Craft - ugpgrade

Vše o předmětech a craftování
kojot
Zhar the Mad
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:TruE#2982
Re: Craft - ugpgrade

Příspěvek od kojot » 20.05.2012, 10:18 hod.

Na 4. lvl trénuješ jenom za peníze, potom už potřebuješ pages of blacksmithing...
Obrázek

Arados
Quill Rat
BattleTag:Arados#2821

Příspěvek od Arados » 21.05.2012, 03:24 hod.

Zdravím, potřeboval bych malinko poradit. Šmudlu krafta mám už na 6 a teď potřebuju na další Tome of Blacks..., nevíte náhdou od kdyz to padá. Předem díky za odpověď.
Obrázek

Reitak
Gorebelly
BattleTag:Reitak#2702
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Reitak » 21.05.2012, 08:40 hod.

zevraj v hell pada Tome .... na NM pada page

walosek
Gorebelly

Příspěvek od walosek » 21.05.2012, 13:10 hod.

Reitak píše:zevraj v hell pada Tome .... na NM pada page
true dat

16cmfan
Gorebelly
BattleTag:sestnastka#2408
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 16cmfan » 21.05.2012, 19:14 hod.

walosek píše:
Reitak píše:zevraj v hell pada Tome .... na NM pada page
true dat
Cez AH padá všude :D Len stojí viac :D

Holborn
Fallen Shaman

Příspěvek od Holborn » 22.05.2012, 22:35 hod.

Možná už se o tom už psalo jinde na fóru. Přijde vám výhodné trénovat artisana/jewelera? Jsem casual hráč, teď na nightmare, druhý akt.

Mně zatím ne. Za prvé stojí dostat je na slušnou úroveň dost peněz, za druhé je craft např. jewelů moc drahý a vyplatí se kupovat v aukci. Artisan zase nemá slušnější kousky vybavení. Blizzard ceny odhadnul pro začáteční fázi hry špatně, ale pokud se ceny craftu u jewelera sníží patchem, co udělá AH? Podle mě půjde s cenou zase níž.

Ptám se, jak je to na vyšších obtížnostech a levelech.
RATS LIVE ON NO EVIL STAR

mafian89
Gorebelly
BattleTag:mafian89#2328

Příspěvek od mafian89 » 22.05.2012, 23:59 hod.

Jeweler je celkem laciný na trénování, ovšem následná přeměna gemů, to je zátěž na sáček s mincema, navíc pak potřebuješ stránky, knížky... :)
Obrázek

evilmind
Fallen Shaman

Příspěvek od evilmind » 23.05.2012, 08:17 hod.

Holborn píše:Možná už se o tom už psalo jinde na fóru. Přijde vám výhodné trénovat artisana/jewelera? Jsem casual hráč, teď na nightmare, druhý akt.
IMHO dokud nejsi max level a nefarmis inferno, tak netrenuj rozhodne nic. Jewellera potom neni problem maxnout - tusim asi 140k stoji ho maxnout, coz v te chvili pro tebe nebude nic, i kdybys to pouzival pak jen pro sebe - aktualni ceny gemu nad 8. level v AH jsou ponekud matouci, ale celkem si nedovedu predstavit, ze by bylo mozne na tom nejak systematicky hodne vydelavat.

U BS mi prijde, ze by mohlo fungovat vybrat si nejakej zajimavej lvl 60 recept (tj. cilene ho koupit), a proste ho rollovat furt dokola, i s extremne blbym rollem pravdepodobne dostanes zpatky vic nez naklady, kdyz si budes magic itemy z inferna rozbijet sam. Ale prozatim jsem zadnej takovej nevybral :-)

Holborn
Fallen Shaman

Příspěvek od Holborn » 23.05.2012, 08:29 hod.

U BS musíš ještě počítat s 15% srážkou. Jo, celkem se těším, že na konci hry si řemeslníky vytáhnu na maximum a budu je využívat. Zatím to nemá moc smysl, jak píšeš.

Ty ceny jsou opravdu zajímavé, všiml jsem si, že square gem se dá koupit v aukci za cca 1500g a o stupeň vyšší perfect square je už na 10k goldů. Podivné.

16cmfan
Gorebelly
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 16cmfan » 23.05.2012, 08:36 hod.

Holborn píše:
Ty ceny jsou opravdu zajímavé, všiml jsem si, že square gem se dá koupit v aukci za cca 1500g a o stupeň vyšší perfect square je už na 10k goldů. Podivné.
Ono sú v tom započítané i náklady. Spájanie Gemov niečo stojí.

Holborn
Fallen Shaman

Příspěvek od Holborn » 23.05.2012, 08:41 hod.

Určitě, jen ty cenové skoky nejsou u nižších gemů tak výrazné...

evilmind
Fallen Shaman

Příspěvek od evilmind » 23.05.2012, 08:46 hod.

16cmfan píše:
Holborn píše: Ono sú v tom započítané i náklady. Spájanie Gemov niečo stojí.
to prave nejsou, protoze takovy spojeni by stalo tusim 20 tisic, proto to nikdo nedela :-)

az do 7. levelu je teda cena fakticky nula, bo nejsou k nicemu
a jelikoz na jeden perfect gem lvl 14 potrebujes 729 gemu 8. urovne, tak cena bude jako astronomicka - jen za prvni kolo prevodu na 9. uroven das asi 6m v craftu (dal nevim kolik to stoji)

Arados
Quill Rat

Příspěvek od Arados » 23.05.2012, 13:35 hod.

Holborn píše:Možná už se o tom už psalo jinde na fóru. Přijde vám výhodné trénovat artisana/jewelera? Jsem casual hráč, teď na nightmare, druhý akt.

Mně zatím ne. Za prvé stojí dostat je na slušnou úroveň dost peněz, za druhé je craft např. jewelů moc drahý a vyplatí se kupovat v aukci. Artisan zase nemá slušnější kousky vybavení. Blizzard ceny odhadnul pro začáteční fázi hry špatně, ale pokud se ceny craftu u jewelera sníží patchem, co udělá AH? Podle mě půjde s cenou zase níž.

Ptám se, jak je to na vyšších obtížnostech a levelech.
Nevím jestli je to zbytečné, ale osobně si zvedám od prvních minut vše co jde ať to stojí co to stojí. sem tam nějaký pokus o kraft, který někdy víjde a někdy nevíjde. Že bych věděl teď už konečně proč nemám moje krásné zlaťáčky které střádám na 200 000 abych mohl na větší sklad :)
Obrázek

Smash
Quill Rat

Příspěvek od Smash » 23.05.2012, 22:15 hod.

Ako nechapem naco su v hre tie povolania ked to akurat zere prachy a tie gemy a veci z craftingu nestoja za nic oproti itemom co maju ekvivaletny level z dropu.

Arados
Quill Rat

Příspěvek od Arados » 24.05.2012, 00:22 hod.

Smash píše:Ako nechapem naco su v hre tie povolania ked to akurat zere prachy a tie gemy a veci z craftingu nestoja za nic oproti itemom co maju ekvivaletny level z dropu.
S povoláním to máš i s pestřením hry. Že to stojí prašule je pravda, ale zase na druhou stranu, vem to tak, kdybys měl xxx milionu u sebe v kapce co by si stím dělal. To že je tady tato možnost, je dost velký plus alespoň pro mě, to že se dokáže přes vylepšování "kováře či zlatníka" dělat něco nového, je také zajímavé. Jak sem se tu již zmínil, teď si šetřím na další sklad aby se ne neřeklo, a pak až bude sklad, opět půjdu na další obtížnost "HELL" abych mohl zvedat dál. I když co sem koukal, tak NIGHT... je teď v aktu IV taky docela bašta pro jednoho :)

Co se týká dropu věcí, někdy se to povede chytnout a někdy zase ne, já sem nemoh chytit přilbu pro sebe ani žádnou dobrou zbraň, tak sem krafotoval a nemůžu si teď stěžovat. Jde mi to jedna báseň.
Obrázek

16cmfan
Gorebelly
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 16cmfan » 24.05.2012, 09:19 hod.

Ono sa na tom dá zarobiť či už za goldy v AH alebo len pre seba, faktom je, že Ti môže občas naozaj vycraftiť Artistan poriadny kúsok :) Ono je jedno, či kúpiš Legendarku http://eu.battle.net/d3/en/artisan/blac ... fire-brand
alebo si ju o 30% ľahšie vycraftíš a možno s ešte cool statmi ako na AH, nie všetko na AH sa hodí aj keď tam sú tisícky itemov...

AH sa zíde na kúpu receptov a surovín ale Artistan sa kúpiť nedá, takže je dobré ho upgradnuť. Už len pre tú nezávislosť :D

Still-Alive
Doom Knight
BattleTag:StillAlive#2220

Příspěvek od Still-Alive » 27.05.2012, 20:13 hod.

Jaktože na Hell, při rozložení rare zbraně, mi nepadnou "kopyta" ale jen ty Lizardi oči, jako na NM? To je bug, nebo je tam procentuální šance??

mafian89
Gorebelly

Příspěvek od mafian89 » 27.05.2012, 20:16 hod.

Není to bug, záleží to na "levelu"(nebo jak to říct) zbraně. Prostě jak byly v d2 normal, exceptional, elite. Tak tady je to podobné (+ ještě stupěn pro inferno).
Obrázek

Still-Alive
Doom Knight
BattleTag:StillAlive#2220

Příspěvek od Still-Alive » 27.05.2012, 20:21 hod.

mafian89: Píšu že jsem to zkoušel s rare (žlutým) itemem, stejně jako na normál a prostě vypadl craft matroš jako padá na NM :OXO

mafian89
Gorebelly

Příspěvek od mafian89 » 27.05.2012, 20:33 hod.

Jasný, ale jde o level itemu. Když ten předmět levelem odpovídá NM, tak padne Lizzard eye, když hell, tak padne to kopyto. Snad jsem tě dobře pochopil.
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Předměty“