Gemy - jak pusobí na barbara

Vše o fungování herních mechanismů a vlastností předmětů
Odpovědět
Blackmoon
Quill Rat
Gemy - jak pusobí na barbara

Příspěvek od Blackmoon » 02.07.2012, 13:52 hod.

Ahoj,
ktere gemy, se hodí nejlepe pro barbara a ktere naopak nemaji smysl vubec použivat..? Připadne kam je lepsí je osazovat..?
BTW: osadil jsem zbran topazem, který mel pridat 600 k damege..Ale neprijde mi,že by to nejak fungovalo :-) Ktery gem do zbrane je
pro barbara nejucinejsi..?

Diky za opoved :-)

AlterEgo
Burning Soul

Re: Gemy - jak pusobí na barbara

Příspěvek od AlterEgo » 02.07.2012, 14:00 hod.

Na nizsich lvlech se vyplati ruby.
Na vyssich lvlech do zbrane zeleny na crit dmg, nebo fialovy na life on hit.
Ten topaz cos tam dal je snad asi nejhorsi volba cos mohl udelat. Dmg to dava mobum, kdyz ti plesknou.

Blackmoon
Quill Rat

Příspěvek od Blackmoon » 02.07.2012, 14:31 hod.

aaa tak už to chapu, dekuju..Mel jsem tam dirve Ruby, ale pak jsem to zkusil zmenit..

Quetak
The Butcher
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Quetak#1902

Příspěvek od Quetak » 02.07.2012, 14:40 hod.

trochu OT k tomu topazu - nechápu jak někoho mohlo napadnout přidělit k topazu po přidání do zbraně thorny, jako by neměli na výběr něco užitečnějšího pro zbraň...IAS 5% třeba. Ostatní gemy jsou vpohodě, ale topaz a weapona nejde dohromady.

AlterEgo
Burning Soul

Příspěvek od AlterEgo » 02.07.2012, 14:47 hod.

Quetak píše:trochu OT k tomu topazu - nechápu jak někoho mohlo napadnout přidělit k topazu po přidání do zbraně thorny, jako by neměli na výběr něco užitečnějšího pro zbraň...IAS 5% třeba. Ostatní gemy jsou vpohodě, ale topaz a weapona nejde dohromady.
To je naprosto jednoduche. Ti co to vymysleli nad tim nepremysleli.
To mas to stejne jako stat co rozsiruje radius zvedani health globu. Ted me z hlavy napada pasivka od witch doctora co snizuje cd jeho abilit, kdyz neco pobliz umre, ze ta to vyuziva a jinak to je na prd ten stat. Shodou nahod se mi to vygenerovalo na par vecech, ktere nosim a musim rict, ze me to ve finale spis sere, protoze nemuzu posbirat vypadane veci aniz bych si nechal ty globy v zaloze a u Diabla jak je ten achiev, ze ho mas dat bez pouziti globu, heal studen apod. jsem to nedal prave kvuli toho, protoze zabity klon vysere healt globu, kterou sem diky tomu equipu hned sebral. Nechapu, proc to ty health globy sbira a neumi to posoudit, ze kdyz nekdo hraje solo a je full life a i jeho pomocnik, tak proc to proste neignoruje.

Hromotlk
Quill Rat
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Hromotlk#2838

Příspěvek od Hromotlk » 03.07.2012, 08:42 hod.

pre zacinajucich je najlepsie si z AH kupit flawess gem ruby do zbrane a do helmi na expy ... je to dost lacne maximalne asi 500-1000g

Odpovědět

Zpět na „Herní mechanismy“