Beastmaster, sbíraní knih atd. Ale jak říkám, to se časem poddá. Momentálně acheivy víceméně fungují jak mají.
- Still-Alive
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:StillAlive#2220
Tordah:
Ad první 2 tvé body.. No právě proto jsem mu to psal
Ad Minecraft - snad to nechceš srovnávat? Jak píšeš sice je to free, ale když chceš koupíš si učet (a nevím zda platíš měsíčně, nebo to má nějaké body k vyčerpání a pak si zas musíš dobít, neznám Minecraft), ale tady si jendou koupíš hru a máš pokoj..
Ad první 2 tvé body.. No právě proto jsem mu to psal
Ad Minecraft - snad to nechceš srovnávat? Jak píšeš sice je to free, ale když chceš koupíš si učet (a nevím zda platíš měsíčně, nebo to má nějaké body k vyčerpání a pak si zas musíš dobít, neznám Minecraft), ale tady si jendou koupíš hru a máš pokoj..
- st.ranger
- Gorebelly
- BattleTag:stranger#2818
Hra si najde své příznivce a odpůrce, mě osobně vadí několik prvků typicky z WoW, které mě nijak neoslovilo, ale příběhově je příjemné navazování na děj z obou předchozích dílů, hratelně to není bezmyšlenkovitá rubačka jako D2 s použitím několika skillů, docela dost kombinuji a to jsem byl jeden z pochybovačů nového systému. Největším plusem je ale craft, který jsem nejrpve považoval za užitečný jako hazard ve dvojce, tedy na nic. Ale mám oba vylepšené tak, že potřebuji na nošení akorát level a veškerá zbroj je právě od řemeslníka. Trochu mi vadí chechpointy, momentálně mě zlobí Belial a stále opakovat sekvenci s minionama už nebaví.
-
- Gorebelly
- BattleTag:Reitak#2702
- Kontaktovat uživatele:
inak ked tak pocuvam a citam, kazdy tu vychvalujete videa, ja som nevidel ani jedno, pretoze mi to hned skoci do hry, da sa to niekde inde pozriet o co vobec ide? ani intro, ale medzi lvl video mi nejdu.
Hned když zapneš hru, tak tam máš cinematic...
- Still
- Gorebelly
- BattleTag:Stillovy#2593
D3 mě opravdu baví, hru si užívám, lokace prolézám celý a jsem z toho dost uchvácenej.Skvěla hratelnost, grafika i prostředí taky za 1+, hudba famózní,MP taky dobrý a teším se na PvP a AH. hodně se mi líbí spojitost s druhým dílem ať co se týče aktů tak třeba jmen démonů atd...Prostě se od toho nedokážu odlepit stejně jak od D2, jediné co mě trochu zklamalo je smrt DC a Tyrael už taky není to co býval.. Musíte pochopit že hra se nemůže zavděčit všem a stejně jak všichni opovrhovali D2 po jeho vydání, tak teď ty co mají plnou pusu řečí na D3, nebudou za půl roku hrát nic jiného...
- st.ranger
- Gorebelly
- BattleTag:stranger#2818
Jsem moc rád, že je hra online. Sice mě štvou výpadky, ale to jistě časem dořeší. Opravdu mě bavilo, když mi do hry lezli SPAMovací boti a nebo idioti s levelem 125. Na druhou stranu ale mám obavy, aby mi postavu někdo nevykradl nebo nebyla z nějakých důvodů smazána (hack).
Jak muze nekdo nadavat na skilly? v d2 na patchi 1.10 bylo za kazdou classu pouzitelnejch cca 5-6 z nakejch ehm 30? navic to meneni je dobre nejvic me nastalo kdyz sem si udelal postavu dosel na hell a hele ono to vubec nedava pricemz normal a nm projitej v pohode. No a o battle netu se vubec nebudu bavit 1-15 tristram (1 hod) 15-20 tomby (30 min) 20-30 cow norm (10 min) 30-50 cow nm (30 min) 50-70 cow hell (1-2 hod) a pak uz jen ball hell. To uz nemelo moc s rpg co delat. A nazory ze z D3 smrdi wow jak svin jsou taky trosku padle na hlavu to je jako by jste rekli ze wow smrdi D2 protoze pouziva skill (talent) system. Hermi prumysl od D2 pokrocil opravdu hodne daleko a stejne jako wow pouzil neco z d2 tak d3 pouzilo neco wow. Nake chybky ma ale herni system mi prijde supr i ta Aukce kolikrat stacilo v D2 na bn zalozit hru "i need a better stuff" a pripojili se typci a nahazeli vam uniques a rares ktere jim byli k nicemu, blizzard vsechno doladi patchema a bude to perfektni kdo z vas hral D2 bez datadisku a na patchi 1.0? ja teda ne a ani bych nechtel...az s 1.10 + LOD prisla opravdu zmena kterej udelal z d2 krale...