Opravdu je diablo 3 tak krátké?
Už mě štvou lidi co pořád kecaj jak je to hned dohrané, že je to krátké , že D1,2 bylo delší a podobné nesmysly.
Já jsem si ve hře prošel hezky příběh, četl dialogy, procházel úplně všechna místa mapy a projetí normalu trvalo cca 20 hodin. Když bych odhadem vzal další obtížnosti, tak Nightmare dalších 30, Hell dalších 40 a inferno 50. Je to fakt jen odhad a myslím si že docela podhodnocenej.
To je celkem 140 hodin na dokončení hry na všechny obtížnosti s jednou postavou. Postav je 5. Pak je tu Hardcore, u kterého se stráví mnohem více času než na SC. Pak je tu další farmení výbavy aby postav byla nej. Bude PvP.
Může mi někdo z těch, kteří si neustále ztěžují napsat, která hra za posledních x let nabízí tolik hodin zábavy? MMORPG nepočítám, protože to je postavené na jiném principu než klasické hry na dohrání.
Já jsem si ve hře prošel hezky příběh, četl dialogy, procházel úplně všechna místa mapy a projetí normalu trvalo cca 20 hodin. Když bych odhadem vzal další obtížnosti, tak Nightmare dalších 30, Hell dalších 40 a inferno 50. Je to fakt jen odhad a myslím si že docela podhodnocenej.
To je celkem 140 hodin na dokončení hry na všechny obtížnosti s jednou postavou. Postav je 5. Pak je tu Hardcore, u kterého se stráví mnohem více času než na SC. Pak je tu další farmení výbavy aby postav byla nej. Bude PvP.
Může mi někdo z těch, kteří si neustále ztěžují napsat, která hra za posledních x let nabízí tolik hodin zábavy? MMORPG nepočítám, protože to je postavené na jiném principu než klasické hry na dohrání.
Re: Opravdu je diablo 3 tak krátké?
Nebrečím. Vychutnávám si hru a nespěchám. Z hlediska příběhu je D3 tak akorát dlouhé, z hlediska herního obsahu je nadprůměrné. O návykovosti ani nemluvím, hrál bych celé dny a už mě nelákají jiné hry .
RATS LIVE ON NO EVIL STAR
- pejtrix_cz
- Fallen Shaman
- BattleTag:pejtrixcz#2651
mne prvni dohrani hry na normal trvalo 23h11min presne je to tak akorat na pribeh podle meho ... taky jsem si to uzival cetl konverzace a cely mapy prolezal skrz na skrz
- Vinz Clortho
- Fallen Shaman
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Morgion#2326
- Kontaktovat uživatele:
Taky me zabralo prvni dohrani normalu cca 20 hodin. Podle me pohoda, jsem s tim spokojenej. Hra me bavi a to je vsechno co od hry chci
Keymaster of Gozer, Volguus Zildrohar, Lord of the Sebouillia.
K tej hre, ktorá by sa dĺžkou vyrovnala Diablu a nie je to MMORPG mňa napadol Zaklínač 2 so 16 koncami.
Inak plne súhlasím, jasné, že sa im zdá hra krátka, keď v mnohých prípadoch rushuju a to, že hernú dobu berú z normalu je kapitola sama o sebe.
Inak plne súhlasím, jasné, že sa im zdá hra krátka, keď v mnohých prípadoch rushuju a to, že hernú dobu berú z normalu je kapitola sama o sebe.
- Tib3rian
- Doom Knight
- BattleTag:Tiberian#2416
No, ked beriem do uvahy, ze inferno padlo za necelych 5 dni od vydania a pocitam, ze mali prestavky tak 20-30 hodin, potom sa hracia doba presahuje 80 hodin. A vsetkym ostatnym hracom to trva viac. Obycajnym hracom ovela viac. Cize tych 140 hodin je dobry odhad. Navyse 5 postav, mnozstvo buildov, item farming, datadisky. To je na na cele roky. Ak beriem do uvahy ze v Skyrime som odohral cez 370 h, tak to celkom vychadza.
"My old enemy. You cannot hide from me...no matter what form you choose to wear. Let your true self be revealed...Diablo!"
Delsi to byt mohlo, ale chapu ze si nechavaj prostor pro DLC/datadisky. Zas radej takhle nez natahovane nic ala. Act3 v dvojce. Co mne osobne vadi je levelcap vs. snadny "rust" postavy - jsem v pulce 2 aktu na NM a pomaly LV 40...
- JamieChris
- Gorebelly
- BattleTag:JamieChris#2321
mam odehraný cca 2 dny (co se týče počtu hodin) celkem a ještě jsem neviděl hell ... a asi ještě dlouho neuvidim ... takže dohrání inferna je pro mě osobně záležitost na měsíce
Já dohrál normál za nějakých 28h, pěkně jsem si ho prošel, ale neprocházel jsem lokace víckrát. Že někdo to proběhl za 4dny na všechny obtížnosti? Jeho boj, neví o co ve hře přichází...
- Programos
- Minion of Destruction
- BattleTag:Programos#2804
- Kontaktovat uživatele:
Normal jsem dohrál za 9 hodin ale normálem to teprve začalo, teď se pachtím na hell aj e to teprve to pravé ořechové. Diablo 3 nezkladamolo, jediné 2 věci bych tomu vytknul: Unique s random affixy a bílé gemy,pages,...
Inu, co k tomu rict.... Programos#2804
Normal - 13,5
Normal + NM - 24,5
Normal + NM + Hell + protahování spoluhráčů - 53
Normal + NM - 24,5
Normal + NM + Hell + protahování spoluhráčů - 53
My name is Lachdanan, and I am cursed. Once the captain of King Leoric's army, I lived only to honor my land and my king. No man has a greater love for his king than I had for mine, even as I drove my blade through his dark and corrupted heart.
Tak mě to teda přijde místama až moc dlouhé takové "uměle natažené". Nechápu proč Blizzard radši nepřidal 5 akt a hlavně první a druhy trochu nezkrátil.
Když už jste u těch čísel a furt se tu řeší obtížnost, za mě je to taky mínus. Máme tu 5 postav, dohrání jedné obtížnosti v pruměru cca 15 hodin. A jsem na 150 hodinách hry než jak někteří furt píšou "až na hell a inferno začne ta pořádná řežba" Na což asi už budu reagovat "fajn budu se těšit, za 150 hodin čau".
Celkem mě hra zklamamala, čekal jsem víc.. chtěl jsem napsat recenzi, ale jak mám hodnotit hru která má chyb jak máku, ale stejně u ni prosedim tisíce hodin...
Když už jste u těch čísel a furt se tu řeší obtížnost, za mě je to taky mínus. Máme tu 5 postav, dohrání jedné obtížnosti v pruměru cca 15 hodin. A jsem na 150 hodinách hry než jak někteří furt píšou "až na hell a inferno začne ta pořádná řežba" Na což asi už budu reagovat "fajn budu se těšit, za 150 hodin čau".
Celkem mě hra zklamamala, čekal jsem víc.. chtěl jsem napsat recenzi, ale jak mám hodnotit hru která má chyb jak máku, ale stejně u ni prosedim tisíce hodin...
Na Inferno jsem se dostal do 2. actu. A tam nestihnu zabít eliťáky včas, mám 19K dmg. Takže to bude chtít víc. Když je zabíjíte dlouho, tak vám začnou dost rychle klesat hp dokud nezemřete. A pokud se je pokusíte zabít po ressu hned znova, tak vám hp pořád klesají. Pokud chvíli počkáte až si vyregenerujou eliťáci hp, tak to potom můžete zkusit znovu. Inferno je opravdu těžké jak říkali, chce to farmit. Navíc Butchera musíte zabít do určité doby, jinak začnou hořet všude plameny.
hrací čas se ale postupně výrazně zkracuje a ten výpočet je zavádějící a špatný. pokud si někdo čte příběh poprvé a pak hraje znova, ale těžší obtížnosti nebo nové postavy, tak pak už to nečtete, videa přeskakujete, neprocházíte všechno. s novou postavou se to bude jen probíhat a vyexpit na vyšší level, protože podle slov mnhých "až tam začíná zábava" což je další mínus... koupili jsme si to s bratrem, že budeme hrát společně, ale už nás to nebaví ani jednoho. za mě zklámání, ale to je způsobené tím, že očekávání od téhle hry bylo obrovské. škoda. a obnovení hratelnosti se stjenou postavou mi taky přijde zvláštní vzhledem ke stylu run... to snad bude někdo mít dva wizardy na 60lvl? snad jen jednoho a u toho přehazovat vybavení
dle mě se herní doba nedá násobit pěti - pro každou postavu zvlášť
si vemte ňákej oblivion nebo skyrim, taky se tam nehodnoti, že jednou budeš hrát mága, pak bojovníka, potom to budeš kombinovat a k tomu eště střídat rasy
si vemte ňákej oblivion nebo skyrim, taky se tam nehodnoti, že jednou budeš hrát mága, pak bojovníka, potom to budeš kombinovat a k tomu eště střídat rasy
Zy-El - Sorceres - Morgan - Lvl kolem 900 - Killuju vše na night (včetně Orifice To Oblivion)
-
- Quill Rat
Hra je to supr. Ted se neustale zasekavam 1. akt na inferno. Ale pribehova linka je plitka a kratka, o tom neni pochyb.
- Winty
- Fallen Shaman
- BattleTag:WintyBadass#2859
martinnohac: Právě, že příběh je na hru tohoto typu naprosto super. Je zajímavý, má zvraty a je tam i pár smutných okamžiků. A délka je podle mě dostatečná. Jediný 4tý akt je krátký ale je to logické. Diablo chce zničit High Heavens a ty mu v tom musíš zabránit -> musíš to udělat rychle bez různých zbytečností.
S tím umělým natažením mi to taky trochu přijde, spíš bych byl pro, aby acty byly o něco málo kratší a navýšen byl level postav.
Co se týče ostatních her tak:
Zaklínač 2: dohrál jsem to jednou a stačilo mi to, nebylo to špatné ale hrát to znovu není důvod.
Skyrim: ze začátku euforie, po pár dnech absolutní nuda, je to furt stejné a balanc bethesda prostě neumí
Co se týče ostatních her tak:
Zaklínač 2: dohrál jsem to jednou a stačilo mi to, nebylo to špatné ale hrát to znovu není důvod.
Skyrim: ze začátku euforie, po pár dnech absolutní nuda, je to furt stejné a balanc bethesda prostě neumí
150hodín je veľa? Ja hrám Rappelz 5 rokov, denne. Nie je cap level...
ty lidi co videj na diablu jen samy klady,chvalu a dokonalost by si meli umejt hubu mejdlem,protoze ta hra neni dokonale a uz vubec ne bezchybna,ani kapku...
je hrozne kratka,slabejch 7-9 hodin na jednu obtiznost,dolvlovani na 60 je taky easy...
aukce generujici nekonecny mnozstvi equipu,kterej se nijak nespotrebovava a pouze se toci kolem dokola - proc tam neni jako ve wowku binds when picked up/equiped?
a super uber duper klišoidním pribehu,kterej je tak prokouknutelnej uz z uvodni obrazovky ani radsi nemluvim,pribeh sem od diabla neocekaval...
je hrozne kratka,slabejch 7-9 hodin na jednu obtiznost,dolvlovani na 60 je taky easy...
aukce generujici nekonecny mnozstvi equipu,kterej se nijak nespotrebovava a pouze se toci kolem dokola - proc tam neni jako ve wowku binds when picked up/equiped?
a super uber duper klišoidním pribehu,kterej je tak prokouknutelnej uz z uvodni obrazovky ani radsi nemluvim,pribeh sem od diabla neocekaval...