Inferno barbar
mako: Zapracuj na resistech. Do 1. actu to chce tak 300 a měl by si být v poho. Jinak se Inferno bude v novým patchu upravovat, pokud si ještě nečetl a mělo by to být pro melee hratelnější Troufám si tvrdit, že to projdeš dřív, než myslíš
Re: Inferno barbar
Teď jste mi fakt nasadili brouka do hlavy :-D Jakto, že hrajete bez revenge wtf a bez LPH a jiných healu. Mám 900 ressisty 40% block chance, 10k damage, 20% meele redukci 37k hp a prostě chcipam jak malá holka :-D
Bratři naše činy v životě se odrazí ve věčnosti!
Postavy
Softcore:
Raven - barbar lvl 70(67+)
Postavy
Softcore:
Raven - barbar lvl 70(67+)
Když se dobře podíváš, tak tam Tomita sice nemá LPH, ale má 5,3% Life Steel, což má v konečném důsledku podobný účinek. Zřejmě se dokáže dostatečně dokrmit rozdaným damage.Ravenwolf píše:Teď jste mi fakt nasadili brouka do hlavy :-D Jakto, že hrajete bez revenge wtf a bez LPH a jiných healu. Mám 900 ressisty 40% block chance, 10k damage, 20% meele redukci 37k hp a prostě chcipam jak malá holka :-D
Jinak já jsem právě včera zakotvil s kamarádem DH u Beliala. Dneska budu zkoušet štěstí sám, třeba nebude dávat IK Snad to stihnu, než nám zdraží opravy.
-
- Quill Rat
Life steal je skvela vec.... pokud rozdavate rany za 100k neustale.
-
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
Tomito, tak překousni svoji hrdost a ukáž nám alespoň na nějakém krátkem videu, jak to masakruješ. Sice máš dobrý equip, o tom žádná, ale pouhých 22k dps a bez healu, to je opravdu těžko uvěřitelné, že si natahuješ bez problémů až tři packy elitek a dáváš je bez problémů. Tímto ale samozřejmě nechci shazovat tvůj skill.
Jinak tedy také nepatřím do skupiny, která si myslí, že revenge a LPH je pro end game "must have" (Teď se pachtím někde mezi druhým a třetím aktem). Ostatně to potvrzují i lidé, kteří už inferno dojeli, že to je sice pěkný bonus (LPH), ale nikoli nutnost a v podstatě to platí i o bloku. Jediné, v čem se vždycky všichni shodovali je to, že měli 1k všechny resisty.
Jinak tedy také nepatřím do skupiny, která si myslí, že revenge a LPH je pro end game "must have" (Teď se pachtím někde mezi druhým a třetím aktem). Ostatně to potvrzují i lidé, kteří už inferno dojeli, že to je sice pěkný bonus (LPH), ale nikoli nutnost a v podstatě to platí i o bloku. Jediné, v čem se vždycky všichni shodovali je to, že měli 1k všechny resisty.
Myslim si...ze bez healu bylo myslene aktivne z nejakeho skillu life steal z22k dps celkem healne ...a ze ve finalnim vysledku je jedno kolik tech championu je
Life steal je na inferno nerfly tusim o 80%, tak lepe vychazi life per hit. Pokud nekdo dava neustale rany za 100k jak tu nekdo vyse psal, tak nepreziva diky tomu, ze dava rany za 100k a tim padem se pekne vyhealuje, ale preziva diky tomu, ze ty moby strasne rychle masakruje a nejspis dostava heal z health globu, ktere ani nemusi videt ze se objevi, protoze je hned postava slupne.
Osobne si myslím , že sa ten gear oplatí spraviť tak aby si vymačkal max life steal (hlavne ak hráte s 2h) a k tomu zohnal pár plechov s LPH, na zbraniach môžu byť tieto staty súčasne.
Life steal se nevyplatí na infernu (v porovnání s LOH). Jinak na redditu máte další guide na barbariana v A3:
www.youtube.com/watch?v=Nu-5kAlI16A
www.youtube.com/watch?v=Nu-5kAlI16A
Progress: a3 farming
Staty: 950 allres, 38% block, 57k hp, 24k dmg
Staty: 950 allres, 38% block, 57k hp, 24k dmg
Lehci je ignore pain s tou runou co dava 20% nebo kolik life steal, protoze to vyjde lepe nez shanet nejaky slusny equip, ktery by navic jeste mel life steal, ale jak jsem psal vyse. Lepe je mit life per hit.Avenger píše:Osobne si myslím , že sa ten gear oplatí spraviť tak aby si vymačkal max life steal (hlavne ak hráte s 2h) a k tomu zohnal pár plechov s LPH, na zbraniach môžu byť tieto staty súčasne.
- Adagio
- Quill Rat
- BattleTag:Adagios#2329
Dneska padl Belial. Před týdnem jsem nemohl projít ani první lokací, teď už procházím 2. akt bez problémů. Pravdou je, že sem obešel 1-2 elitky, ale nikdo mi nepomáhal, nikdo mě nedotoval, nemám MF gear, na AH kupuju jen to, co potřebuju. Mám asi 1,7M. Procházím absolutně všechno, takže jsem těch elitek potkal opravdu hodně.
Používám tenhle build:
http://us.battle.net/d3/en/calculator/b ... ebV!aZccac
1H+shield, 12k dps, 45k life, s buffem armor 9k a 650 res, block 26%, dmg redukce 75%
LpH 518 - s resistama považuju za naprosto zásadní stat
Co se týče life stealu, nemá smysl se o tom na Infernu bavit )
Používám tenhle build:
http://us.battle.net/d3/en/calculator/b ... ebV!aZccac
1H+shield, 12k dps, 45k life, s buffem armor 9k a 650 res, block 26%, dmg redukce 75%
LpH 518 - s resistama považuju za naprosto zásadní stat
Co se týče life stealu, nemá smysl se o tom na Infernu bavit )
-
- Quill Rat
- BattleTag:kalusak#2547
Mám na vás takový dotaz může mi někdo říct specifikace na to abych dával Akt 2 už mě nebaví farmit akt 1
- Adagio
- Quill Rat
Resisty, block přes 25%, Life on Hit.kalusak222 píše:Mám na vás takový dotaz může mi někdo říct specifikace na to abych dával Akt 2 už mě nebaví farmit akt 1
-
- Quill Rat
- BattleTag:kalusak#2547
Kolik ty resisty asi ? +- mám teď 600(War Cry)Adagio píše:Resisty, block přes 25%, Life on Hit.kalusak222 píše:Mám na vás takový dotaz může mi někdo říct specifikace na to abych dával Akt 2 už mě nebaví farmit akt 1
- Adagio
- Quill Rat
To už ujde. Nejde o to dávat všechno do dmg, 10k je fakt luxus, life mít tak kolem 40k, Life on Hit minimálně 300, ale pokud nepoužíváš frenzy a nemáš zbraň se slušnym attack speed, tak to ani nemá cenu.kalusak222 píše:Kolik ty resisty asi ? +- mám teď 600(War Cry)
nevim kde se zeptat,optam se tady,neni nejaky calculator na vypocet dmg?jde mi o to zjistit kdyz chce clovek vymenit zbran za jinou zbran tak kolik mu to prida/ubere dps...vubec nemam tuseni jak se to pocita.
Teda cumim ze mas tolik dmg pri tolika HP .... super
ahoj tak vcera jsem dokoncil hell a ted jsem na infernu potreboval bych nejake rady co se vyplati farmit mozna nejakou taktiku proste vsechno co mi muze pomoct do zacatku. Moje staty jsou 10k dmg, 25k hp, armor 4k rezisty mam okolo 200 jinak muj build je v podpisu kdyz kliknete na franky je to spis defensivni build a hlavne na hrani s partou nataham moby a stun
Achievements: 7400 (92%)
MOhl by mi nekdo prosim vas vysvetlit kde je chyba ze me vsechno sunda na tri rany v actu3 inferno? 55k hp, 900 all resist, 47%block 14k dps .Uz fakt nevim co vic.Resil jako bych ji nemel,staci ctyri fire koule od championu a sem dole...prestava me to fakt bavit.