Zdravím,
rád bych se zeptal jaké věci a zbraně na monka kupujete. Já jsem se těďka dostal do actu3 na infernu, hraju s kámošem co má DH, takže já jsem tank, on dává jen dmg, jenže už to neustojím. Zkoušel jsem jet na nějakou dex kvůli pasivce, vitalitu, cold resist+all resist a life per second. Zbraň mám 650 dps, +250dex a 100vit. Ve výsledku mám 5,5K armoru, 40k HP, 720 resisty a 1900 life per sec. Ale i tak mě tam dávají obyčejní enemy 6k-8k dmg, což nění nejpříjemnější. Těďka používám tyto skilly http://eu.battle.net/d3/en/calculator/m ... UXZ!bZcaaa
Otázky tedy zní jaké věci kupujete na monka abyste solidně utankovali? Díky za rady a odpovědi.
Monk Inferno - Jake veci a zbrane ?
Re: Monk Inferno - Jake veci a zbrane ?
Podle mě static charge runa u fist of thunder je na inferno imo zbytečnost, nejsi tam od toho, aby si primárně dával dmg (to obstará kolega) - takže doporučuji lightining flash nebo rovnou přehodit spirit generator na deadly reach s keen eye
Další věc (podle mě hloupost) používat na infernu cyclone strike s implosion. Tohle jsem používal na normal, NM a hell - kvůli velmi rychlému farmení. Na infernu se prostě rychle farmit nedá, musíš ty moby kitovat i jako tank. Neustojíš 20 mobů jako na NM.
Já osobně na monka stackuju vita, dex, a kombinaci armoru s dodge, LoH se také vyplatí, ale není tu nutnost, dá se to jet i bez toho, obzvlášť pokud máš 4 defensive skilly (dají se i 3 s earth ally).
Tohle je můj inferno build: http://eu.battle.net/d3/en/calculator/m ... dXU!ZZZaca (používám set fisty 2x 600 dps (+as, +dex, +vita) a stáli jen 300k dohromady ;-) ).
A tohle je můj build na farmení jakékoliv jiné obtížnosti: http://eu.battle.net/d3/en/calculator/m ... YdX!aZZaZa
Další věc (podle mě hloupost) používat na infernu cyclone strike s implosion. Tohle jsem používal na normal, NM a hell - kvůli velmi rychlému farmení. Na infernu se prostě rychle farmit nedá, musíš ty moby kitovat i jako tank. Neustojíš 20 mobů jako na NM.
Já osobně na monka stackuju vita, dex, a kombinaci armoru s dodge, LoH se také vyplatí, ale není tu nutnost, dá se to jet i bez toho, obzvlášť pokud máš 4 defensive skilly (dají se i 3 s earth ally).
Tohle je můj inferno build: http://eu.battle.net/d3/en/calculator/m ... dXU!ZZZaca (používám set fisty 2x 600 dps (+as, +dex, +vita) a stáli jen 300k dohromady ;-) ).
A tohle je můj build na farmení jakékoliv jiné obtížnosti: http://eu.battle.net/d3/en/calculator/m ... YdX!aZZaZa
Naposledy upravil(a) Thulle dne 18.06.2012, 09:03 hod., celkem upraveno 2 x.
Jako primární skill používej rozhodně Deadly Reach s Keen Eye runou, je to řádý boos armoru. Někdo používá Fist of Thunder s Lightning Flash runou pro vyšší dodge, ale dodge nezabraní tomu, abys dostal jednu ránu a umřel.
Nepoužívej Healing mantru, ale Dodge mantru. Healing si zajisti pomocí Life on Hit na zbrani, případně i amuletu, minimum je řekl bych 600. Tvůj DH kolega taky uvítá spíš dodge než healing, když jede glass cannon (čistě dmg).
Pasivky jsou jasný. Já teda akorát namísto Resolve používám Transcendence. Vyplácat během boje veškerý Spirit není nic vzácného a pasivní healing se hodí, zejména, když nepoužíváš Breath of Heaven, který bych používal namísto Inner Sanctuary, má docela pěknou runu na zvýšení dmg o 15%.
Jinak máš zbytečně moc hp si myslím. DMG je taky důležitá věc. Celkem sleduju YT videa z inferna a zatím se nikomu čistě tankovací build nevyplatil, dokud neměl itemy za několik desítek (i stovek) milionů goldů.
Nepoužívej Healing mantru, ale Dodge mantru. Healing si zajisti pomocí Life on Hit na zbrani, případně i amuletu, minimum je řekl bych 600. Tvůj DH kolega taky uvítá spíš dodge než healing, když jede glass cannon (čistě dmg).
Pasivky jsou jasný. Já teda akorát namísto Resolve používám Transcendence. Vyplácat během boje veškerý Spirit není nic vzácného a pasivní healing se hodí, zejména, když nepoužíváš Breath of Heaven, který bych používal namísto Inner Sanctuary, má docela pěknou runu na zvýšení dmg o 15%.
Jinak máš zbytečně moc hp si myslím. DMG je taky důležitá věc. Celkem sleduju YT videa z inferna a zatím se nikomu čistě tankovací build nevyplatil, dokud neměl itemy za několik desítek (i stovek) milionů goldů.
Zdravim, jedna otazecka blbce: jake vyhody/nevyho plynou z pouzivani tech pesti misto jakekoli zbrane, myslim tim, jestli Monk ma nejakou specialitku, kdyz pouziva jen ty pesti misto mece treba...nebo jestli je to jen dalsi zbran bez pridavneho efektu pro Monka. Dik.
Nic spesl to nepridava. FIsty jsou proste jen neco jako mighty weapony pro barbara.
Jasny, super diky za info, jen jsem si to potreboval potvrdit. Zajimalo by me, jak se zmeni situace po patchi co se tyce attack speed...to uz se na to nemusim tolik zamerovat, kdyz to takhle hodne zkrouhnou ...
Díky moc za rady. Koupil jsem si nějaké nové věci a už se to zlepšuje pomalu .. ale pořád nic moc na life per sec kašlu, zkusím si pořídít nějakou tu zbraň s life per hit + nějaký as pořešit a nakoupit nějaké věci + redukce dmg pro mele/ranged (hlavně mele).