Rakanoth
Dvojdenní zásek na tomhle minibosovi na obtížnost hell. Mám mága s nadprůměrnou výbavou, level 60, předtím jsem se zasek jednou - na hell Balialovi (asi na hodinu), ale s tímhle si vůbec nevím rady, už jsem zkusil snad všechno. Teleportační skoro IK, vopruz žáby a absence doplňování zdraví mě vždycky zaručeně dostane. Nějaké finty/tipy? Co za kouzla? Nebo nechce mě nějaká mlátička přes něj protáhnout? Díky
Re: Rakanoth
Zkus tohle:
Pouzivej Frost Novu a snaz se mu nalozit poradne dmg (dobrý je hodit kousek před něj Venom Hydru a jak je v ni, tak ho zmrazit a castit na nej, mlatit atd). Ten jeho Teleport Charge se musis naucit si tipnout a zapnout pred nim Diamond Skin. Kdyz vyvola ty parchanty, tak doporucuju hned tam kde se objevi je zafreezovat a zabit (s nadprumernym gearem by to melo jit v poho).
Pouzivej Frost Novu a snaz se mu nalozit poradne dmg (dobrý je hodit kousek před něj Venom Hydru a jak je v ni, tak ho zmrazit a castit na nej, mlatit atd). Ten jeho Teleport Charge se musis naucit si tipnout a zapnout pred nim Diamond Skin. Kdyz vyvola ty parchanty, tak doporucuju hned tam kde se objevi je zafreezovat a zabit (s nadprumernym gearem by to melo jit v poho).
D2R FanaZealer lvl 96 (SC SSF, bez runových slov)
Hledá do grálu - už 'jen' Tyraels Might
Hledá do grálu - už 'jen' Tyraels Might
Taky jsem s nim mel hrozny problemy a zkousel ruzny kombinace skillu, pak jsem nasel tohle video: http://www.youtube.com/watch?v=FXJqhqdOAhE a sel na 2. pull
- Lumpus
- Wraith
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Lumpus#2123
Rakanoth je jediný boss se kterým mám se svým klasickým buildem ještě problém ( na infernu).
Konkrétně mě zabije ten jeho instant kill s teleportem, kterému se nejde vyhnout.
Konkrétně mě zabije ten jeho instant kill s teleportem, kterému se nejde vyhnout.
* Hamin - si stačí změnit skily. Vezmi si energy armor (s force runou), případně ještě přidej ten diamondskin. To by mělo bohatě stačit. Už nebudeš dostávat IK.
* Lumpus - to samé, stačí zaměnit runu u EA za "force"
- btw koukám, že používáš shockpulse. Kdybys chtěl mám na prodej stone of jordan s 12% shockpulse.
* Lumpus - to samé, stačí zaměnit runu u EA za "force"
- btw koukám, že používáš shockpulse. Kdybys chtěl mám na prodej stone of jordan s 12% shockpulse.
- Lumpus
- Wraith
- BattleTag:Lumpus#2123
to Rakiii: ten stone of jordan zní dobře, za kolik ho prodáváš a jaké má další staty?
- sgtmajfoley
- Doom Knight
- BattleTag:sgtmajfoley#2877
Ja som ho zabil takto, bolo to dávno, ešte pred nerfom alebo tak nejak...
http://www.youtube.com/watch?v=yoPjpFRT ... BD1B787C95
necituj předchozí příspěvek. kojot
To bolo pred nerfom AS asi Ako tie retro casy, ked mi padla 950 dps magic weapon a bol si boháč
http://www.youtube.com/watch?v=yoPjpFRT ... BD1B787C95
necituj předchozí příspěvek. kojot
To bolo pred nerfom AS asi Ako tie retro casy, ked mi padla 950 dps magic weapon a bol si boháč
>Panchita< - EQ fire Barb (1,2,3 elitky, chrumkavo prepečené)
>Curseblade< - Doge WD (ten pesa, uši jako kóň, červené má oči)
>Yolinka< - Fire Crus (dropping FPS since RoS)
>Twitch.tv< - streamujem väčšinou okolo obeda
>Curseblade< - Doge WD (ten pesa, uši jako kóň, červené má oči)
>Yolinka< - Fire Crus (dropping FPS since RoS)
>Twitch.tv< - streamujem väčšinou okolo obeda