Endgame farming

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Trhanec
Wraith
BattleTag:Trhanec#2317
Re: Endgame farming

Příspěvek od Trhanec » 04.06.2012, 18:38 hod.

JamieChris píše:
JohnyX píše:Můžu se tě jen zeptat, jaký item podle tebe má cenu 1M ? Strašně mě to zajímá, protože ani mě, ani mému kamarádovi, co farmíme act 1 denně nic takového nepadlo. Max věc za cca 0,5M a to ještě můžme být rádi, když se to prodá :)
To sou kecy, akorát neumíte prodávat :D chce to obchodku/ekonomku a nejlíp VŠ obchodní jako já, i trapný kalhotky, co by nenosil ani krteček, jsem střelil za 200k :D
To víš že jo ty ekonomko :D Moc příspěvek...

Chadzi
Fallen Shaman
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Chadzi#2987

Příspěvek od Chadzi » 04.06.2012, 18:42 hod.

Trhanec píše:
JamieChris píše:
JohnyX píše:Můžu se tě jen zeptat, jaký item podle tebe má cenu 1M ? Strašně mě to zajímá, protože ani mě, ani mému kamarádovi, co farmíme act 1 denně nic takového nepadlo. Max věc za cca 0,5M a to ještě můžme být rádi, když se to prodá :)
To sou kecy, akorát neumíte prodávat :D chce to obchodku/ekonomku a nejlíp VŠ obchodní jako já, i trapný kalhotky, co by nenosil ani krteček, jsem střelil za 200k :D
Taky mě to rozsekalo. :D

Kuzma
Quill Rat
BattleTag:Kuzma#1184

Příspěvek od Kuzma » 04.06.2012, 18:47 hod.

Trhanec píše:
JamieChris píše:

9/10 Sem se po case zase rozbrecel.

Trhanec
Wraith
BattleTag:Trhanec#2317

Příspěvek od Trhanec » 04.06.2012, 18:53 hod.

Jestli udělám 12týho zkoušku z ekonomie, budu schopnej prodávat i tepláky na diablo aukci za 100k.. super motivačka do učení :D

JamieChris
Gorebelly
BattleTag:JamieChris#2321

Příspěvek od JamieChris » 04.06.2012, 19:19 hod.

:) jsem rád, že jsem pobavil, čekal sem nepochopenou uraženost :* brečim tu u některých příspěvků denně, většinou bohužel spíš takovej ten lítostivej pláč .. lepší by bylo trochu míň to řešit a hrát ;) číst že "kamarádi farmí denně a nic jim nepadá" určitě každýho chytne za srdíčko : ))) <3

Still-Alive
Doom Knight
BattleTag:StillAlive#2220

Příspěvek od Still-Alive » 04.06.2012, 19:20 hod.

jamieChris: Taky denně farmín na zahradě, aby mi něco vyrostlo a ono furt nic.. :D

LizardWizard
Wraith
BattleTag:Papin#2195

Příspěvek od LizardWizard » 05.06.2012, 09:26 hod.

ja nechapu ze se s timhle nervujete... ta hra je o tom si to uzit ne? :D ne mit nejlepsi gear za tyden...

AlterEgo
Burning Soul

Příspěvek od AlterEgo » 05.06.2012, 09:31 hod.

LizardWizard píše:ja nechapu ze se s timhle nervujete... ta hra je o tom si to uzit ne? :D ne mit nejlepsi gear za tyden...
Kdyz nemas equip, tak si uzijes maximalne behani pro corpsu ;-)

Milion
Gorebelly
BattleTag:milion#2748
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Milion » 05.06.2012, 09:48 hod.

AlterEgo píše:
LizardWizard píše:ja nechapu ze se s timhle nervujete... ta hra je o tom si to uzit ne? :D ne mit nejlepsi gear za tyden...
Kdyz nemas equip, tak si uzijes maximalne behani pro corpsu ;-)

nová taktika pro inferno barba, jmenuje se běhej nebo umřeš :lol:

http://www.rozzlobenimuzi.com/?linkid=2 ... umres_.htm

Ghann
Wraith
BattleTag:Saigon#2424

Příspěvek od Ghann » 05.06.2012, 10:03 hod.

Ty bláho , já jsem zvědavý kolikrát se tady to video ještě objeví ... už to tady je nejmíň 6x ...

Nornagest
Quill Rat

Příspěvek od Nornagest » 05.06.2012, 10:13 hod.

stop crying

ReptileSVK
Zhar the Mad
BattleTag:Reptile#2445

Příspěvek od ReptileSVK » 05.06.2012, 10:26 hod.

tak ako to chcete vsetko predavat za 1 milion? nezabudajte, ze 85% ludi je stale na normal obtiaznosti, takze veselo kupia aj pre vas brak so 100 DPS za nejakych 80 000 coinov. Podla informacii je len 2% ludi na inferne, takze pozor!

Aveee
Fallen Shaman

Příspěvek od Aveee » 05.06.2012, 10:35 hod.

80 000 coinov na normal ani nenazbieras ...

burrzoust
Fallen Shaman
BattleTag:BurrZoust#2804

Příspěvek od burrzoust » 05.06.2012, 10:36 hod.

ReptileSVK píše:tak ako to chcete vsetko predavat za 1 milion? nezabudajte, ze 85% ludi je stale na normal obtiaznosti, takze veselo kupia aj pre vas brak so 100 DPS za nejakych 80 000 coinov. Podla informacii je len 2% ludi na inferne, takze pozor!
Asi jsi nečetl oficiální info od Blizzu podrobně, protože po víkendu, co oznámili oněch 2%, to upravili na téměř 20% ;) Ani bych se nedivil.
Kdo měl prostě čas na hraní, tak dojel na inferno. Je to easy a v podstatě ztráta času do startu na inferno :) ;)
My BNet profile
SC - all classes deleted ... SC is nonsense :D
HC - all classes +60lvl :)
... HC inferno Diablo is dead ... 1.0.4
Obrázek

ReptileSVK
Zhar the Mad

Příspěvek od ReptileSVK » 05.06.2012, 11:09 hod.

burrzoust píše:
ReptileSVK píše:tak ako to chcete vsetko predavat za 1 milion? nezabudajte, ze 85% ludi je stale na normal obtiaznosti, takze veselo kupia aj pre vas brak so 100 DPS za nejakych 80 000 coinov. Podla informacii je len 2% ludi na inferne, takze pozor!
Asi jsi nečetl oficiální info od Blizzu podrobně, protože po víkendu, co oznámili oněch 2%, to upravili na téměř 20% ;) Ani bych se nedivil.
Kdo měl prostě čas na hraní, tak dojel na inferno. Je to easy a v podstatě ztráta času do startu na inferno :) ;)
hmm no to uz dost, predpokladam ze vacsina z juznej koreii, ale aj tak 80% ludi su stale potencionalni kupci haraburd do 100 000 coinov.

a co blizzard nejako upravil padanie dobrych veci po tyzdni? som to nejako nezachytil, pretoze tie ceny cez 1M na AH mi pridu totalne premrknute. ved jeden milion nahrabes az po tyzdni hrania s NV na 5tke!

Ghann
Wraith
BattleTag:Saigon#2424

Příspěvek od Ghann » 05.06.2012, 11:34 hod.

Já nevím jak ty ale já jsem např včera prodal , ramena za 800k a fisty pro monka za 750k a opasek za 1,3m a pak k tomu nějaký bordel . Jen za včerejšek jsem + 3 míče , chce to jen vědět který předmět má tu hodnotu a po čem je největší poptávka ... takže zase takový problém v tom nevidím

ReptileSVK
Zhar the Mad

Příspěvek od ReptileSVK » 05.06.2012, 12:36 hod.

Ghann píše:Já nevím jak ty ale já jsem např včera prodal , ramena za 800k a fisty pro monka za 750k a opasek za 1,3m a pak k tomu nějaký bordel . Jen za včerejšek jsem + 3 míče , chce to jen vědět který předmět má tu hodnotu a po čem je největší poptávka ... takže zase takový problém v tom nevidím
ja hram witch doctora a preto nepoznam co je dolezite pre ostatne classy.

PeeDee
Quill Rat
BattleTag:peedee#2683

Příspěvek od PeeDee » 05.06.2012, 19:17 hod.

neviem si predstaviť, že niekto kúpi veci ktoré bude nosiť na normal - hell za 100k (:..čo je pod lvl 60 predávam osobne za 10k max...väčšinou hodne menej...čo je lvl 60 som predal zatiaľ za cca 20k približne ... pravda je źe uber item, ktorý predám za 1m mi ešte asi nepadol (:...
Keď som predával niečo za viac tak sa mi to po 3 dňoch vrátilo do stashu :D

Anarki
Fallen Shaman
Currenly, I'm playing:Diablo 2

Příspěvek od Anarki » 06.06.2012, 08:17 hod.

zatim se mi jevi nejlepsi farm na infernu goblini v actu 1, 2, 4, pak truhly v a 3 a weapon recky v a 4 .. to vse s MF 200+, weapon racky se daj i s mf 230 + protoze nepotrebujete nic zabit :)
Klan: Masters of Darkness CZaSK
Profil: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Anarkicz-2923/

Anarki
Fallen Shaman
Currenly, I'm playing:Diablo 2

Příspěvek od Anarki » 06.06.2012, 08:28 hod.

PeeDee píše:neviem si predstaviť, že niekto kúpi veci ktoré bude nosiť na normal - hell za 100k (:..čo je pod lvl 60 predávam osobne za 10k max...väčšinou hodne menej...čo je lvl 60 som predal zatiaľ za cca 20k približne ... pravda je źe uber item, ktorý predám za 1m mi ešte asi nepadol (:...
Keď som predával niečo za viac tak sa mi to po 3 dňoch vrátilo do stashu :D
to jsi hodne pod cenou chlape. Musis vyuzivat AH a divat se na podobny veci s dulezityma statama jak to ma +100 dex, str, int, k tomu vitalitu a MF nebo all res tak to proboha za 20k neprodavej :D

ja prodal uz kolem 300 veci vetsinou tak 100 k - 500 k
prodal jsem i kousky za 7 mega, 3 mega atd.

takze lidi studujte AH a neprodavejte pod cenou protoze jini vam to koupi a prodaj obratem za mnohem vic ! :)
Klan: Masters of Darkness CZaSK
Profil: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Anarkicz-2923/

Odpovědět

Zpět na „Obecně“