DH Inferno
prave ze to dobre funguje i s velkym aspd,vzdyt mas ten crit jeste 1 sekundu po zasahu...da se hrat i bez nej,ale me to vyhovuje s nim+ velkym base crit,ale jsem prvni akt,nemam ted cas hrat DH...cekam az budou v aukci nejaky slusnejsi zbrane alspon 1000dps+socket za levno, 5M za ni fakt nedam
Re: DH Inferno
tak na to presne cekam taky... zatim pouzivam crossbow kterou sem koupil asi 14 dni zpatky, 900 dps s +180 dex a +180 vita ( priblizne hodnoty ), tehdy me vysla na jeden milion. Uvazuju ze koupim nejakou zbran s cold damage a budu pouzivat pasivku cull the weak - tu co zvysuje damage o 15 procent do zpomalenych cilu...
ma cenu vubec vybirat +50% crit dmg XBOW+ socketed a samozrejme vlozit green socket ? sem slysel,ze ten bonus co je na zbrani(zminenejch +50% crit dmg) je uz zapocitanej v samotnym "dps" zbrane...je to tak,nebo ne ? pokud to tak neni,tak ze zbrane a socketu muzu ziskat az + 200% crit dmg ?
Ta crit dmg a crit chance se počítá do blizz DPS. Ale při normální útoku se ti to tam nezapočítá. Jenom když critneš.
- satik
- Wraith
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Satik#1911
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, napadlo me, ze bych mohl napsat navod, jak farmit s DH na inferno - naky ty tipy jaky pouzivat skilly a detailne vysvetlit, kdy, jak a kterej skill pouzit + jaky itemy na to mit atd., tak by me zajimalo, jestli to ma vubec cenu, jestli by tu nekdo o neco takovyho mel zajem?
cenu to urcite ma,pak by stacilo to prispendlit na vrch DH fora
hlavne do toho zapocitej nasledujici zmeny 1.0.3 (vic reflect mobu,mensi dmg kvuli aspd,uplne nepouzitelnej elemental arrow...)
hlavne do toho zapocitej nasledujici zmeny 1.0.3 (vic reflect mobu,mensi dmg kvuli aspd,uplne nepouzitelnej elemental arrow...)
Proč je el.arrow úplně na nic? Mám postavu nic moc a jsem tedy jen v prvním aktu, ale frost . docela funguje. Co používáte vy jako secondary?
Neboj, používám též frost arrow a je to super skill, slušnej pirmary dmg + splash + slow efekt a přijatelné nároky na hatred.
Nicméně před patchem byl ele arrow (konkrétně "tentacle" runa) nejvíce používaným skillem díky možnosti vícenásobného zásahu jednoho cíle na jeden výstřel).
Nicméně před patchem byl ele arrow (konkrétně "tentacle" runa) nejvíce používaným skillem díky možnosti vícenásobného zásahu jednoho cíle na jeden výstřel).
Frost používám skoro neustále, občas ve vypjatých situacích měním na tentacle nebo si k tomu přidám cluster arrow runu clusterbombs.
a? to chce skill umet to zahrat s 200k dps...AlterEgo píše:http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... YFxfALig#!
Jde o to at lidi maji predstavu jak to vypada hrane s top equipem trosku jinak nez to hraje Athene.Alfajk píše:a? to chce skill umet to zahrat s 200k dps...AlterEgo píše:http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... YFxfALig#!
No bolo by to kazdopadne supersatik píše:Ahoj, napadlo me, ze bych mohl napsat navod, jak farmit s DH na inferno - naky ty tipy jaky pouzivat skilly a detailne vysvetlit, kdy, jak a kterej skill pouzit + jaky itemy na to mit atd., tak by me zajimalo, jestli to ma vubec cenu, jestli by tu nekdo o neco takovyho mel zajem?
- Model
- Fallen Shaman
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Model#2654
http://us.battle.net/d3/en/calculator/d ... YTb!YaYabZ s tímto buildem jsem dohrál celé inferno solo.
Můžu téměř neomezeně kosit (cca 20 sekund vkuse) aniž by mi došel Hatred. Proti bossům nebo 1v1 je to velmi účinné, proti elitkám s trochou toho kitování taktéž. A když už dojde Hatred, tak mi stačí max 10x střelit Hungering Arrow a můžu pokračovat. Výhoda tohoto buildu je v tom, že nepotřebujete žádný AS, Crit chance, Hatred regen v gearu (stačí věci jen s Dex, All rez, Vit).
Zajímají mě Vaše názory na tento build. Případně dotazy, ptejte se.
Můžu téměř neomezeně kosit (cca 20 sekund vkuse) aniž by mi došel Hatred. Proti bossům nebo 1v1 je to velmi účinné, proti elitkám s trochou toho kitování taktéž. A když už dojde Hatred, tak mi stačí max 10x střelit Hungering Arrow a můžu pokračovat. Výhoda tohoto buildu je v tom, že nepotřebujete žádný AS, Crit chance, Hatred regen v gearu (stačí věci jen s Dex, All rez, Vit).
ahoj, sharpshoother ztrácí trochu význam, když používáš rapid fire ne?Model píše:http://us.battle.net/d3/en/calculator/d ... YTb!YaYabZ s tímto buildem jsem dohrál celé inferno solo.
tenhle build je spíše na bosse.. ja bych nedokázal hrát proti elite pack bez pasti nebo zpomalovacek.. a ještě s rapid fire.
ještě aby se ti dosel hatred když máš jak netopýra tak mark.. :-D, ale jestli jsi s tímhle dal solo inferno tak docela dobrý....