Nejlepší archivementy
- JamieChris
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:JamieChris#2321
Dneska jsem si dal Azmodana hell s cílem, že na něm udělam všechny achievementy najednou ...
Azmodane:
1) Be cool: Zabít Azmodana, aniž by vás zasáhl jeho fire ball - obtížnost hell+
2) No reinforcements: Zničit démonické brány dříve, než se z nich stihne spawnout jakýkoliv Demon Trooper, obtížnost hell+
3) Azmodan Adds: Zabít Azmodana, aniž byste museli zabít jakéhokoliv jeho miniona, obtížnost hell+
4) Zabít Azmodana, aniž byste se dotkli jeho krvavé démonické skvrny na podlaze (obří kruhy), obtížnost hell+, nesplněno
je to těžší, než jsem čekal, takže jsem nakonec udělal 1 malý ústupek ale +achieve za Azmu samotnýho navíc, takže 4x A.
http://s17.postimage.org/hg7httj0t/hos.jpg
Azmodane:
1) Be cool: Zabít Azmodana, aniž by vás zasáhl jeho fire ball - obtížnost hell+
2) No reinforcements: Zničit démonické brány dříve, než se z nich stihne spawnout jakýkoliv Demon Trooper, obtížnost hell+
3) Azmodan Adds: Zabít Azmodana, aniž byste museli zabít jakéhokoliv jeho miniona, obtížnost hell+
4) Zabít Azmodana, aniž byste se dotkli jeho krvavé démonické skvrny na podlaze (obří kruhy), obtížnost hell+, nesplněno
je to těžší, než jsem čekal, takže jsem nakonec udělal 1 malý ústupek ale +achieve za Azmu samotnýho navíc, takže 4x A.
http://s17.postimage.org/hg7httj0t/hos.jpg
Re: Nejlepší archivementy
škoda že za to člověk něco nedostane zbraně nebo nějakou blbost na skin postavy takhle nemám důvod ze zabývat archivementy.
Snad se časem za to bude něco dostávat jako mazlíčky (skin) na sběr peněz a podobně.
Snad se časem za to bude něco dostávat jako mazlíčky (skin) na sběr peněz a podobně.
Jsem se snažil o achiev naštívení všech dungeonů v Act I. Ale do The Lyceum jsem se nedostal ani za ho*no. Asi po 200. pokusu jsem se na to vyprdnul.
-
- Fallen Shaman
- BattleTag:BurrZoust#2804
Lyceum jsem taky nikdy nenašel ... je k tomu tuším aji nějaká knížka ?
My BNet profile
SC - all classes deleted ... SC is nonsense
HC - all classes +60lvl
... HC inferno Diablo is dead ... 1.0.4
SC - all classes deleted ... SC is nonsense
HC - all classes +60lvl
... HC inferno Diablo is dead ... 1.0.4
- Still-Alive
- Doom Knight
- BattleTag:StillAlive#2220
Ta knížka je bugnutá a nespavnuje se, nevím zda to už v patchi opravily, ale ví o tom A myslím že je to případ ještě páru knížek
jojo, lyceum je podle blizzu bugle, oprava (snad) prijde v nejakem patchi -.-
Btag: nagash#2217
Neumimhrathc - WW barb pro chvíle, kdy mě všichni serou
- satik
- Wraith
- BattleTag:Satik#1911
- Kontaktovat uživatele:
jsou za to vzory na vlajku, ne?DURiN píše:škoda že za to člověk něco nedostane zbraně nebo nějakou blbost na skin postavy takhle nemám důvod ze zabývat archivementy.
- Peckoslav
- Minion of Destruction
- BattleTag:Peckoslav#2167
docela by mě zajímalo, jestli blizzard opraví achievementy, které hráč získal na začátku hry a pak o ně přišel - mě například zůstal nesplněný achiev na udělání levelu u blacksmitha (má level 6 a od té doby co achievy fungují dobře jsem ho minimálně jednou vylevelil výše). Kromě toho mi chybí první Leoricova knížka, tak jen doufám, že jí najdu, protože si myslím, že k ní se váže má chybějící konverzace.
Jinak z těch náročnějších achievů mám:
- zabití J. Wilsona
- act I. do 1 hodiny
- všechny achievy na Butcherovi (udělal jsem to na infernu)
Jinak z těch náročnějších achievů mám:
- zabití J. Wilsona
- act I. do 1 hodiny
- všechny achievy na Butcherovi (udělal jsem to na infernu)
- JamieChris
- Gorebelly
Kde by měl bejt ten Wilson a spol. ? Už jsem o tom tady četl, ale nic konkrétního, je třeba danej nějakej akt/lokace, kde by se to mohlo spawn-out ? Předpokládam, že to je o náhodě, jako věci do tajnýho levelu ..
- Peckoslav
- Minion of Destruction
- BattleTag:Peckoslav#2167
achievement s Wilsonem (resp. je to Feat. of strength) je náhodná lokace, která se objevuje na Cemetery v prvním actu na infernu. Já si toho původně nevšiml a pak koukám co tam je za zajímavé moby
Je to daleko větší dungeon než běžné crypty, ale žádný extra super loot nevypadl, takže je to spíš 4fun
Je to daleko větší dungeon než běžné crypty, ale žádný extra super loot nevypadl, takže je to spíš 4fun
- JamieChris
- Gorebelly
Takže na hřbitově v 1. aktu - jen na infernu ... a ten dungeon se jmenuje..? Tam se spawnujou ty 3 hrobky, kde se dělá quest, že ? Tohle bude místo jedný z nich, nebo úplně novej (4.?) vchod.. ? FoS je název achiev kategorie, to mam i za hidden level..
kdepak jen na infernu, Development hall se mi spawnul na normalu a je to random event, ze se ti tam otevre 4 hrobka na tom hrbitoveJamieChris píše:Takže na hřbitově v 1. aktu - jen na infernu ... a ten dungeon se jmenuje..? Tam se spawnujou ty 3 hrobky, kde se dělá quest, že ? Tohle bude místo jedný z nich, nebo úplně novej (4.?) vchod.. ? FoS je název achiev kategorie, to mam i za hidden level..
Btag: nagash#2217
- JamieChris
- Gorebelly
- Winty
- Fallen Shaman
- BattleTag:WintyBadass#2859
Tak jsem si dneska podal Beliala na infernu a určitě to bude pro mě nejlepší ečívment na hodně dlouho (cca 100-200 wipů )
-
- Quill Rat
Tak dnes ma potesilo, ze som si dal konecne nasledovny achievement...
Wheel of misfortune
Kazdemu, kto sa ho rozhodne dat, zelam vela stastie, mne to trvalo par dni najist vsetky moznosti...
Wheel of misfortune
Kazdemu, kto sa ho rozhodne dat, zelam vela stastie, mne to trvalo par dni najist vsetky moznosti...
Demon Hunter|Lvl 60|Inferno Clear|HC|SC
Barbarian|Lvl 60|Inferno Clear|HC|SC
Wizzard|Lvl 60|Inferno Clear|HC|SC
Witch|Lvl 60|Inferno Clear|HC|SC
Monk|Lvl 60|Inferno Clear|HC|SC
Barbarian|Lvl 60|Inferno Clear|HC|SC
Wizzard|Lvl 60|Inferno Clear|HC|SC
Witch|Lvl 60|Inferno Clear|HC|SC
Monk|Lvl 60|Inferno Clear|HC|SC
Pro mě nejlepší achievment je The Brief Butchering. Dal jsem ho před pár minutama. Zabít Butchera na infernu pod 2 minuty. OT: Na 2. act pořád nemám přitom 1. farmim uplně v klidu. (
Naposledy upravil(a) mikis.m.s dne 06.06.2012, 07:45 hod., celkem upraveno 1 x.
nechcem ti kazit radost, ale ono je ako si trochu nemozne zabit ho nad dve minuty, kedze po tomto casovom limite mu tam zacne horiet uplne vsetko. :pmikis.m.s píše:Pro mě nejlepší achievment je The brief butchering. Dal jsem ho před pár minutama. Zabít Butchera na infernu pod 2 minuty. OT: Na 2. act pořád nemám přitom 1. farmim uplně v klidu. (
Další luxusni patch, který povznese naši miliovanou a velice kvalitní hru blíže k dokonalosti, vymazlený patch dodá hře nový nádech exotičnosti, protože už nejsme vázáni jen na singleplayer a act 3, můžeme hrát všude a v multiplayeru.
No poprvé jsem ho zabíjel asi na 100pokusů tak 3 hodiny vždycky mu zbylo už jen pár HP. Měl jsem špatnej Gear. Uhybat se dalo s DH, ale bylo to o nervy:) Tedˇ jsem ho zkoušel podruhé a šlo to na 1. pokus a do těch dvou minut. Mám o dost lepší Gear...
To neni tak uplne pravda. Ani na inferno to nezacne vsechno horet po dvou minutach. Ten cas je delsi.sklb píše: nechcem ti kazit radost, ale ono je ako si trochu nemozne zabit ho nad dve minuty, kedze po tomto casovom limite mu tam zacne horiet uplne vsetko. :p
su to údajne 4 minúty, ja som ho na inferne dal sólo skôr než to horieť začalo a achiev som nedostal...takže radosť môže mať určite (.AlterEgo píše:To neni tak uplne pravda. Ani na inferno to nezacne vsechno horet po dvou minutach. Ten cas je delsi.sklb píše: nechcem ti kazit radost, ale ono je ako si trochu nemozne zabit ho nad dve minuty, kedze po tomto casovom limite mu tam zacne horiet uplne vsetko. :p