Recenze na DIII od herních serverů sem

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
HELLERcz
Diablo
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:HELLER#21462
Recenze na DIII od herních serverů sem

Příspěvek od HELLERcz » 21.05.2012, 09:24 hod.

====================================
Bonus

1. Games.cz video-recenze
videorecenze

2. Games.cz podcast
YT odkaz zde

GAMESITE : 90 % http://www.youtube.com/watch?v=2aLpobQT ... r_embedded

INDIAN : 96% http://www.zing.cz/indian/extra/recenze/diablo-3-1624/

====================================

BONUSWEB RECENZE 90%

HREJ.CZ RECENZE 8/10

EUROGAMER RECENZE 8/10

GAMES.CZ RECENZE 8/10

SECTOR.SK RECENZE 9/10
Obrázek

Garn
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Re: Recenze na DIII od herních serverů sem

Příspěvek od Garn » 21.05.2012, 09:34 hod.

@Bonusweb: Hodnotit nízkou obtížnost po dohrání normalu, který už půl roku je avizovaný jako tutorial na projití si příběhu, je ... trollface. Ale tak budiž.

@Hrej: Za hodnocení "nebyl to nezapomenutelný zážitek" a "pod desítkovou hrou si představuji něco jiného" bych autora skalpoval. A přirovnávání k žánrově naprosto odlišným hrám je taky docela síla. Mně se třeba prostředí Human Revolution vůbec nelíbilo a hru jsem znechuceně vypnul po asi 3 hodinách, kdy jsem totálně tekl z umělé inteligence nepřátel.

@Eurogamer: Autor evidentně knížky nečetl, Book of Cain taky ne. Ty poznámky na příběh se mi moc nelíbí, protože tam pořádně nepíše, co mu vlastně vadí. Zpětně sedí všechno až na Leoricova syna, což bylo dávno avizované. Naopak mi přijde, že až Diablo 3 dělá ze Sanctuary hmatatelný fantasy svět se všemi detaily. Co s e týká předmětů, tak je to každého názor, jinak s autorem veskrze souhlasím. Číselné hodnocení neřeším.

Česká média nezklamala. :roll: :-| Stejný problém jako všude. Opravdových negativ si ani nevšimnou a kritizují blbosti.

Budu to updatovat jak se budou přidávat recenze. :)
My name is Lachdanan, and I am cursed. Once the captain of King Leoric's army, I lived only to honor my land and my king. No man has a greater love for his king than I had for mine, even as I drove my blade through his dark and corrupted heart.

HELLERcz
Diablo

Příspěvek od HELLERcz » 21.05.2012, 09:38 hod.

No těšil jsem se, jak si povedou recenze u nás ... a zatím nezklamali, tak jak říkáš. Hlavně na hrej.

Jinak budu v prvním postu editovat seznam recenzí na DIII.
Obrázek

sklb
Burning Soul

Příspěvek od sklb » 21.05.2012, 10:00 hod.

Garn píše:@Bonusweb: Hodnotit nízkou obtížnost po dohrání normalu, který už půl roku je avizovaný jako tutorial na projití si příběhu, je ... trollface. Ale tak budiž.

@Hrej: Za hodnocení "nebyl to nezapomenutelný zážitek" a "pod desítkovou hrou si představuji něco jiného" bych autora skalpoval. A přirovnávání k žánrově naprosto odlišným hrám je taky docela síla. Mně se třeba prostředí Human Revolution vůbec nelíbilo a hru jsem znechuceně vypnul po asi 3 hodinách, kdy jsem totálně tekl z umělé inteligence nepřátel.

Česká média nezklamala. :roll: :-| Stejný problém jako všude. Opravdových negativ si ani nevšimnou a kritizují blbosti.

Budu to updatovat jak se budou přidávat recenze. :)
Co si cakal desiatky? Ved 8/10 je podla mna este velmi vysoke hodnotenie. a dokonca 9/10. Neviem podla mna to lepsie uz ani hodnotit nemohli.
A podla mna nejde az tak uplne o ultra easy normal, ale aj o ultra easy ostatne obtiaznosti :p lv 60 za 3 dni atd. to mas vsetko komplexne zahrnute do "nizka obtiaznost"
Další luxusni patch, který povznese naši miliovanou a velice kvalitní hru blíže k dokonalosti, vymazlený patch dodá hře nový nádech exotičnosti, protože už nejsme vázáni jen na singleplayer a act 3, můžeme hrát všude a v multiplayeru.

Peckoslav
Minion of Destruction
BattleTag:Peckoslav#2167

Příspěvek od Peckoslav » 21.05.2012, 10:12 hod.

@HELLERcz zamýšlel jsi tady mít i diskuzi, nebo pouze výsledky? Nerad bych to tu začal mazat, ale nechám to na Tobě ;)

PS: tenhle příspěvek pak také zlikviduj, díky ;)
Obrázek
Od konce září 2015 jsem zpět a teprve se tu rozkoukám :D

HELLERcz
Diablo

Příspěvek od HELLERcz » 21.05.2012, 19:30 hod.

Přidána recenze na Eurogameru .. jinak toto téma klidně nechme diskuzní ... co si myslíme o recenzentech :)

Jen musíme dbát na pravidla slušného chování.
Obrázek

Trhanec
Wraith
BattleTag:Trhanec#2317

Příspěvek od Trhanec » 21.05.2012, 20:29 hod.

Příjde mi, že by bylo nejlepší zakázat nějakám kouzlem recenze tak na měsíc a až bude většina lidí alespon na konci hellu, tak je teprve povolit, protože soudit hru po dohrání normálu... z toho mám normálně nerva. Já to ani nečtu ty recenze, přečtu verdikt a tam se píše, že je to easy, že blbej drop itemů a zavírám to.

Tib3rian
Doom Knight
BattleTag:Tiberian#2416

Příspěvek od Tib3rian » 21.05.2012, 21:28 hod.

Trhanec: Presne, a najhorsie je, ze sa za tych 12 rokov vobec nepoucili. Presne tuto chybu robili uz v recenziach na D2. Mne ti ludia pripadaju, ako keby sa zrazu zobudili a uvedomili si, ze existuje nejake Diablo. Podla mna nemoze pisat recenziu clovek, ktori pozna Diablo len vseobecne a mysli si, ze je to tupe vybijanie mobov bez zmyslu a pribehu.

Edit: sklb: Ukaz mi jednu hru za poslednych 10 rokov, ktora je tazsia nez Diablo. A ak ju najdes, tak potom je Diablo 3 druha najtazsia hra za poslednych 10 rokov. Tomu hovoris nizka obtiaznost?!
"My old enemy. You cannot hide from me...no matter what form you choose to wear. Let your true self be revealed...Diablo!"

Javurek
Warlord
Currenly, I'm playing:Diablo 2

Příspěvek od Javurek » 21.05.2012, 22:10 hod.

Já bych tomu 10/10 nedal. Ani nevím proč, ale něco mi říká že to není tak dokonalé jak bych si představoval a některé věci bych udělal jinak. To ale ukáže až čas, protože není pvp, patche a datadisky.

Garn
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Garn » 21.05.2012, 22:16 hod.

@Javůrek: Pokud se bavíš o absolutním hodnocení, tak bych taky nedal desítku. Pokud ale bereš relativní srovnání, tak si myslím, že Diablo je už teď mnohem lepší než slušná řada "desítek".
My name is Lachdanan, and I am cursed. Once the captain of King Leoric's army, I lived only to honor my land and my king. No man has a greater love for his king than I had for mine, even as I drove my blade through his dark and corrupted heart.

BBB
Quill Rat

Příspěvek od BBB » 21.05.2012, 23:12 hod.

Trhanec píše:Příjde mi, že by bylo nejlepší zakázat nějakám kouzlem recenze tak na měsíc a až bude většina lidí alespon na konci hellu, tak je teprve povolit, protože soudit hru po dohrání normálu... z toho mám normálně nerva. Já to ani nečtu ty recenze, přečtu verdikt a tam se píše, že je to easy, že blbej drop itemů a zavírám to.
Na druhou stranu, proč hodnotit hru z pohledu hardcore hráče(více než 5hodin denně). Tich je minimum. Je úplně logické, že recenze jsou založený na herních zážitkách normal obtížnosti, jelikož je cílená na nejširší spektrum hráčů - casual hráči(chcete-li občasný, pár hodin týdně). Na druhou stranu mi přijde nesmysl recenzovat hru pro hardcore hráče, jelikož v době vydání recenze už mají hru x krát prošlou, jelikož byli upocený až na koulích v posledních minutách co měla hra release a maj na hru už utvořenej svuj vlastní názor:) - pro ně je recenze zbytečná. Navíc hardcore hráč nejni obejktivní, stráví hrou více času než je zdrávo a je ovlivněn -_-

Tib3rian
Doom Knight

Příspěvek od Tib3rian » 21.05.2012, 23:28 hod.

BBB: Ja sa nepovazujem za hardcore hraca, iba za fanusika Diabla. A podla mna by Diablo mal hodnotit fanusik, ktori mu rozumie, inak ma ta recenzia malu vypovednu hodnotu. Ak sa pozries na to co hovoria o hre bezny hraci uvidis, ze ich pohlad je oproti fanusikovi velmi nepresny a nepravdivy. Cize v konecnom dosledku je zaujaty.
"My old enemy. You cannot hide from me...no matter what form you choose to wear. Let your true self be revealed...Diablo!"

JokerLuk
Wraith
BattleTag:Joker#2578

Příspěvek od JokerLuk » 22.05.2012, 02:15 hod.

Co hovoří běžný hráč, se zdá fanouškovi nepřesný a nepravdivý. Co hovoří fanoušek, se zdá běžnému hráči nepřesný a nepravdivý. Vlastní zkušenost - jsem fanda :D

Lumpus
Wraith
BattleTag:Lumpus#2123

Příspěvek od Lumpus » 22.05.2012, 04:49 hod.

Jako zápor co píše Eurogamer asi taky vidím "Není důvod hrát znovu stejné povolání" myslím si že toto je pravda hlavně pokud nebude nějaký wipe.
D2 mělo výhodu v tomtu v těch skillech že člověk měl jen pár co si zvolil a potom mohl rozehrát stejnou postavu s jinými skilly, v D3 jelikož máte možnost mít všechny dostupné skilly tato znovuhratelnost opravdu upadá.

Tib3rian
Doom Knight

Příspěvek od Tib3rian » 22.05.2012, 05:00 hod.

Neupada. Ak chces hrat za jednu postavu, tak si musis zvolit build. Nemozes mat 2 buildy naraz. Funguje tam isty faktor pozitivnej motivacie, kedy clovek nakoniec zvoli jednu varianu a tu sa nauci pouzivat, pripadne ju upravi alebo zmeni ak je nanic. Ale stale ak chces mat rozdielne buildy, potrebujes viac postav tej istej triedy. Oni to v Eurogameri konstatovali na zaklade predpokladu, nie vlastnych skusenosti. Je to to iste ako v D2 s PlugY. Ja tam mam 10 roznych postav z toho 3 amazonky, 2 paladinov a 2 necromancerov. A pritom by som mohol prehadzovat buildy len za jedneho. Ale nerobim to, lebo ma to tak vobec nebavi a narusuje to moju tuzbu mat vyprofilovane charaktery zaroven. A to je, aj ked sa to tak nezda, velky motivacny resp. demotivujuci faktor.

Edit: Urcite sa potvrdia slova AJeya, ktori tvrdil, ze to bude v konecnom dosledku to iste ak D2. A po dotiahnuti Wizardky a WD nad 30 level sa stale viac utvrdzujem v tom, ze je to presne tak.

JokerLuk: Dobre tak to rozvediem. Diablo 3 je specificka hra, ktora sa neda porovnavat so ziadnou inou hrou, kedze v nej ide o item farming a skusanie novych buildov. Tvoja veta by teda platila vzdy, len nie v tomto pripade. Preco? Pretoze recenzenti robia tu istu chybu, ako pri D2. Zhadzuju hru za podla mna neexistujuce veci, ktore sa po rokoch ukazu ako totalna iluzia a tie recenzie su len zdrap papiera, ktori bol neprozretelne napisany clovekom, ktori tu hru nepozna. Treba samozrejme hodnotit vsetky obtiaznosti, postavy, variabilitu a fantasticku funkcnost buildov, teda strategii a zaroven pochopit, ako moc je prepracovana taktika v hre dolezita a ze skilly a varianty ju zarucuju. Toto recenzent musi pochopit inak sa za par rokov ta recenzia ukaze ako velmi nepresna a nepravdiva.

Jakim
Quill Rat
BattleTag:Jakim#1541

Příspěvek od Jakim » 22.05.2012, 18:42 hod.

Ďalšia recenzia napísaná Sectorom 9/10: http://www.sector.sk/recenzia/29693/diablo-3.htm
Potom to admini môžete hodiť do prvého príspevku, k ostatným.
Konečne recenzia, v ktorej jej autor hru nehodnotí po prejdení normálu a medzi mínusmy nefiguruje ľahká obtiažnosť hry, inak si myslím, že recenzia objektívne hodnotí Diablo III a 9 z 10 je zaslúžených.

JokerLuk
Wraith
BattleTag:Joker#2578

Příspěvek od JokerLuk » 22.05.2012, 19:58 hod.

HELLERcz
Diablo

Příspěvek od HELLERcz » 23.05.2012, 06:26 hod.

Přidáno.
Byl jsem zvědav na recenzi na Games, osobně jsem to tak nějak čekal.
Obrázek

Kubis
Doom Knight

Příspěvek od Kubis » 23.05.2012, 08:00 hod.

Já jenom nechápu jak mohl Skyrim dostat (na games.cz) 10/10 a DIII 8/10 :ble:
Vím, že každý chce mít recenzi na webu co nejdřív po vydání hry, ale v případě DIII je to podle mě hodně velká chyba, protože všechny atributy a možnosti této hry se naplno projevý až na Inferno a pochybuju, že se tam někdo z těch recenzentů jenom podíval natož tam něco odehrál :OXO

Javurek
Warlord
Currenly, I'm playing:Diablo 2

Příspěvek od Javurek » 23.05.2012, 09:16 hod.

To je jako Fallut 3 taky dostal hvězdné hodnocení, přitom to byl dost prpadák imho :D Bethesda to má snad zaplacené .) Jako skyrim se vůbec s d3 nedá srovnávat, já ho ani nedohrál, protože na lvl 30 jsem byl nesmrtelnej skoro.

Odpovědět

Zpět na „Obecně“