WD se štítem?

Odpovědět
All4BarbPower
Quill Rat
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Mrkev#1430
WD se štítem?

Příspěvek od All4BarbPower » 24.05.2012, 09:49 hod.

Máte s tím někdo zkušenosti ?? jen mě to napadlo, protože sem na konci hellu a je spousta stitu s int... jestli touto cestou nevylepšit surv.
Ušlý dmg může z části dobře kompenzovat SH.

Siddhártha
Quill Rat

Re: WD se štítem?

Příspěvek od Siddhártha » 24.05.2012, 10:21 hod.

Osobně jsem to moc nezkoušel, ale pokud bych našel dobrej štít, neváhal bych. Hodně lidí s tím hraje. Nejvíc asi záleží na ostatním equipu. Určitě vyzkoušej, a dej vědět ;)

Černý vlk
Wraith
BattleTag:Ngwathorgoth#1668

Příspěvek od Černý vlk » 24.05.2012, 10:52 hod.

All4BarbPower píše:Máte s tím někdo zkušenosti ?? jen mě to napadlo, protože sem na konci hellu a je spousta stitu s int... jestli touto cestou nevylepšit surv.
Určitě se s tím dá hrát, otázka zní, co to vezme a co to dá. Kolik procent redukce za navýšený armor + blokování. A kolik procent ztratíme na DMG. Líbí se mi představa plasticity a univerzálnosti. Když něco nesvedu s danými skilly a výbavou, jednoduše zkusím něco na chvíli vyměnit. Lidé, kteří se honí pouze za vysokou INT a DMG, na konci hellu (natož v infernu) poznají, že nemají šanci. Takže s tím štítem to určitě zkus, jsem zvědavý, jak se ti bude dařit ;)

afromoxa
Quill Rat
BattleTag:afromoxa#2171

Příspěvek od afromoxa » 27.05.2012, 12:05 hod.

Už jsem si nalosoval i celekem dost pěkných štítů, snad +9% dmg spirit barrage, nebo mana regen :D Určitě je pořád lepší WD se štítem, jak Wizard.

Sullysun
Quill Rat
BattleTag:Sullysun#2772

Příspěvek od Sullysun » 31.05.2012, 09:16 hod.

souhlasím, taky jedu se štítem a zatím mi dělá jen radost uvidíme co lepší padne a podle toho se zařídím dal

Borgi*
Doom Knight
BattleTag:Borgi#2969

Příspěvek od Borgi* » 09.06.2012, 19:16 hod.

Pokud chceš dojít o třetinu DMG tak choď klidně se štítem, na Infernu zjistíš, že štít je naprosto k ničemu a pořídíš si pořádnou off-handku na DMG :)
Obrázek

Inferno (MP 10) - The Butcher, Belial, Azmodan, Diablo kills
http://youtu.be/w1mML-HlRAU

All4BarbPower
Quill Rat
BattleTag:Mrkev#1430

Příspěvek od All4BarbPower » 10.06.2012, 14:15 hod.

Borgi* píše:Pokud chceš dojít o třetinu DMG tak choď klidně se štítem, na Infernu zjistíš, že štít je naprosto k ničemu a pořídíš si pořádnou off-handku na DMG :)
jj to sem zjistil tky :D

Samariel
Fallen Shaman

Příspěvek od Samariel » 11.06.2012, 07:01 hod.

Černý vlk píše:
All4BarbPower píše:Máte s tím někdo zkušenosti ?? jen mě to napadlo, protože sem na konci hellu a je spousta stitu s int... jestli touto cestou nevylepšit surv.
Lidé, kteří se honí pouze za vysokou INT a DMG, na konci hellu (natož v infernu) poznají, že nemají šanci. Takže s tím štítem to určitě zkus, jsem zvědavý, jak se ti bude dařit ;)
Mno a to je prave ze docela mimo.Taky sem jel vzdycky co se tyce equipu Int,Vit ale casem sem vice a vice zjistoval ze at maxuju HP jak chcu stale je to na jednu ranu.Prvni akt na inferno je prochazka ruzovou zahradou ale s prechodem na dvojku se me to zda jako razantni skok kde uz je to fakt o tom zabij rychle vse co vidis a nebo nevidis a nenechej se bouchnout.Netvrdim to jen z pohledu WD ale hravam jeste s kamosem co ma Tank barbara 85K HP resisty na 50% redukce a i tak ho da elita na dve rany.Je to fakt ciste jen o tom kitovani a DMG.I kdyz sem se koukal na stream kde maji jedni z TOP hracu Př: DH- 150K DMG jen 50K HP a kituje vse co vidi a pohybuje se stylem krok a vystreli do tmy a to ma equip jak editovanej od Blizzu.Ale nehadam se kazdymu vyhovuje neco jinyho :)

Ju1ce
Quill Rat

Příspěvek od Ju1ce » 19.06.2012, 04:54 hod.

No já běhám na actu 2 inferna se štítem a celkem bezproblému, pořídil jsem si k tomu i helmu a mám block chance dohromady 45% . Tedy většina dmg jde prostě vedle a trefí mě jen málo co. Vyhovuje mi to tak víc než 2 ruční zbraň a schytávat dmg skoro od všeho. Jen je teda pravda že elitky s 2m hp pižlám klidně 5-10 minut :green: 20k dps není žádná sláva :lol:

Yaka
Burning Soul
BattleTag:Yaka#2885

Příspěvek od Yaka » 19.06.2012, 07:39 hod.

Nenechte si to kazit - i jako tank WD můžete hrát hodně dobře, dokonce do budoucna bych řekl, že budete použitelnější než DPS. WD je hodně zaměřenej na support party a pokud se časem dopracujete do stavu, kdy budete chodit 3a4 akt a kombinace statů už Vám zaručí, že Vás nebudou onehitovat tak budete mnohem úspěšnější, než ty specy RUN and DIE.

Akorát se na to fakt blbě skládá equip:(

Ju1ce
Quill Rat

Příspěvek od Ju1ce » 20.06.2012, 03:28 hod.

No já se to snažím postavit jako to má ten kluk tady http://www.youtube.com/watch?v=3mGcI--lzMg . Ale zrovna mě došly goldy tak jsem se zasekl v polovině nemám ještě ty věci na vracečku hp. Potom se to teda tváří jako tank se štítem na ACT 1,2,3 funkčně .

Yaka
Burning Soul
BattleTag:Yaka#2885

Příspěvek od Yaka » 20.06.2012, 07:48 hod.

Však ano - na ofiko forkách je průkopníkem tohoto buildu Mrmuffles (asi nepřesně napsáno) a Dynobot - pokud trochu pohledáš najdeš od nich mraky videí včetně podorbných novodů a gearchecků pro jednotlivé akty. Do budoucna je to zřejmě jediná schůdná cesta pro WD - protože jako glass canon styl se to od nového patche moc nevypatí, když opravy budou stát 50-70k za full gear repair.

Základ je mít tu helmu a opravdu dobrej štít. Ten zbytek už se dá upgradovat postupně podle stavu goldů:) Pokud máš problémy s LOH - doporučuju to řešit umeletem, kup si do začátku nějakej jen +intel a + 500+LOH, to by si měl sehnat celkem snadno. Zatím si nejsem jistej jak moc je ten build postavenej na life regen, všichni to tlačí k hodnotě 1000 LR za sekundu a to se mi zdá fakt hodně. Hledat kombinace těhle statů na itemech je fakt opruz:/

Odpovědět

Zpět na „Witch Doctor“