Technické problémy
Tak jsem se snažil o achiev projití Act 3 do hodiny a u konce mě to kicknulo ze hry a zase e 37 ...
To je fakt na _ _ _ _
To je fakt na _ _ _ _
Re: Technické problémy
tak najnovsie uz ma to pusti do hry ale hadze eror....vraj pri vytvarani party ktoru ani nemam
- Venom
- Redaktor DiabloFans.cz
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Venom#21979
Po číslach 37 a 73 tu máme kandidáta s číslom 1..ach jaj, vidím to už na posteľ...
http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/4552425771
tak zatiaľ...len dúfam že ked ma to kicklo z hry, tak mi zase nepomizli achievy, ktorých som teraz za poslednú hru spravil požehnane...lebo budem killovať skutočne...
http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/4552425771
tak zatiaľ...len dúfam že ked ma to kicklo z hry, tak mi zase nepomizli achievy, ktorých som teraz za poslednú hru spravil požehnane...lebo budem killovať skutočne...
Ja len stale nechapem ako si nieco take mozu dovolit Ved to je ako keby si si zakupil televizor ktory by raz siel a raz nie. Pochopitelne si opravneny to reklamovat, kedze dany tovar nemozes vyuzivat. Cital som niekde ze Korea podala zalobu na blizzard uz kvoli tomu
Deef: To není error - to je featura Btw. takhle jsem to měl první spuštění po vydání
EDIT: Ale do hry se dostanu
EDIT: Ale do hry se dostanu
Ono to zas nejde, to už je i k smíchu:-)
K smíchu je pozorovat ty jejich zprávy, oznámení.
Nejprve tam bylo že to nepůj od CEST 3.00 - 4.00 ... poté to kolem půl druhé změnili na CEST 1:00 - 4:00 a pak na 5:00 a na 6:00 a stejně to nejde
Nejprve tam bylo že to nepůj od CEST 3.00 - 4.00 ... poté to kolem půl druhé změnili na CEST 1:00 - 4:00 a pak na 5:00 a na 6:00 a stejně to nejde
no jo on byl vcera novy patch a od ty doby to nejde co jsem naposledy koukal tak america a asie jely v poho jak jinak
Achievements: 7400 (92%)
Tak mi dneska přišel email, že mám zablokovanej účet na BN a musim si změnit heslo. Už sem to tu taky viděl, že to někomu poslali, proto se ptám jestli po změně hesla vše funguje? Zatim jsem jim poslal co po mě chtěli a čekám na email, který se asi někde zatoulal
to je vážně banda debilů! jako nezlobte se na mě, ale jako fakt už moc
v napětí se přihlásim, jesi se tam dostanu, nebo mi to zase hodí Error 1... a ono jo, dostanu se tam, juch juch
ale pak zjistim že "There was an error retrieving achievements data."!!!
doufam že teď budu třeba 2 hodiny hrát a neuloží se mi třeba žádnej... ať mam o zábavu postaránu žjo
už rozumim těm fanboys a jejich slavné znovuhratelnosti D3... jen jsem nečekal že to bude tim způsobem, že Blizz bude errorama mazat achievementy nebo nedej bože celý postavy výsměch tohle, fakt že jo...
(a nezapomeňte mě hned poslat někam, že jsem si to neměl teda kupovat, když mi vadí, že to nejede jak by mělo :*** )
v napětí se přihlásim, jesi se tam dostanu, nebo mi to zase hodí Error 1... a ono jo, dostanu se tam, juch juch
ale pak zjistim že "There was an error retrieving achievements data."!!!
doufam že teď budu třeba 2 hodiny hrát a neuloží se mi třeba žádnej... ať mam o zábavu postaránu žjo
už rozumim těm fanboys a jejich slavné znovuhratelnosti D3... jen jsem nečekal že to bude tim způsobem, že Blizz bude errorama mazat achievementy nebo nedej bože celý postavy výsměch tohle, fakt že jo...
(a nezapomeňte mě hned poslat někam, že jsem si to neměl teda kupovat, když mi vadí, že to nejede jak by mělo :*** )
taky uz me to se....., ze zacatku sem to chapal, ale casu to napravit uz bylo dost !!
smazat
Naposledy upravil(a) Tidus dne 01.06.2012, 10:41 hod., celkem upraveno 1 x.
Ohledně achievementu
Hello,
Can you please remove this folder:
[WINDOWS XP]
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Blizzard Entertainment\Battle.net
[WINDOWS VISTA/7]
C:\ProgramData\Blizzard Entertainment\Battle.net
mě to funguje.
Hello,
Can you please remove this folder:
[WINDOWS XP]
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Blizzard Entertainment\Battle.net
[WINDOWS VISTA/7]
C:\ProgramData\Blizzard Entertainment\Battle.net
mě to funguje.
Předpokládám, že si měl betu?? Na tohle Blizzard upozorňoval hned po ukončení bety, ať si každej odstraní adresáže z PC co tam zůstali po betě...
Ne neměl jsem žádnou betu.