Inferno build

Odpovědět
kojot
Zhar the Mad
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:TruE#2982
Re: Inferno build

Příspěvek od kojot » 31.05.2012, 22:59 hod.

Já už nevím. Ty mě asi nechápeš. Ten delay je tam vždycky, ať už máš AS jakou chceš. A nejefektivnější způsob jak kitovat je, že ten delay vyplníš tím běháním. Takhle to protě je :) . Doba seslání jednoho kouzla trvá taky stejnou dobu, nehledě na AS. Takže já sešlu PO jednou, za tu dobu ty sešleš PO taky jednou. AS ovlivňuje jenom ty "mezery" mezi sesláním kouzla. Ty další dva PO sesíláš už v dobu, kdy já utíkám. Takže podle tvýho příkladu tam dýl stojíš, to znamená, že už dostáváš hity a já jsem mezitím o kousek dál a sesílám dlaší kouzlo.
Dám tady takovej příklad, aby bylo jasnější jak to myslím. Když budu kitovat s AS 1,5 a s AS 3 a budu kitovat tak, že pokaždý zacastím jenom jedno kouzlo a pak popoběhnu, tak není možný, abych poznal nějakej rozdíl. za předpokladu, že kituju správně :) .

Jedinej rozdíl je v tom, že ty stihneš zacastit třeba 6 PO, než k tobě doběhnou a já stihnu zacastit jenom 3 (za předpokladu že máš AS 3 a já 1,5). Ale ve chvíli, kdy už jsou u tebe a musíš začít kitovat, tak je nejefektivnější zacastit vždycky jenom jeden a pak popoběhnout. Takže potom už to vyjde nastejno. Ty bys ještě teoreticky, díky tomu, že máš větší AS, mohl popoběhnout o menší vzdálenost (tak aby ti to vyplnilo den delay). Ale v tom případě jsi ještě v dosahu mobů, takže je to k ničemu...

Jako možná se fakt někde strašně pletu, ale kitování takhle prostě funguje. Mám s tím zkušenosti hlavně z SC2, kde je to ještě o něco složitější a prostě vím, co je u kitování důležitý a to je hlavně movement speed, ne Attack speed.
Obrázek

Trhanec
Wraith
BattleTag:Trhanec#2317

Příspěvek od Trhanec » 31.05.2012, 23:17 hod.

Mno.. jenže AS nedělá jen tu mezeru mezi sesílnáním kouzla, selílá i první kouzlo o dost rychlejc. Nemůžu to pořádně testnout, jelikož nemam gear na to abych měl tak 3 AS, ale testoval jsem to mezi cca 1.15 a 1.5 a ten rozdíl tam celkem je.. Rozdíl mezi 1.5 a 3.0 musí být šílenej. Co jsem tak vypozoroval tak on s tim AS vyšle opravdu tak 2 piercing orby za stejnou dobu co ty jeden. Je tam animačka toho castění. U wizardky se napřahuje rukou a když máš málo AS, tak to celkem trva a mážeš začít běžet až když to vyšle. On šlehne rukou 2x tak rychlejc co ty se svou AS, takže dá opravdu tak 2,3 orby za stejnou dobu co oba stojíte. Kdyby dával jen jeden, kituje ještě efektivnějš, protože prostě může začít dřív díky rychlejšímu máchnutím rukou(vyslání spellu) zase běžet.

kojot
Zhar the Mad
BattleTag:TruE#2982

Příspěvek od kojot » 31.05.2012, 23:22 hod.

Tak to s tou rychlejší animačkou se mi moc nezdá. Ale je to možný :) . zkusím se na to mrknout až zase budu ve hře.
Obrázek

Trhanec
Wraith

Příspěvek od Trhanec » 31.05.2012, 23:30 hod.

Je to tak, zkoušel jsem to i v pohybu a s as 3 nebo kolik ten borec má, to musí být brutál. Když bude dávát jen jeden orb je to skoro jak kdyby se ani nezastavil a kiting bude mnohem účinější než s low AS. ANimačka na to musí mít vliv, je to právě ukazatel attack speedu a jestli to dáváš jako první nebo jak si myslel ten delay mezi tim, tak to na to nemá vliv. Prostě rychlejc vystřelíš kouzlo, který je ovlivněno animačkou. Sám to zkus a uvidíš, vem si one hand pak sundej zbran nebo slow two hand a všimneš si toho,.

Maniac
Quill Rat

Příspěvek od Maniac » 31.05.2012, 23:45 hod.

Je to presne tak jak pise Trhanec ja sam to mam otestovany moc dobre a vim jak to funguje proto jedu 25% movement speed (coz je cap) a 2,96 attacks per sec

Alfajk
Zhar the Mad
BattleTag:Alfajk#2436

Příspěvek od Alfajk » 31.05.2012, 23:54 hod.

posles 3 bolty za 5000 a je mezi tim poslu jeden za 15...

Kuzma
Quill Rat
BattleTag:Kuzma#1184

Příspěvek od Kuzma » 31.05.2012, 23:57 hod.

Alfajk píše:posles 3 bolty za 5000 a je mezi tim poslu jeden za 15...
Taaaaaak urciteeeeeeeeeeeeee.

Maniac
Quill Rat

Příspěvek od Maniac » 01.06.2012, 00:00 hod.

Alfajk píše:posles 3 bolty za 5000 a je mezi tim poslu jeden za 15...
Tak jestli das jeden piercing orb za 15k tak to je smutny, ja vim ze mezitim dam 3 a kazdej minimalne za 20k

Alfajk
Zhar the Mad

Příspěvek od Alfajk » 01.06.2012, 00:13 hod.

doufam ze se brzo objevi ve hre moznost detailniho rozpisu dmg spellu,na blizz foru jsou rozporuplny nazory,jedny rikaj ze aspd jo,druhy ze ne

ve hre by prej CTRL melo zapinat "advanced tooltip for spells" ale to zatim nejak nefunguje

proste jediny co aspd ovlivnuje,je rychlost sesilani signature spellu,ne jeho dmg....non signature jako arcane orb to ovlivni taky,ale ne nijak dmgove,pouze je rychlejsi animace a driv bude limitem pocet AP nez nejakej attack speed

Maniac
Quill Rat

Příspěvek od Maniac » 01.06.2012, 00:30 hod.

jak uz jsem rikal zabijim jenom piercing orbem nebo seekerem takze arcane power vubec neresim pouzivam ho jen na hydru teleport a obcasnej blizzard( kdyz nemam mirror image) a vim ze nadelam mnohem vic dmg necim co me vubec nic nestoji nez abych si zbytecne placal arcane power a pak nemel na teleport. Nevim jestli mas nejakej specialni build ale podle me je blbost za wizarda vetsinovou cast dmg delat spellama za arcane power kdyz tu je moznost valit neco co je rychly ma to dmg a je to zadarmo.

Alfajk
Zhar the Mad

Příspěvek od Alfajk » 01.06.2012, 00:43 hod.

az nekdy budu mit equip jak na aspd tak na max dmg tak to ozkousim,takle se podle dps neda ridit,hlavni problem dps(aspd) build je ten,ze proste neni cas stat a castit,kdyz se to ale hraje v parte je to pouzitelny,mozna dokonce nejvyhodnejsi

Maniac
Quill Rat

Příspěvek od Maniac » 01.06.2012, 00:51 hod.

tak ja stat nemusim pac mam rovnez rychlejsi attack animace kdyz pouzivam toho seekera tak to vypada tak ze ani nezastavuju sem porad v pohybu a litaj ze me seekery nevim co mate porad s tim ze musim stat prave ze naopak diky rychlejsim animacim se muzu pohybovat mnohem vic

Trhanec
Wraith

Příspěvek od Trhanec » 01.06.2012, 08:59 hod.

Mě se maniacuv styl líbí... S rychlým AS signature spelly naberou úplně jinej rozměr.
A i kitování je mnohem efektivnější, když bude házet 1 Piercing orb s tou ohromnou AS, tak to fakt musí vypadat jak kdyby se ani nezastavil čili ho mobové tak snadno nedoženou jako někoho kdo to vysílá 2x pomalejc.

Rakiii
Burning Soul

Příspěvek od Rakiii » 01.06.2012, 09:14 hod.

Maniac píše:Je to presne tak jak pise Trhanec ja sam to mam otestovany moc dobre a vim jak to funguje proto jedu 25% movement speed (coz je cap) a 2,96 attacks per sec
ahoj,
odkud máš ten cap na run? zdroj?

TrackThor
Doom Knight

Příspěvek od TrackThor » 01.06.2012, 09:16 hod.

taky radši upřesnostnim attack speed, někdy i ty minimální rozdíly ti můžou zachránit krk
Obrázek

Maniac
Quill Rat

Příspěvek od Maniac » 01.06.2012, 11:25 hod.

Rakiii píše: ahoj,
odkud máš ten cap na run? zdroj?
Kdyz si zkusis nasadit vic nez 25% tak ti to v char infu bude psat maximalne tech 25% takze je to podle me cap.

manusky11
Gorebelly
BattleTag:fionka#2610

Příspěvek od manusky11 » 01.06.2012, 20:05 hod.

Ahojte,asi blbá otázka,ale kukal som vaše bulidy a ako a kde sa to dá urobiť tak aby som mohol používať sučasne dva spelly z napr. Conjuration?Mne to nejde :( To sa unlockne až na Inferne?
Main char.: Wizzard Female Fionka
Clan: Dark Guardians EU
Profil : http://eu.battle.net/d3/en/profile/fion ... ero/270098

Kuzma
Quill Rat

Příspěvek od Kuzma » 01.06.2012, 20:09 hod.

manusky11 píše:Ahojte,asi blbá otázka,ale kukal som vaše bulidy a ako a kde sa to dá urobiť tak aby som mohol používať sučasne dva spelly z napr. Conjuration?Mne to nejde :( To sa unlockne až na Inferne?
to je jednoduchy. Options/gameplay a tam zaskrtni elective mode. Tot vse. Potom si muzes davat kamkoli cokoli.

Trhanec
Wraith

Příspěvek od Trhanec » 02.06.2012, 17:53 hod.

Sakra jak je možný, že když chci koupit wristy s movement speed, tak na aukci prostě nejsou. Není tam vůbec možnost vybrat si že tam chci movement speed, prostě to vůbec nenabízí. Přitom všude čtu, že wristy s movement speed by měli existovat.

Kuzma
Quill Rat

Příspěvek od Kuzma » 02.06.2012, 18:05 hod.

Trhanec píše:Sakra jak je možný, že když chci koupit wristy s movement speed, tak na aukci prostě nejsou. Není tam vůbec možnost vybrat si že tam chci movement speed, prostě to vůbec nenabízí. Přitom všude čtu, že wristy s
movement speed by měli existovat.
Rare ani magic wristy na sobe nemuzou mit movement speed.ALe koukni se po unikatnich co se jmenuji Lacuni Prowlers. :)

Odpovědět

Zpět na „Wizard“