Zdravím. Určitě nebudu sám, kdo sem tam používá Tapatalk (aplikace pro prohlížení diskuznich fór na mobilním telefonu)...
Chci se optat. diablofans.cz je zcela bez problému, ale třeba oficiální fórum na battle.net eventuálně diablofans.com mi tam ani za nic nejdou přidat.
Je mi jsme ze tapatalk nepodporuje úplně všechny fóra, no nicméně chtěl jsem se zeptat jestli se náhodou někomu nepodařilo třeba konkrétně tyto dva fóra do tapatalku přidat? jestli jo, tak přes jakou adresu? Já už snad zkoušel vše... :-)
Díky moc
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
Tapatalk
-
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Reitak#2702
- Kontaktovat uživatele:
Re: Tapatalk
no nemozes si nahodit kazde forum, na tom fore musi byt plugin pre tapatalk a potom ti to moze ist a je mozne, ze blizz forum to nema aktivne, preto to nejde.
tak tak .. .to je mi jasne. Jen me zajimalo jestli nahodou to nekdo nezkousel a nejede mu to... ze bych delal neco blbe :-)Reitak píše:no nemozes si nahodit kazde forum, na tom fore musi byt plugin pre tapatalk a potom ti to moze ist a je mozne, ze blizz forum to nema aktivne, preto to nejde.
-
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Reitak#2702
- Kontaktovat uživatele:
tak ked ti je jasne a pochopil si, co som pisal, preco sa potom pytas znova na to iste, ci to niekomu nejde.