Anketa -> bavi vas diablo3 ?
Dal jsem sice ano cca dva dny zpátky, ted bych ale už asi radši dal ne. Už mě to moc nebaví a spíš je to otravný, pořád dokola farmit eq v actu 1 bez šance něco dropnout a progressovat dál. Samý ho*na padaj a ani na aukci se nedá nic pořádně prodat. Takže na to asi kašlu zatím a uvidíme co přinese další patch. Ono je sice fajn, že se neprojdu inferno hnedka, ale být už takovou dobu v actu 1 a pořád ty stejný lokace dokola. To mě moc nebaví.
- homeles8
- Fallen Shaman
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Homeles#2261
Re: Anketa -> bavi vas diablo3 ?
Tak já dal ano, protože mě baví :-) Nicméně, rozdělování statů, přemýšlení do jakých skillů obětovat body, omezený svitky porálů do města, lahvičky se životy, to i chybí a bylo to v obou předešlých Diablech. Potom v D2 jsem tak často nestřídal předměty a vždycky jsem si ke svýmu meči nebo brnění vytvořil nějakej vztah ) To porovnávání gearu s kámošovo gearem mě víc bavilo v D2, právě kvůli tomuhle. Až třeba zase za 2 dny jsem řek, že mám novej meč a je fakt hustej. A ten jsem měl zase dlouho.V D3 to střídám jak ponožky a je mi prakticky jedno, co to je za zbraň, prostě jakmile tam svítí +Damage/Life/Protection, tak to vyměnim a je to. Neměl jsem žádný dilema jestli vzít tu, nebo tu zbraň, jako v D2. V D2 se mi taky víc líbila vzácnost rare předmětů a taky si romýšlet kam dám jakej gem, protože když ho tam dám, tak o něj přijdu. A taky bych uvítal princip qustů jako v D2, že splníš úkol, tak je prostě splněnej, jenom si dáš ten act a někam se portneš a tam farmíš. Ale to je dáno systémem Checkpointů. Žádný hledání portálů neni nutný, to mě v D2 bavilo. Taky v D2 byly rozsáhlejší lokace plošně, tady jdete prakticky furt po cestičce. Pouště a pláně jsou hrozně malý oproti D2. Navíc D2 bylo těžší v tom smyslu, že Normal D2 je Těžší než Normal D3, Nightmare je v D2 těžší než v D3 atd. Potom se mi líbil max. 99. level. Resp. ta práce ten level udělat, na čísle nezáleží. Klidně by to mohlo bejt tak, že Inferno by bylo od 50. levelua ani po dohrání bys neměl 60. level. Prakticky jakoo v D2 :-)
No a to je asi všechno, co mi v D3 oproti D2 chybí.
V D3 i dál padají jen malý hromádky zlata, ale všechno je dražší, takže zlato má hodnotu.
EDIT: sem patří ještě obtížnost Inferno
No to je asi všechno, co se mi na D3 oproti D2 líbí.
Hratelnost je +- stejná. AH nepoužívám, takže to neberu jako plus ani minus.
Jinak když to nebudu srovnávat s D2, tak je to zábavná hra a jedna z těch lepších her dneška. Kdybych to přirovnal k hudbě, tak je D3 asi jako současná populární muzika, taky jsou to jednoduchý mr*ky, co se každýmu líbí. Kdežto D2, nebo třeba Hitman 1, GTA2, RC 2000, je jako Pink Floyd, je to geniální, ale dneska nad tím každej ohrnuje nos, púrotože je to moc těžký pochopit. (resp. ovládat) Ale tímto směrem se ubírájí všchny hry, ale nejne hry, ale i ta muzika vůbec všechno, takže tím nemá se cenu zabjvat. Co je starý, to je dobrý a to každej ví
Jinak to je i trochu psychologie, prostě lidi nemají rádi velký změny a to ať jsou jakkoliv k lepšímu. Třeba když má někdo rád svůj skromnej baráček a přestěhuje se do velký luxusní vily, tak mu ten baráček může cyhbět potom až do konce života. (takovej jednodušší příklad) . To je můj názor na to, proč se hlavně hatuje D3.
No a to je asi všechno, co mi v D3 oproti D2 chybí.
V D3 i dál padají jen malý hromádky zlata, ale všechno je dražší, takže zlato má hodnotu.
EDIT: sem patří ještě obtížnost Inferno
No to je asi všechno, co se mi na D3 oproti D2 líbí.
Hratelnost je +- stejná. AH nepoužívám, takže to neberu jako plus ani minus.
Jinak když to nebudu srovnávat s D2, tak je to zábavná hra a jedna z těch lepších her dneška. Kdybych to přirovnal k hudbě, tak je D3 asi jako současná populární muzika, taky jsou to jednoduchý mr*ky, co se každýmu líbí. Kdežto D2, nebo třeba Hitman 1, GTA2, RC 2000, je jako Pink Floyd, je to geniální, ale dneska nad tím každej ohrnuje nos, púrotože je to moc těžký pochopit. (resp. ovládat) Ale tímto směrem se ubírájí všchny hry, ale nejne hry, ale i ta muzika vůbec všechno, takže tím nemá se cenu zabjvat. Co je starý, to je dobrý a to každej ví
Jinak to je i trochu psychologie, prostě lidi nemají rádi velký změny a to ať jsou jakkoliv k lepšímu. Třeba když má někdo rád svůj skromnej baráček a přestěhuje se do velký luxusní vily, tak mu ten baráček může cyhbět potom až do konce života. (takovej jednodušší příklad) . To je můj názor na to, proč se hlavně hatuje D3.
Naposledy upravil(a) homeles8 dne 25.06.2012, 08:22 hod., celkem upraveno 1 x.
něco
Tak ja som hral d2 od kedy vyslo takze som si to presiel relativne dost krat ;p Tak ono tie 3 skilly som nesiel stylom "20 bodov", ale max tak jeden bod alebo mi to daval item, len pisem ze ked clovek chcel standartne mohol pouzivat 7 skillov a stale to mohlo byt efektivne.kojot píše:sklb: Psal jsem, že jich je možná víc. Ikdyž to co jsi napsal ty není moc build a rozhodně není efektivní. Když tě to tak ale bavilo, tak proč ne. Find item je dobrej skill a docela podceňovanej. Find potion je useless, protože na mrtvoly stejně použiješ Find item. Grim ward je taky nanic, má moc omezení.
Jinak pánové, z toho, co jste teď napsali (myslím tím pány Alfajk a sklb) mi připadá, že jste si D2 prošli tak jednou na Hell a možná ani to ne. Kdybych D2 znal tak málo jak vy, tak bych asi neměl odvahu se pouštět do takových srovnání...
Další luxusni patch, který povznese naši miliovanou a velice kvalitní hru blíže k dokonalosti, vymazlený patch dodá hře nový nádech exotičnosti, protože už nejsme vázáni jen na singleplayer a act 3, můžeme hrát všude a v multiplayeru.
Po desitkach hodin farmeni inferna-nebavi.
Vysoky opravy, spatnej az tragickej loot.
Padaj sice itemy 61-63, ale maj staty jako treba 2h s 200dps.
Vsechno si clovek musi kupovat v aukci a ve hre jen farmi goldy coz ted po 1.03 se taky moc neda.
Vysoky opravy, spatnej az tragickej loot.
Padaj sice itemy 61-63, ale maj staty jako treba 2h s 200dps.
Vsechno si clovek musi kupovat v aukci a ve hre jen farmi goldy coz ted po 1.03 se taky moc neda.
- FujiwaraCZ
- Quill Rat
No mě diablo 3 zatím baví i když jsem od něho čekal trochu víc. Něco je oproti D2 lepší a něco zase horší. V celkovém hodnocení by vyhrálo D2, možná z nostalgie. Na druhou stranu některé věci byly v D2 horší a chyběly by mi. Jako napříklat private loot, velká truhla... Ale celkový dojem D3 prostě ještě není ideální. Blizzard má ještě co brousit.
Jasně, a v D2 vám po 30-ti kurast runech popadalo 10 ZODek, full IKčko a Shako jako bonus. <trollface>
Rád bych upozornil, že jde o diskuzi o tom jestli vás baví Diablo 3 a proč. Nejde o pokračování diskuzi D2>D3, která je už fakt dost trapná - obzvlášť když se jí účastní dva lidé s protichůdnými názory + nějací přicmrndávači.
Rád bych upozornil, že jde o diskuzi o tom jestli vás baví Diablo 3 a proč. Nejde o pokračování diskuzi D2>D3, která je už fakt dost trapná - obzvlášť když se jí účastní dva lidé s protichůdnými názory + nějací přicmrndávači.
My name is Lachdanan, and I am cursed. Once the captain of King Leoric's army, I lived only to honor my land and my king. No man has a greater love for his king than I had for mine, even as I drove my blade through his dark and corrupted heart.
Vaaaa beriem spat hra je super bomba a este so zvukom masakeeer ( Poznamka zacala ma bavit pretoze uz mi ne-tr-ha ( fps drop , micro stuttering etc. ) Hra mi konecne ide ako sa na taku zostavu patri a konecne si ju vychutnavam vuaaa boha mesiac po vydani si ju uzivam, drop uz mam na salame konecne zabijam Pre tych ktori maju spominane problemy moj pripad hej : Pozeral som futbal a tak som si dal hru na 1152x864 windowed.Ked skoncil prepol som na windowed fullscreen.Zrazu pozeram ze hra vyzera v pohode na take male rozlisenie a vobec neseka Tak ze ok no 1152 na 864 tak fajn berem ta.A az ked som spravil screenshot a pozrel velkost obrazka doslo mi ze som vlastne fical na 1920x1080 i ked v nastaveni mam viz obrazok lol. Akoze neviem co je to za bug ale uz to nechavam tak ako to je
- Fugassssssss
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:WUB WUB WUBSTEP
Celkem zajímavý názory Krippa na to, co by mělo pokračovat po dosažení 60 lvlu + další jiný věci.
nedělal sem na to samostatnej topic, snad je to np
nedělal sem na to samostatnej topic, snad je to np
uz konecne vyzera jak clovek
Další luxusni patch, který povznese naši miliovanou a velice kvalitní hru blíže k dokonalosti, vymazlený patch dodá hře nový nádech exotičnosti, protože už nejsme vázáni jen na singleplayer a act 3, můžeme hrát všude a v multiplayeru.
Fajny """hate""" post som nasiel na us bnete :p
http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/5911943684
Nejhorší na tom je že má snad ve všem pravdu...sklb píše:Fajny """hate""" post som nasiel na us bnete :p
Cain: Tell me everything u remember stranger. Every detail.
Tyrael: Falling. Fire.
Tyrael: Falling. Fire.
Celý víkend som už D3 nehral. takže áno, už ma nebaví. Syn stále hrá, takže budem sledovať fóra a vývoj hry.
Som naspäť v Rappelz-e, chcel by som byť do konca roku level 160 (teraz mám 159 + 22%).
No hidden footprints more.
Som naspäť v Rappelz-e, chcel by som byť do konca roku level 160 (teraz mám 159 + 22%).
No hidden footprints more.
- LizardWizard
- Wraith
- BattleTag:Papin#2195
jako me to bavi, ne ze ne... bavi me to proto, ze to hraje dost mych pratel, takze jim pomaham s hellem, nightmarem, a vazne se nikam nezenu...
jako vetsina lidi zde, mam problem s druhym aktem ( me maximum je zoltun koule, ktereho mi stejne zabijel kamos, pac ja se valel po zemi ) a ano, v prvnim aktu na inferno nepadaji zadne prevratne revolucni itemy... ale nejak me to ani netrapi, hergot to chcete mit vsechno hned?
ja si rejzuju zlato se svym 300 procentnim goldfindem (fretky for the win! ) a obcas si koupim nakou vec ze ktere mam radost, a uplne mi to staci.
mit na itemech gold find mi prijde jako uzitecna vec, naproti tomu na magic find jebu... padaj mi stejne jen crapy, nepotrebuju aby mi jich padalo vic
pro me je lepsi varianta setrit na neco dobryho a pak si to aji koupit
jako vetsina lidi zde, mam problem s druhym aktem ( me maximum je zoltun koule, ktereho mi stejne zabijel kamos, pac ja se valel po zemi ) a ano, v prvnim aktu na inferno nepadaji zadne prevratne revolucni itemy... ale nejak me to ani netrapi, hergot to chcete mit vsechno hned?
ja si rejzuju zlato se svym 300 procentnim goldfindem (fretky for the win! ) a obcas si koupim nakou vec ze ktere mam radost, a uplne mi to staci.
mit na itemech gold find mi prijde jako uzitecna vec, naproti tomu na magic find jebu... padaj mi stejne jen crapy, nepotrebuju aby mi jich padalo vic
pro me je lepsi varianta setrit na neco dobryho a pak si to aji koupit
a presne tohle je uplne chory,nebudu prece v hack n slash farmit goldy,abych si potom mohl od nekoho koupit item,to je proste na hlavu postaveny...ta hra je o tom,ze ti item dropne a mas z nej mit radost(V D2 jsem mel radost z kazdyho barevnyho predmetu,rozbalovani pomocti svitku bylo vzdycky napinavy)...takle jen znudene koukam na goldy a sleduju jak pomalu pribejvaj a rikam si...uz jen 4M a koupim si to a toLizardWizard píše: pro me je lepsi varianta setrit na neco dobryho a pak si to aji koupit
- LizardWizard
- Wraith
- BattleTag:Papin#2195
jenze me nic dobryho zatim nepadlo...proto je to tak jak to je
vzdyt o tom mluvim,ze s tou hrou je neco spatneLizardWizard píše:jenze me nic dobryho zatim nepadlo...proto je to tak jak to je
...protoze nikomu nic dobryho nepada
Alfajk píše:vzdyt o tom mluvim,ze s tou hrou je neco spatneLizardWizard píše:jenze me nic dobryho zatim nepadlo...proto je to tak jak to je
...protoze nikomu nic dobryho nepada
A přitom je AH plná dobrých věcí. No někde se brát musej
Říkal jsem, že diskuze D2>D3 NEBUDE pokračovat tady.
My name is Lachdanan, and I am cursed. Once the captain of King Leoric's army, I lived only to honor my land and my king. No man has a greater love for his king than I had for mine, even as I drove my blade through his dark and corrupted heart.
Presne tak...DeathHero píše:ahoj Diablo 3 me tolik nerajcuje jako Diablo 2 nevim proc ale je to tak