Proto sem chtěl od začátku polský model, kde by si každý editoval svůj příspěvek, psal výsledky a sám si počítal body. Vedení by jen chodilo, kontrolovalo a vyhodnocovalo. Veškeré rozpory by se daly v pohodě řešit screenshotem na kterém se obě strany dohodnou na výsledku zápasu a potvrdí ho. Práce pro pořadatele nula nula nic.Bloody-Michaelo105 píše:S organizáciou by som vedel pomôcť, ale už by som to nechcel určite robiť celém sám ako na AHG, bolo toho nad hlavu. (občas)
Já osobně bych to viděl následovně: Spojit FWD2 a Likedi.cz pod jednotnou komunitu a rozjet tam realmy:Bloody-Michaelo105 píše:Edit: Je ťažké spájať Likediho server s fwd, pretože likedi je výnimočný tým, že garantujú server bez resetu a majú tam svoje špeciálne rw, ktoré trošku okorenia hranie.
1) D2friendly 1.11b
2) Klasika 1.13c + nějak rozumně vyřešit získávání anihilu + odstranit firestorm z torchu
3) PvP realm na 1.10 či 1.11b
Pro FWD2 by to znamenalo reset, ale pokud vím, tak začátek byl někdy v létě 2011, je tam vůbec nějaký šílenec co jede na 99, nebo by začat od znova pro něj znamenalo těžkou psychickou újmu?
Ať už to dopadne jakkoliv, ten PvP patch bych začal připravovat okamžitě nezávisle na umístění realmu. Bloody, mohl by si kontaktovat Majrisa, zda nemá nějakou hotovou verzi unspokenu? (Ať už 2007 nebo něco novějšího)
Jinak Sae nebo Attia, ozvěte se mi na icq. Mám ho v profilu.