Patch 1.0.3 Design preview

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Odpovědět
Shanks
Quill Rat
Re: Patch 1.0.3 Design preview

Příspěvek od Shanks » 20.06.2012, 14:55 hod.

Meho WW wara ted muzu hrat s zavrenejma ocima v inferno act 3. Neni ani problem zabit 2 packy elitek naraz...
U DH huntera jsem predelal gear z IAS na crit dmg a jedu elemental arrow + frost arrow a neni zadnej problem farmit act3 stejne jako pred patchem.
Jediny co mi prijde, ze zacal padat dost spatnej loot v actu3, nevim jestli jsem mel smulu, ale tak odhadem z 100 predmetu mi nepad zadnej opravdu slusnej item

noxxxx
Fallen Shaman
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Gambáč#2929

Příspěvek od noxxxx » 20.06.2012, 14:55 hod.

Mno jestli jste je pižlali jako já tak ceny za opravu ti dnes otevřou oči ! Už pižlat nebudete .... půjdete farmit prvni akt xD
Optimismus je způsoben nedostatkem informací...

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Gamb ... o/27483715

noxxxx
Fallen Shaman

Příspěvek od noxxxx » 20.06.2012, 14:58 hod.

Shanks píše:Meho WW wara ted muzu hrat s zavrenejma ocima v inferno act 3. Neni ani problem zabit 2 packy elitek naraz...
U DH huntera jsem predelal gear z IAS na crit dmg a jedu elemental arrow + frost arrow a neni zadnej problem farmit act3 stejne jako pred patchem.
Jediny co mi prijde, ze zacal padat dost spatnej loot v actu3, nevim jestli jsem mel smulu, ale tak odhadem z 100 predmetu mi nepad zadnej opravdu slusnej item

Hej ! tak teď jsi mně povzbudil to vyzkouším ! :roll: se starým buildem elemental arrow atd.. jsem dnes byl úplně v pajči ten frost mně nenapadl ...

Bur
Wraith
BattleTag:Hambi#2904

Příspěvek od Bur » 20.06.2012, 14:58 hod.

Alfajk píše:
Bur píše: Však si to pochopil špatně,narážka byla,že když má někdo možnost u toho být několik hodin deně,tak nemusí být skila a má výsledky:) Jde o to že spousta lidí co mohou déle hrát to zapnou na 3h,pak to vypnou,vlezou sem a píší jak diví,že nic nepadá a věř,že těch lidí je spousta(NEBERTE TO JAKO URAZKU?ALE JAKO NAZOR) děkuji
jasny chapu,kdyz uz je ta hra tak zjednodusena,meli to dotahnout do konce aby to bylo pouzitelny i pro lidi co nemaj cas sedet 5 hodin kazdej den u pocitace...v tyhle podobe je cela hra jen o tvrdym(a dost nezazivnym) farmeni

a pro slepone nebo lidi co si to neprecetli - z jakejkoliv VAZ/MRTVOL/kosti/etc uz nebude padat NIC krome penez ani s milion mfind
co se týče truhel atd... věcí to je opravdu mazec a to farmení se začíná čím dál tím víc sr.... i do jiných her,njn a pak jsou tu tací kteří to mají za pár hodin a ejhle cití zklamání,tak si blizz řekne,hele dáme tak trochu toho farmení atd a ono je to zabaví a pak dalších x věcí.Bohužel to nedělá jen blizz,jsou i jiné firmy.Mě osobně to nevadí,koupil jsem to s ohledem,že je to žrout času a zároveň tu máme coop,takže to aspoň trochu utíká...
Obrázek

noxxxx
Fallen Shaman

Příspěvek od noxxxx » 20.06.2012, 15:02 hod.

kua GF ! prodali se mi v aukci dva itemy za 10k co jsem dropl ve třetím aktu :ble: ještě musim v hellu dofarmit 30 k abych zalepil díru v prachách co jsem udělal než mi ty dva itemy padli :lol:

Trhanec
Wraith
BattleTag:Trhanec#2317

Příspěvek od Trhanec » 20.06.2012, 15:05 hod.

ty voe noxxxx největší spamer fora.. to je děsný

Quetak
The Butcher
BattleTag:Quetak#1902

Příspěvek od Quetak » 20.06.2012, 15:07 hod.

Trhanec píše:ty voe noxxxx největší spamer fora.. to je děsný
Už sem se lekl, že sem to já, ale asi budu v těsnym závěsu :D

Freezac
Quill Rat
BattleTag:Freezac

Příspěvek od Freezac » 20.06.2012, 15:07 hod.

Jedu DH a speed sem měl jen na prstenu takže mi dmg klesla z 30K na 27K (vím je to slabota ale moc mi to nepadá a prachy nemám) takže mě to moc netrápí, a to že dh budu muset začít brát i rezisty pochybuju i s nima nic nevidrží takže to bude jedno.

Alfajk
Zhar the Mad
BattleTag:Alfajk#2436

Příspěvek od Alfajk » 20.06.2012, 15:10 hod.

Freezac píše:Jedu DH a speed sem měl jen na prstenu takže mi dmg klesla z 30K na 27K (vím je to slabota ale moc mi to nepadá a prachy nemám) takže mě to moc netrápí, a to že dh budu muset začít brát i rezisty pochybuju i s nima nic nevidrží takže to bude jedno.
a to je hlavni problem DH,nema zadnej defenzivni skill jako barbar na resisty,nemuze nosit stit na block,nemuze nosit moc vit,protoze pak nema dmg...nevim o co blizzardu jde

osf
Quill Rat

Příspěvek od osf » 20.06.2012, 15:11 hod.

Freezac píše:Jedu DH a speed sem měl jen na prstenu takže mi dmg klesla z 30K na 27K (vím je to slabota ale moc mi to nepadá a prachy nemám) takže mě to moc netrápí, a to že dh budu muset začít brát i rezisty pochybuju i s nima nic nevidrží takže to bude jedno.
me u WD padl dmg z 20k na 13k a Aspeed na polovinu, takze taky docela na prd. Nastesti mam v zaloze BF III takze na diablo zatim asi hazu bobek :twisted:

noxxxx
Fallen Shaman

Příspěvek od noxxxx » 20.06.2012, 15:13 hod.

Alfajk píše:
a to je hlavni problem DH,nema zadnej defenzivni skill jako barbar na resisty,nemuze nosit stit na block,nemuze nosit moc vit,protoze pak nema dmg...nevim o co blizzardu jde

Tak to vidím i já :!:

noxxxx
Fallen Shaman

Příspěvek od noxxxx » 20.06.2012, 15:13 hod.

Quetak píše:
Trhanec píše:ty voe noxxxx největší spamer fora.. to je děsný
Už sem se lekl, že sem to já, ale asi budu v těsnym závěsu :D

Já bych tolik nespamoval já bych normálně hrál ale nějak jsem se rozchlastl abych si zpravil náladu z toho patche ... a nezbývá než spamovat forko :ble:

noxxxx
Fallen Shaman

Příspěvek od noxxxx » 20.06.2012, 15:18 hod.

teď s tím kalným okem bych se stejně akorát zas točil jak kolotoč ! a bohužel mi dnes už došli prašule na opravy :{

Tyrion
Quill Rat

Příspěvek od Tyrion » 20.06.2012, 15:29 hod.

ten patch totalne zruinoval inferno , ako pisal kolega vyssie neni problem dat 2 elite packy naraz (najdu sa aj nejake tazsie kombinacie co su narocnejsie)
ale vacsina je totalne fail ved absolutne nerobia dmg a to cervene more healovacich globov uz je moc , teraz inferno prejde aj totalny imbecil :evil: , pacil sa mi komentar z jedneho fora ze mame nove obtiaznosti normal->nightmare->hell -> a znova hell
jedine + lepsi loot ale co z toho ked blizzard znicil cely dojem z inferna , cinkot penazi od 12 rocnych deti je proste viac ako stare meno dobrej hry skoda ... jedno velke sklamanie , este pockam jeden patch ci to nezmenia spat ale je vseobecne zname ze blizzard ked raz nieco nerfne tak to spat nevrati popripade to nerfne este viac
Naposledy upravil(a) Tyrion dne 20.06.2012, 15:31 hod., celkem upraveno 1 x.

wortheon
Quill Rat

Příspěvek od wortheon » 20.06.2012, 15:31 hod.

noxxxx píše:
wortheon píše:LOL to sem se zasmal , to ze monk a barbar nemel od aktu II narok na progres bez investovanych milionov to DHcka vobec netrapilo , pre nich to bolo speed leveleling na 60 a hop act 1 act 2 act 3 bez nejakej farmy stacilo maxovat dmg.

Teraz sa mi konecne zda ze to bude mat nejaky zmysel ked budem moct aj s monkom prejst act II respektivne III bez potreby investovat dalsich 50KK
50 milionu ? by mně zajímalo jak jsi zaráběl cash páč já za celou dobu co hraju tak v profilu mám že se všema postavama jsem nafarmil asi osm mega :lol: a nikdy mi nepadli žádný uber itemy kerý by se dali fakt dobře prodat ... nejvíc co jsem v aukci za item dostal bylo asi 700 tisíc :(

asi tak 150 butcher runov:o))) max co sem prodal bylo za 1 mil a za 800k zbytek max 300 k. Do equipu sem dal asi 10 mega a bylo to max na act II s tym ze sem musel nektere grupy obchzet lebo to bolo nezabitelne

noxxxx
Fallen Shaman

Příspěvek od noxxxx » 20.06.2012, 15:33 hod.

tak to pak jo :)

noxxxx
Fallen Shaman

Příspěvek od noxxxx » 20.06.2012, 15:37 hod.

uff new patch ze mě udělal fakt spamera :P můj padesátej příspěvek :)

osf
Quill Rat

Příspěvek od osf » 20.06.2012, 15:38 hod.

Tyrion píše:ten patch totalne zruinoval inferno , ako pisal kolega vyssie neni problem dat 2 elite packy naraz (najdu sa aj nejake tazsie kombinacie co su narocnejsie)
ale vacsina je totalne fail ved absolutne nerobia dmg a to cervene more healovacich globov uz je moc , teraz inferno prejde aj totalny imbecil :evil: , pacil sa mi komentar z jedneho fora ze mame nove obtiaznosti normal->nightmare->hell -> a znova hell
jedine + lepsi loot ale co z toho ked blizzard znicil cely dojem z inferna , cinkot penazi od 12 rocnych deti je proste viac ako stare meno dobrej hry skoda ... jedno velke sklamanie , este pockam jeden patch ci to nezmenia spat ale je vseobecne zname ze blizzard ked raz nieco nerfne tak to spat nevrati popripade to nerfne este viac

bohuzel mi nezbyva nic jineho nez se vsim souhlasit :-x

noxxxx
Fallen Shaman

Příspěvek od noxxxx » 20.06.2012, 15:39 hod.

osf píše:
Tyrion píše:ten patch totalne zruinoval inferno , ako pisal kolega vyssie neni problem dat 2 elite packy naraz (najdu sa aj nejake tazsie kombinacie co su narocnejsie)

bohuzel mi nezbyva nic jineho nez se vsim souhlasit :-x
JoJo ani nemám náladu hrát.. proto tu tak spamuju teĎ :-|

KaTo
Quill Rat

Příspěvek od KaTo » 20.06.2012, 15:50 hod.

Alfajk píše:...hlavni problem DH,nema zadnej defenzivni skill jako barbar na resisty,nemuze nosit stit na block,nemuze nosit moc vit,protoze pak nema dmg...nevim o co blizzardu jde
S jednoruční kuší může DH nosit štít. Aspoň ten můj ještě včera mohl :) .

Odpovědět

Zpět na „Obecně“