Otázky a Odpovědi
Arnold: GF funguje v partě stejně jak MF
Re: Dotazy ohladom D3
Cau,
jelikož nechci kupoval nic na slepo a Starter Edition pro všechny je v nedohlednu, mohl by mi někdo poslat Guest Pass (jestli ještě někomu zbyl) na
polarski@seznam.cz
Dík.
jelikož nechci kupoval nic na slepo a Starter Edition pro všechny je v nedohlednu, mohl by mi někdo poslat Guest Pass (jestli ještě někomu zbyl) na
polarski@seznam.cz
Dík.
Mám dotaz ohledně craftingu. Jsem v 2. aktu na NM a pořád mi padají jen Pages of Blacksmithing, i když kovář už chce Tomes. Dá se to nějak zkombinovat, nebo Tomes začnou padat později?
Tomes začníají padat až na Hellu. Na ty věci, který bys craftoval s těma Tomes, bys asi stejně neměl level.
Naposledy upravil(a) kojot dne 27.06.2012, 08:41 hod., celkem upraveno 1 x.
Rad bych se zeptal, odbyla 12h poledne a .. udelal jsem 30lvl soucasne jsem dokoncil 3acT mezitim co playtime se vysphal na 24h4m..behem 27h Hrani jsem nenasel zadne recepty na BlackSmiThink ani na JewelCrafTing..muze mi to nekdo vysveTlit prosim,jsem zasekly bez podobnych receptu,je to naky Bug nebo co...
- pejtrix_cz
- Fallen Shaman
- BattleTag:pejtrixcz#2651
asi blba otazka ale videl jsem na publicu u lidi nejaky fretky co to sakra je a k cemu to je ?
DH má skill Companion s různema runovejma modifikacema (netopír, fretka,...)
- pejtrix_cz
- Fallen Shaman
- BattleTag:pejtrixcz#2651
joj aha ja myslel ze uz tam nejak pridali ty zviratka jako v bete na sbirani zlata ... jsem to nevedel ptz DH je jedinej za koho jsem jeste nehral
Když už jsme u těch zvířátek Dneska sem vlezl do dungeonu, kde byly jenom slepice a na konci prase, ze kterýho vypaly nějaký itemy. Docela jsem nechápal
haha zviratek a potvurek je tu habadej jen co je pravda tak jsem ted 32 lvl po 30h a jsem na zacatku NighTmare taaq jsem zvedav jestli mi uz zacnou padat nake recepTiky na Jewel a Blacksm. ou je
jo tak Đekuji za odpoved, recepty na Jewel a Blacksm. opravdu zacly padat jiz ze zacatku NighTmare enJoy
Jak se jmenovala ta lokace a kde byla??Helljovany píše:Když už jsme u těch zvířátek Dneska sem vlezl do dungeonu, kde byly jenom slepice a na konci prase, ze kterýho vypaly nějaký itemy. Docela jsem nechápal
Myslim, že sem za to žádnej achiev nedostal. Pořád sem čekal kdy se všechny ty slepice promění, ale nic se nestalo. Prostě tam jenom stály a nic nedělaly. To stehný s tim prasetem. Chvíli sem tam pobíhal, ale když se nic nedělo, tak sem šel zase dál...
Mám takovej pocit, že ty slepice už jsem někde viděl. Nebylo to taky v D2?
Tak v D2 podobný slepice pobíhaly v Rogue Encampment. Jinak před patchem tě na takovou slepičku mohla přeměnit Enchantress. A WD má skill hex, kterej přeměňuje na slépky.
Technicka otazka ohledne printscreenu
Chcel by som sa spytat zda mate taky problemy pri robeni printscreenov? Mne sa vobec nedari urobit printscreen z hry , pri normalnom stisknuti printscreenu mi to vzdy zobere aplikaciu ktoru mam aktivnu pod diablom. Nejaka rada?