Koupě D3 - problém

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Odpovědět
Baloun
Quill Rat
BattleTag:Baloun
Koupě D3 - problém

Příspěvek od Baloun » 04.07.2012, 14:33 hod.

Dobrý den,
s problémem jsem se samozřejmě prvně obrátil na podporu. Nicméně uběhl týden a nevím nic. Zakoupil jsem Diablo 3 déle než před týdnem. V pořádku jsem hru stáhl, připojil se... Nicméně druhý den mi přišla zpráva, že transakce neproběhla. Ihned jsem zkontroloval svůj bankovní účet a vidím jasně, že transakce proběhla, jen čeká až si obchodník (blizzard) vezme peníze z mého účtu. Další koupi provést nemohu (a upřímně proč bych to dělal když transakce z mé strany proběhla). Podpora se mi neozývá a já začínám být docela netrpělivý.

Při prvním logování jsem měl trochu problém se vzpomenutím si na kontrolní otázku, nicméně po výzvě k zadání klíče od jiné hry (SC2) a po jeho zadání a změně hesla jsem vše vyřešil takže si myslím že to s tím nesouvisí. Nicméně se to stalo ve stejnou dobu, tak to píšu také.

Máte někdo podobnou zkušenost? Co s tím, když se ani podpora neozývá a já mám na vlastním účtě blokovaných 1500 kč, které si milý Blizzard nechce vzít?

BBB
Quill Rat
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected

Re: Koupě D3 - problém

Příspěvek od BBB » 04.07.2012, 15:00 hod.

Zavolej do banky, jestli máš na kreditce aktivovaný internetový platby. Měl sem podobnej problém při placení prepaidu wowka. Komerčka sice peníze zablokovala, ale nikdy je neodeslala.

Baloun
Quill Rat

Příspěvek od Baloun » 04.07.2012, 16:00 hod.

Díky za radu. Nicméně to asi nebude ono. Přes internetovou platební kartu provádím platby běžně a dosud s tím nebyl jediný problém. Zkusím to ale zjistit i tak.

Baloun
Quill Rat

Příspěvek od Baloun » 04.07.2012, 16:38 hod.

Tááákže volal jsem přímo do banky. Platby po internetu mám povolené a neměl bych mít problém. Banku jsem i navštívil a věc zkonzultoval s bankovní poradkyní. Podle ní byla platba provedena úspěšně a bez potíží. Nevidí jediný důvod, proč by měla být na straně obchodníka (blizzard) neúspěšná. Podpora neodpovídá další den a já už začínám být vážně naštvaný. Zaplatil jsem 1500 kč (které mám blokované do 19.7.) a nemám nic, dokonce ani vysvětlení od blizzardu, kde je problém. Odhaduji, že další tipy, co se mohlo stát nemáte? :)

Wolfchant
Quill Rat
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected

Příspěvek od Wolfchant » 05.07.2012, 23:21 hod.

Dneska jsem se podíval na X Zone a recenze hráčů hodně lidi tam psalo že je to nedostupné a pak když jsem četl co tam psali o hře samotné tak nevim proč ještě to chceš kupovat kdyby to šlo klidně se Diabla zbavim i za stratu ceny ale mam na tom učtu Wowko.
Baloune soucítím s tebou taky bych byl naštvanej a až hru spustíš budeš ještě asi víc počkej tak 5 let a hra bude v pohodě ja ji dneska odinstaloval a mrzi mě ten čas stravenej u tohodle propadaku

Odpovědět

Zpět na „Obecně“