Posion WD by Klaunik

Odpovědět

Hlasování: Líbí se Vám tento build?

Ano
4
44%
Ne
5
56%

Celkem hlasů: 9

Klaunik
Quill Rat
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Klaunik#2380
Kontaktovat uživatele:
Posion WD by Klaunik

Příspěvek od Klaunik » 19.05.2012, 15:20 hod.

Build, který mi tak nejvíc sedl z těch které jsem si zkoušel vytvořit...
(Co-op) ... Solo je docela nuda :)

Normal, Nightmare
http://eu.battle.net/d3/en/calculator/w ... ZbW!baaaZZ

Grasp of the Dead -> Acid Cloud -> Locust Swarm -> Poison Dart(doplněni many) -> případně na doražení znovu Acid Cloud

Hell
http://eu.battle.net/d3/en/calculator/w ... cbV!abaYZZ

"v hell už fakt není čas jenom stát a mlátit musíte se hodně hýbat, ale rotace je hodně podobná :)"

Jen tak ze srandy :D Pro ty co maj pořád problém s manou :D
Včera jsem to hrál... v boji mám neustále 4spelly na CD takže docela hustý... jen je náročný sledovat neustále CD+hru :D
http://eu.battle.net/d3/en/calculator/w ... cUW!aZaaaZ

Jinak na pety kašlu... Zkoušel jsem to a přijdou mi k ničemu. :) Zachránit vás nezachrání, nemají nic jako taunt a raději si držím cc Graspem než spoléhat na pety :)
Pokud si někdo myslí že je udrží od nepřátel tak stejně když tam mají elity (vortex;teleport, encha dmg), (shackle,mortal) tak vám fakt nepomůžou.. to už je lépe si sloty zaplnit nečím jiným :)
Naposledy upravil(a) Klaunik dne 20.05.2012, 14:31 hod., celkem upraveno 5 x.

PeeDee
Quill Rat
BattleTag:peedee#2683

Re: Posion WD by Klaunik

Příspěvek od PeeDee » 19.05.2012, 19:27 hod.

ako bolo spomenuté už na fóre, na to prehadzovanie skillov pred bossom pozor....vygoogli si "NEPHALEM VALOR BUFF"

Klaunik
Quill Rat
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Klaunik » 19.05.2012, 19:53 hod.

To se ale týká až na 60lvlu... každopádně děkuji za připomínku, upraveno :)

Pantadeas
Fallen Shaman

Příspěvek od Pantadeas » 19.05.2012, 20:38 hod.

Nevypadá to zle. Každopádně já bych rozhodně místo Graspu pouzil Wall of zombies. Táké je to zpomalí, ne-li úplně zastaví a navíc dokážou dát slušný dmg. Acid fajn, ale já radši preferuju Dire bats, nicméně to je asi jen o preferencích. :)
Obrázek

Klaunik
Quill Rat
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Klaunik » 19.05.2012, 21:12 hod.

Wall of zombies má na mě moc velký CD ... Grasp používám i na jednoho moba klidně... prostě to mám takový perma slow :) ... Dire Bats je hodně dobrý... ale spojení acidu a graspu se mi zalíbilo o něco více :) takže jak říkáš... tyhle drobnosti jsou už pak o tom kdo co preferuje :)

Timpa
Wraith

Příspěvek od Timpa » 19.05.2012, 23:22 hod.

Hlavně nevím jak to utahneš na manu ja jsem přestal za WD protože stou manou jsou problémy k tomu pasivka Pierce the veil a hodíš 3 Acid cloud a konec.
Nejsilnější DMG nejvíce plošný s nejdelším dostřelem je jednoznačně Netopíři s bolt.

Klaunik
Quill Rat
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Klaunik » 19.05.2012, 23:37 hod.

Většinou na rotaci všechno pojde ;) a i tak stačím točit i několik rotací po sobě, stačí dokud jsou poisny aktivní farmit manu přes spined dart a honorest walk :) mana se drží často dost nízko... ale stíhám... :)

Pantadeas
Fallen Shaman

Příspěvek od Pantadeas » 20.05.2012, 09:37 hod.

Momentálně mám taky Pierce if the veil a manu taham pres další pasivku tj. Vision Quest + Runu na spirit walk k doplňování many. Ale je potřeba mít trošku delší cd ať do jde hlídat tzn mám právě to Wall of zombies a na solo používám velkého taťku - když hraju coop tak místo něho dám Mass confusion se stunem.
Obrázek

passco
Fallen Shaman

Příspěvek od passco » 20.05.2012, 10:49 hod.

Skus si tam dat spirit vessel do pasivky :) Mne to vela krát zachránilo život

Klaunik
Quill Rat
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Klaunik » 20.05.2012, 14:31 hod.

Tak dokud jsem byl na nm... tak jsem spirit vessel vůbec nepotřeboval... teď jak hrajem na hell to už je něco jiného no... takže ho tam mám... :)

Jinak topic je teď upraven... jak hraju na Hell... pak sem hodím Inferno.. jak tam budem :)

sokol
Quill Rat
BattleTag:paulie#1971

Příspěvek od sokol » 20.05.2012, 17:02 hod.

Já dohrál solo normal s timhle buildem:
http://eu.battle.net/d3/en/calculator/w ... Zbd!aaaaaZ
S manou vůbec žádnej problém. Na fire bomb s flash fire, to je radost pohledět :). Jinak zombie wall misto grasp of the dead určitě ne, ten cd u zombie wall je hroznej. Acid cloud s runou acid rain to je hotová zabijárna a manově to pro mě nebylo nijak náročný. Než jsem se dostal k fire bomb a acid cloud, tak jsem používal:
http://eu.battle.net/d3/en/calculator/w ... WYc!Z!aaaa
netopýři jsou super, ale co mě překvapilo tak byly žabky :D, co jsem koukal na videa z bety, tak se mi moc nelíbily, ale s tou runou jsou fakt mazec, hlavně ve 2. aktu se fakt hodily.

Pantadeas
Fallen Shaman

Příspěvek od Pantadeas » 20.05.2012, 17:19 hod.

Na normal si s manou možná problém neměl, potom ten problém mít budeš. Jednou z věcí, který ho řeší je Vision Quest a je dost těžké držet na cd 4 věci pod 15s.
Obrázek

Grca
Quill Rat

Příspěvek od Grca » 21.05.2012, 10:58 hod.

vision quest vypadal dle přdstav dost lidi jako celkem dobry zdroj many njn ale realita je krapatko jina :D

PeeDee
Quill Rat
BattleTag:peedee#2683

Příspěvek od PeeDee » 21.05.2012, 11:23 hod.

no mne príde mať psov, gargantua a ešte aj grasp trošku neefektívne...tak isto ako 3 dmg kúzla ... šípky ALEBO lebky sú jasné...poprípade lebky ALEBO acid cloud.....pretože lebky s flash fire sú v podstate slabšie...ale rýchlejšie AOE....ak budeš po NM postupovať odporúčam ti dať ešte jeden arcane poprípade physical, keďže začneš narážať na poison a fire immune, to časom ale zistí v podstate každý sám (:.... ....

P.S: aby som len netrepal do vetra ja momentálne používam ako primary attack používam spirit barage s runou phantasm (dmg 45% počas 5 sekúnd ... to je 225 total a predstav si ich 5 na jednom fleku) a to dopĺňam (ako dmg tak aj manu) poison dart s ronou spined....mám len garga a ďalšie sloty som radšej investoval do harvestu (dmg neskutočne stúpne + healovanie) a do zombie charge ktorých používam len v prípade že sa niekto dostane nebezpečne blízko ... no a ešte spirit walk....
btw: stále len experimentujem ale s týmto som najviac spokojný a nemal som väčšie problémy v NM act I...vrátane butchera ...

Odpovědět

Zpět na „Witch Doctor“