První názory (SPOILER)

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Zamčeno
mafian89
Gorebelly
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:mafian89#2328
Re: První názory (SPOILER)

Příspěvek od mafian89 » 18.05.2012, 19:02 hod.

Timpa: Baví mě to jako první minutu, když jsem se dostal do hry. Očekávám, že mě to ještě delší dobu podrží.
Obrázek

Andros
Quill Rat
BattleTag:Ondray#2907

Příspěvek od Andros » 18.05.2012, 20:01 hod.

Kdyby to nebylo tak lineární a nechodilo by se furt stejnýma cestama, tak by to bylo znovuhratelný..
Dungeony mají jen jednu rozvětvenou cestu.. V d2 bylo často u vchodu dungeonu rozcestí, kde na každou stranu byla jedna cesta a ta jedna byla správná.. Tady se hrozně nudím, že všechno hned najdu...
Ashes to ashes, dust to dust - From dust you were made and to dust you will return.

sklb
Burning Soul

Příspěvek od sklb » 18.05.2012, 20:20 hod.

Ale hej bavi zatial. Sice prekusujem vela veci pri hrani, ale snazim sa na to nemysliet. Nightmare je kazdopadne o dost zabavnejsi ako normal. Pochybujem, ale ze to bude mat taku zivotnost ako d2, rad sa vsak necham milo prekvapit. ;p
Btw RMAH posunuli na 30 maja. Areny pridu asi na vianoce :))
Další luxusni patch, který povznese naši miliovanou a velice kvalitní hru blíže k dokonalosti, vymazlený patch dodá hře nový nádech exotičnosti, protože už nejsme vázáni jen na singleplayer a act 3, můžeme hrát všude a v multiplayeru.

Grammator
Na-Krul
BattleTag:Grammator#2662
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Grammator » 19.05.2012, 00:34 hod.

Andros: dovolím si hlasitě nesouhlasit... zrovna sem půl hodiny bloudil v jednom dungeonu :D myslím že dead endů je tam dost, možná až moc xD
Dříve sem byl namyšlený, dnes už nemám chybu...
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil
Facebook

Timpa
Wraith

Příspěvek od Timpa » 19.05.2012, 09:13 hod.

Mě se jenom libi jak blizzard říkal že tady bude stovky buildu a podobně a jak se dívám na streamy tak WD jedou tak 1-2 buildy hlavně to samé i Wiz.

Nakonec je tady méně použitelných buildu než v D2.

Pana_Ruplahlava
Gorebelly
BattleTag:Ruplahlava #2727

Příspěvek od Pana_Ruplahlava » 19.05.2012, 09:20 hod.

no nevím, včera jsem hrál se třema wd (4 WD zaráz) a každej měl jinej build ;) jinak tady nemisíš hrát ten "nejlepší" protože si to na něj můžeš přehodit. já hraju ten "nejzábavnější"
Nemám rád lidi, co hledají problémy jen proto, aby mohli žvanit.
Smiřte se s tím.

Garn
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Garn » 19.05.2012, 09:23 hod.

@Timpa: Ještě jsem neviděl DH, co by jel můj build...
My name is Lachdanan, and I am cursed. Once the captain of King Leoric's army, I lived only to honor my land and my king. No man has a greater love for his king than I had for mine, even as I drove my blade through his dark and corrupted heart.

Pana_Ruplahlava
Gorebelly

Příspěvek od Pana_Ruplahlava » 19.05.2012, 09:28 hod.

asi tím mylí že každej používa pety... jinak nevím :D
Smiřte se s tím.

Timpa
Wraith

Příspěvek od Timpa » 19.05.2012, 09:42 hod.

No nevím ja sleduji streamy a každý WD tam má
Poison Dart (Splinters) - Firebats (Dire Bats) a potom většinou to samí (soul harvest, spirit walk) a většinou už HEX, Bigvoodo, Grasp of the Dead, Wall of Zombies -> podle situace. ale 4 základní skilli bývaji pořád stejný at koukám na jakýkoliv stream kde jsou v Hell nebo Inferno.

To samé Wiz kde jsou většinou 2 buildy.

Pana_Ruplahlava
Gorebelly

Příspěvek od Pana_Ruplahlava » 19.05.2012, 09:44 hod.

no pokud sleduješ streamy kde se střídá 20 lidí tak není co řešit... vlez do hry a tam někoho takovýho najdí ;)
Smiřte se s tím.

Garn
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Garn » 19.05.2012, 09:51 hod.

Já ingame ještě neviděl WD s Graspem a stejně tak na Bats jsem tuto runu nikdy neviděl...
My name is Lachdanan, and I am cursed. Once the captain of King Leoric's army, I lived only to honor my land and my king. No man has a greater love for his king than I had for mine, even as I drove my blade through his dark and corrupted heart.

Pana_Ruplahlava
Gorebelly

Příspěvek od Pana_Ruplahlava » 19.05.2012, 09:54 hod.

ja chodím s graspem :D
Smiřte se s tím.

Timpa
Wraith

Příspěvek od Timpa » 19.05.2012, 10:02 hod.

@ mrkni na ten stream co jste tady davali Inferno tak on má Grasp a sním dával toho druhého bose v 2.aktu v podstatě pokaždé. A Bats si děláš srandu to má snad úplně každý WD tolik streamu solo nebo v partě a káždý měl Bats.

..
Nevím no na odreagování super hra. Ale pro mě to ztrácí smysl jsem to dříve chválil ale teď mě vadí to měnění skillu pro mě by byli lepší stromy skillu které by šli resetnou za goldy jako v každé RPG. To samé věci na to jak je to málo rozsáhlá hra lineární (svět) není problém si za pár goldů s akce koupit výbavu co bych hledal týdny.
Jako u D3 není potřeba přemýšlet.

EDIT: já už jenom čekám když blizzard to ulehčí tak že napíšu I.AKT HELL a jdu do práce a ono se to udělá za mě.

Garn
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Garn » 19.05.2012, 10:07 hod.

Tak to nehraj. ;) A streamy si strč někam, my jsme hráči, ne televizní diváci. ;)

Timpa
Wraith

Příspěvek od Timpa » 19.05.2012, 10:15 hod.

@Garn: to hle tak řekni divákům a fanouškům pro které budete dělat stremy s tímhle můžeš začít uvitáni streamu DiabloFans. :)

Garn
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Garn » 19.05.2012, 10:17 hod.

Já při streamu hraju, já na ten stream nekoukám. ;) A btw. náš WD na streamu jel taky jiný build...

EDIT: S tou hláškou jsi jak ti důuchodci, co jsou celej den vyvalení v okně a pořád jen "V televizi říkali toto a tam psali toto a sousedka povídala." Realita je jinde. ;)

Pana_Ruplahlava
Gorebelly

Příspěvek od Pana_Ruplahlava » 19.05.2012, 10:42 hod.

s těma důchodcema jsi mě ještě připomněl jedo přirovnání.
taky si akorát pořád stěžujou jak to bývalo lepší a nedokážou si nic užít... akorát hledáš chyby a sám sobě (tdy dokonce i ostatním) vsugerováváš, že to mohlo být/bylo lepší...
jak psal Garn, pokud se Ti to nezdá zábavné, tak si jdi někde sedět do koutku a neotravuj s tím lidi v okolí...
Smiřte se s tím.

Timpa
Wraith

Příspěvek od Timpa » 19.05.2012, 10:52 hod.

Proč téma je první názory když řeknu že se mě to nelíbí ten systém jak je že mě to nebaví tak hned otravuji ostaní a mám jít jinam. Je to prostě názor. To jsem rovnou místo "První Názor" dejte nadpis jenom pozitivní věci které chváli D3 za názor zklamáni BAN a neotravuj.

Garn
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Garn » 19.05.2012, 10:59 hod.

Vezmi si prášky na nervy. Já se jen divím, proč to hraješ. Když já mám ke hře takovéto výhrady, tak ji hodím do šuplíku a nehraji ji. Asi jsi masochista. :D (A nebo ta hra není tak špatná, jak říkáš. ;) )

Siddhártha
Quill Rat

Příspěvek od Siddhártha » 19.05.2012, 11:36 hod.

Firebats má každej WD? Já teda streamy nesleduju, ale já ten skill vůbec nepoužíval. Však to žere many až to hezky není... Poison Dart má možná skoro každej, protože je to mana zdarma ale dá se to v pohodě hrát i bez toho... Big VooDoo je dobré do party tak jasně, že si to lidi v partě dají ale na singlu to určitě nemá "Každej", Grasp of the Dead teda taky nepoužívám no...

Jinak ke hře. Vzali D2 a vylepšily tam věci, které pokulhávali. Nechápu, jak někdo může říct, že D2 bylo lepši... V něčem jiné. OK. A jinak pokud to za tyden projedes 8x tak se nediv, že tě to nebaví.

Zamčeno

Zpět na „Obecně“