RMAH
Zmiňoval jsem přimárně RMAH... Normál aukce ve hře jakž takž ujde, sice je to dost podobnej princip, ale inferno itemy jsou dosti drahý a ty goldy nemáš. Takže jestli farmíš goldy nebo eq vyjde na stejno. Prostě ten čas trávíš ve hře a snažíš se něco získat. Bud mi padne to co chci a nebo něco jinýho a to prodám a postupně si našetřim. Taky to kazí hru, to je jasný, ale není to tak drastický. Ty peníze to je uplně jiná liga.
Re: RMAH
Tak v D3 jde především o business pro Blizz, takže nejenže hra prakticky nepotřebuje marketing, protože se prodává sama z historických důvodů, ale RMAH je další obezlička, jak ten business dělat .. a pokud někdo v RMAH nakupuje, je to jeho věc a jeho důvody mě nezajímají, hlavně když takový lidi existují, protožeto dá šanci ostatním za € prodávat :-)Trhanec píše:Mě příjde, že si na RMAH koupí člověk item bud jen proto, že má peněz jak šlupek, hru chce co nejdřív dokončit a je mu to prostě jedno a nebo idiot, když to musím takhle říct. Pokud si chce hru někdo vychutnat a koupuje si eq, tak si hru akorát posere. Diablo je založený na farmení itemů. Člověk chce pořád lepší a lepší věci a to ho nutí hru pořád hrát. Prostě nějaká výzva, kterou každej potřebuje, aby se nezačal nudit, nějakej cíl. To je stejný jak v reálným životě. Parodox bývá, že jak mile dosáhnete vašeho cíle, tak vás ta činnost už tolik nebaví po čase. Takže vy si koupíte item za real cash, začnete hrou procházet jak růžovou zahradou, zabíjet moby pomalu na ránu a co dál? Vsadim se, že každýmu se to ohraje mnohem, ale mnohem dřív než kdyby ten svůj vytouženej item musel farmit. Lidi co si kupujou za real peníze virtuální itemy, jsou podle mě prostě idioti, kteří se dobrovolně ochuzují o zážitek ze hry a ještě za to platí peníze. Mě by to bylo líto, abych měl nejlepší postavu po chvíli vydání hry a měl jí dohranou a přestala mě bavit, protože jsem dosáhl všeho. Aukce jsou cheaty. Mě je to u pr*ele at si tam aukce klidně je, já si v ní nic nekoupim ani do ní nic neprodám, ale o lidech co si tam něco koupí si myslím svý. Jasně, že člověk chce být nejlepší, nemá třeba tolik času farmit a chce best eq. Jenže racionální člověk by se měl zamyslet nad tím, jestli ho vůbec bude bavit hra, když si ten eq koupí a dosáhne cíle bez námahy. Jestli nemá tolik času farmit eq(práce, rodina), tak tím líp pro něj, diablo 3 bude hrát roky a pokud ne, tak ho hra přestane bavit stejně jako by ho přestala bavit s nej eqem a ještě za to ušetří prachy.
A největší haluz bude, až se spustí PvP - RMAH pak bude pro hodně lidí jedinou možností, jak být "nejlepší". A bláznů, kteří dají za item až €250 bude dost.
Monk 60lvl - soloed inferno
Plechi#2633 - D3 profile
Plechi#2633 - D3 profile
-
- Zhar the Mad
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Reptile#2445
no inak RMAH je pre nas t.j. EU+rusko, takze zas tolko potencionalnych zakaznikov nie je. Neviem, ale asi v USA a cine kupia toho viac
staty zapadnej europy (nemecko, severske staty, anglicko) plus stredna a vyssia vrstva ruska su imho viac bohate ako US a Azia.
Další luxusni patch, který povznese naši miliovanou a velice kvalitní hru blíže k dokonalosti, vymazlený patch dodá hře nový nádech exotičnosti, protože už nejsme vázáni jen na singleplayer a act 3, můžeme hrát všude a v multiplayeru.
-
- Zhar the Mad
no to je sice pravda, ale skor to myslim tak, ze asi najfanatickejsi hraci su v aziisklb píše:staty zapadnej europy (nemecko, severske staty, anglicko) plus stredna a vyssia vrstva ruska su imho viac bohate ako US a Azia.
- pejtrix_cz
- Fallen Shaman
- BattleTag:pejtrixcz#2651
mel bych jeden dotaz kdyz se vas predmet v RMAH neproda tak taky se plati ten 15% poplatek ? diky
Nejfanatičtější hráči jsou sie v Asii, ale jsou to spíš hráči, kteří na tom chcou vydělat, než že by do toho cpali prachy.
pejtrix: Poplatky se platí jenom v případě prodeje. Odečtou se ti od prodejní částky.
pejtrix: Poplatky se platí jenom v případě prodeje. Odečtou se ti od prodejní částky.
-
- Zhar the Mad
nie, iba ked sa preda.pejtrix_cz píše:mel bych jeden dotaz kdyz se vas predmet v RMAH neproda tak taky se plati ten 15% poplatek ? diky
- pejtrix_cz
- Fallen Shaman
- BattleTag:pejtrixcz#2651
parada diky za info
DURiN: Tak to jsou, řekl bych, spíš výjimky. Media se postarají o to, aby o takových případech každej věděl... Podle takové logiky bys mohl říct, že každej Američan kouše lidi do ksichtu, nebo že každej Němec vystřílel školu...
Nechápu že v D2ce se vyjadřovali negativně o prodeji itemů za realný prachy a v d3 si na to rovnou udělaj samy system. Resp chápu no jdou po prachách. Ale nechápu že když si tam člověk už vydělá prachy že si je ani nemůže vybrat a může je jen utratit za hry od blizzu... A nejvíc mě baví ten týpek co si koupil za 250 dolůču meč před patchem 03 a pak všude psal že bude žalovat blizz že si koupil 1400dps a že s ias nervem mám malej dmg za 250
Cain: Tell me everything u remember stranger. Every detail.
Tyrael: Falling. Fire.
Tyrael: Falling. Fire.
- patriarchf
- Fallen Shaman
- BattleTag:patriarchf#2640
Pokud máš PayPal, tak si je vybrat můžeš
Patriarchf
[SC] Barbar 60 (40) DiabloProgress Inferno completed 1.0.3
[SC] Wizard 60 (03) DiabloProgress Inferno completed 1.0.5
- 16cmfan
- Gorebelly
- BattleTag:sestnastka#2408
- Kontaktovat uživatele:
Je vidieť, že si zle informovaný. PayPal Ti nič nevraví ?Omerta píše: Ale nechápu že když si tam člověk už vydělá prachy že si je ani nemůže vybrat a může je jen utratit za hry od blizzu...
Omerta píše:Nechápu že v D2ce se vyjadřovali negativně o prodeji itemů za realný prachy a v d3 si na to rovnou udělaj samy system. Resp chápu no jdou po prachách. Ale nechápu že když si tam člověk už vydělá prachy že si je ani nemůže vybrat a může je jen utratit za hry od blizzu... A nejvíc mě baví ten týpek co si koupil za 250 dolůču meč před patchem 03 a pak všude psal že bude žalovat blizz že si koupil 1400dps a že s ias nervem mám malej dmg za 250
Přes Paypal si je můžeš vybrat.
Já spíš nechápu smysl RMAH pro velkou část hráčů samotných. Pokud nechytneš nějaký fakt ultrahyper drop (viz. např. slavná kuše), tak se ti vždycky mnohonásobně vyplatí jít prostě normálně makat a vyděláš víc (navíc máš praxi atd.). Tohle se vyplatí akorát tak čínskejm otrokům zazděnejm v nějaké továrně s kompem a stovkou dalších takových...
- patriarchf
- Fallen Shaman
16cmfan:
V aukci D3 lze nastavit, jestli chceš peníze na battle.net account, nebo PayPal account a z PayPalu už si (máš-li ho nastavený a verifikovaný jako já) na svůj účet peníze převést můžeš. To je k diskuzi na toto téma ode mne vše
V aukci D3 lze nastavit, jestli chceš peníze na battle.net account, nebo PayPal account a z PayPalu už si (máš-li ho nastavený a verifikovaný jako já) na svůj účet peníze převést můžeš. To je k diskuzi na toto téma ode mne vše
Patriarchf
- patriarchf
- Fallen Shaman
Nekronaut, kojot:
souhlas, ani já to nevidím o moc jinak
souhlas, ani já to nevidím o moc jinak
Patriarchf
Tohle chápu, ale když to někoho baví, tak chce mít co nejlepší postavu. A tu získá za goldy na AH. A goldy bude mít jen pokud nebude prodávat v RMAH. Teď samo nemluvím o nějakém superdropu, kde bych i já zauvažoval o RMAH.kojot píše:Někdo to třeba hraje, protože ho to baví a když prodá něco na RMAH, tak je to jenom takovej bonus.