Goldfarming, aneb kde farmíte zlato

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Quetak
The Butcher
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Quetak#1902
Re: Goldfarming, aneb kde farmíte zlato

Příspěvek od Quetak » 09.07.2012, 13:07 hod.

To co sem psal výš sem farmil s tuším kolem 240gf bez NV, s fretkama a templářem s gf gearem. Elitky si v A1 dávám vpohodě do 10s většinou - 45k hp, 250res, 30k bez a 86k SS dps. Teď začnu nakupovat ale ještě trochu jinak a budu shanět rovnou dex,gf,mf gear, doteď sem na mf kašlal ale ten neck mi otevřel oči :D

Nekronaut
The Butcher
BattleTag:Nekronaut#2332

Příspěvek od Nekronaut » 09.07.2012, 13:11 hod.

Quetak píše:To co sem psal výš sem farmil s tuším kolem 240gf bez NV, s fretkama a templářem s gf gearem. Elitky si v A1 dávám vpohodě do 10s většinou - 45k hp, 250res, 30k bez a 86k SS dps. Teď začnu nakupovat ale ještě trochu jinak a budu shanět rovnou dex,gf,mf gear, doteď sem na mf kašlal ale ten neck mi otevřel oči :D
To je možná jedna z věcí, co by mě u D3 ještě mohli nějakou dobu udržet. Vyzkoušet si a shánět tyhle altgeary, experimentovat aspoň tam, kde nám to hra trochu dovolí...

Quetak
The Butcher

Příspěvek od Quetak » 09.07.2012, 13:22 hod.

Nekro: Jj přesně, wiz už mě trochu omrzel, občas s nim zafarmim A2, ale teď mě baví zjišťovat kolik kde dokážu vyfarmit goldů s DHčkem. Pak plánuju postavit barba na mf a farmu A3, ale to nejdřiv musim pořádně nafarmit s tim DH abych ty itemy měl za co koupit :)

Nekronaut
The Butcher

Příspěvek od Nekronaut » 09.07.2012, 13:24 hod.

Já chci po dohrání inferna s DH zkusit monka, tedy jestli mě to do té doby nepřejde. Teď šetřím na o třídu lepší zbraň na Beliala. Ale to už je OT.

Nostro
Quill Rat

Příspěvek od Nostro » 10.07.2012, 10:41 hod.

Jak tak koukam, tak tu na gold farm vsichni pouzivaji DH.
Zkousel nekdo farmit gold s necim jinym? Je to o hodne pomalejsi?
Predpokladam, ze DH ma oproti ostatnim classum insane DPS. (za DH jsem zatim nehral)
Treba takovej barbar s Furious Charge a runou Merciless Assault to nedava tak dobre?
Obrázek

Quetak
The Butcher

Příspěvek od Quetak » 10.07.2012, 10:45 hod.

Na gold find se jede DH asi hlavně proto, že může díky companionovi mít o 10% gf víc než ostatní. Jinak samozřejmě má super dmg a velkou pohyblivost.

Nekronaut
The Butcher

Příspěvek od Nekronaut » 10.07.2012, 13:45 hod.

No na gf a mf je logicky lepší range char, protože stačí cpát do itemů jeden stat + MF/GF.

Nostro
Quill Rat

Příspěvek od Nostro » 10.07.2012, 14:48 hod.

A jestli je navic jeste pravda, ze na DH je nejlevnejsi equip ze vsech charu, tak potom je to jasna volba. Jdu si zalozit DH a zacit farmit :-)
Jinak na MF se mi hodne osvedcil barbar - staci mit rozumny rezisty a armor, pouzit skill earthquake a berserkra. Probihat mezi mobama, zabijet jen packy na NV. Behem chvilky je inventar plnej rare itemu. Jen skoda, ze pada v jednom kuse takovej odpad...
Ten DH s GF je asi jistejsi zdroj penez.
Obrázek

Nekronaut
The Butcher

Příspěvek od Nekronaut » 10.07.2012, 14:54 hod.

No pokud nehraješ za papíráka, tak je stejně drahej jako na jiné chary. Naopak oblíbenost DH možná tlačí lepší itemy s cenou nahoru...

Nostro
Quill Rat

Příspěvek od Nostro » 10.07.2012, 14:58 hod.

Co jsem tak koukal na vyjadreni lidi na foru o DH, tak se to ale da dohrat na SC Inferno i s papirakem, ne?
Obrázek

Nekronaut
The Butcher

Příspěvek od Nekronaut » 10.07.2012, 15:00 hod.

Určitě když na to máš nervy...

Nostro
Quill Rat

Příspěvek od Nostro » 10.07.2012, 15:06 hod.

Tak ale s jakymkoliv jinym classem to je totez, akorat se s nema na ten equip hur farmi ;-) Navic stejne neplanuju mit DH na dohravani inferna, ale jen na farmu goldu.
Obrázek

Malenovice
Quill Rat
BattleTag:Malenovice#2400

Příspěvek od Malenovice » 26.07.2012, 16:55 hod.

Muzu jen doporucit to farmeni co postoval Nekronaut : http://www.youtube.com/watch?v=pcaL7DZ8cis

Mam 245% Gold find a 84% Magic find (staci i low gear statove elitka ma jen 160 tisic hp) a za hodku vydelam vetsinou kolem 350 tisic zlata a dost gemu. Jen skoda ze byva po delsim hrani problem jse dostat do sklepa. Byva klidne i 6+ krat za sebou zavreny. Nevite pls cim to je? Kdyz ho mam potreti za sebou zavreny skousim dat znovu quest nebo dat jiny, kolikrat musim odlognout a to az vetsinou zabere coz mainko zdrzuje:-( Jinak by me zajimalo jestli nekdo nezkousel tohle farmit s 320%+ GF gearem zajimal by me ten vydelek kolik jse tak pohybuje...

JamieChris
Gorebelly
BattleTag:JamieChris#2321

Příspěvek od JamieChris » 26.07.2012, 17:20 hod.

Malenovice píše:Muzu jen doporucit to farmeni co postoval Nekronaut : http://www.youtube.com/watch?v=pcaL7DZ8cis

Mam 245% Gold find a 84% Magic find (staci i low gear statove elitka ma jen 160 tisic hp) a za hodku vydelam vetsinou kolem 350 tisic zlata a dost gemu. Jen skoda ze byva po delsim hrani problem jse dostat do sklepa. Byva klidne i 6+ krat za sebou zavreny. Nevite pls cim to je? Kdyz ho mam potreti za sebou zavreny skousim dat znovu quest nebo dat jiny, kolikrat musim odlognout a to az vetsinou zabere coz mainko zdrzuje:-( Jinak by me zajimalo jestli nekdo nezkousel tohle farmit s 320%+ GF gearem zajimal by me ten vydelek kolik jse tak pohybuje...
Jakto, že uděláš kolem 350k / hodinu ?...

Mam wizzarda, 243% GF, 26k dps (myslim, že to stačí, dá to tak o 1-2 vteřiny navíc, i když zabíjíš s DHčkem co má vyšší dps) ...
DHčko má rychlejší movement speed, ale já zase dávam vždycky 4x teleport, což mi určitě nějakej čas nažene ...
a za 20 min. jsem dneska udělal cca 70k ... tzn. +/- 210k/hodinu ... což jsou 2/3 tvýho výdělku - proč ? ...

žádám od někoho jasnou odpověď >:D btw. otevřený jsem to měl celkem často, tim to nebude, že bych měl smůlu...

Quetak
The Butcher

Příspěvek od Quetak » 26.07.2012, 20:26 hod.

Tak sem teď zkoušel hodinu chodit sklep a zkusil udělat malou statistiku.
Char DH 55k dps se ss, pasivky Hot pursuit a Tac.advantage na move speed.
Gold find - 342
Magic find - 241
Počet her - 101
Sklep - 38x
Rare lvl61 -1x
Rare lvl62 - 1x
Magic lvl60 a méně - 44x (prodáno u npc)
Magic lvl61 - 25x
Magic lvl62 - 5x
Magic lvl63 - 4x
Flaw.sq gemy - 26x
Square gemy - 26x
Tome of secrets - 5x
Goldy s prodejem low itemů a opravou za opotřebení - 308k (průměr cca 8,1k na sklep)

Určitě to neni špatný, možná sem měl trochu smůlu na spawn sklepa. Časem to třeba ještě párkrát zkusim, hodina je na statistiku málo, tak je to spíš pro zajímavost.
Naposledy upravil(a) Quetak dne 26.07.2012, 20:34 hod., celkem upraveno 1 x.

JamieChris
Gorebelly
BattleTag:JamieChris#2321

Příspěvek od JamieChris » 26.07.2012, 20:32 hod.

A jakej char s kolika dps?
342 gf je hrozně moc, to bych do toho gearu musel vrazit mega

coyd
Doom Knight
BattleTag:coyd#1890

Příspěvek od coyd » 26.07.2012, 20:36 hod.

@jamiechris.. tak to je neco spatne :-) ja s gearem kolem 220gf udelam za deset minut 80-100k i s prodejem veci vendorovi. Vetsinou to vyjde zhruba kolem tech 10 minut nez mam plny inventar. Dulezite je zabijet pomoci archonu s runou na 25% dmg a v pasivkach taky co to jde na dmg at proste padaji hned. Taky zalezi na tom jak opoustis hru - pres port a leave to je rychlejsi a v neposledni rade jde i o vykon pc - jak rychle dokazes opustit a zase zalozit novou hru ;-) a jeste bych malem zapomel na pickup radius ja mam 23 yardu takze se mi staci priblizit a mam posbirano a tim se taky usetri dost casu
>>Monk<<
>>Witch Doc<<

Malenovice
Quill Rat

Příspěvek od Malenovice » 27.07.2012, 20:35 hod.

Vcera jsem farmil pul hodky a napadalo mi za ni 178641 zlata plus gemy ktere neprodavam ( 10 Flawless square gemu a 17 square gemu), padlo mi 45 modrych itemu a 2 zlute.
Dneska jsem udelal trosku podrobnejsi statistiku za 1 hodinu:

Vydelek za prvni pul hodinu 202 tisic za druhou 211 tisic celkem 413 tisic zlata mel jse docela dost stesti na otvirani sklepa. Padlo mi 104 modrych itemu a prekvapive dost 7 zlutych rare. Odehral jsem 112 her z toho me to pustilo 65 krat coz je zhruba 6350 goldu za jeden minirun sklepa. Ciste zlata co mam spocitane mi pada mezi 3500-10000 zlata za run plus neco za modre itemy co pak prodam. Max co jsem pocital jsem mel v hromadce 12 tisic. Chce to mit stesti na vetsi hromadky zlata nejlepe mezi 2000-2380 zlata.
Hraji za barbara takze nahodim war cry kvuli fury a zapnu sprint 50% speed a dobiham od brany az tesne pred sklep. Pokud me prasti zombik tak az k bosovi. Ve sklepe kousek od futer davam skok (leap s runou na stun) tesne za bose tam hodim instatni eqrthquake. Takze 3 priserky u bose padaj skoro instatne a rubu rare championa na nejakou 1/4hp. Pak vyzbiram vsechny hromadky zlata a dorazim bose. Zda jse mi za ty hodiny hrani ze pokud docela preplnenou mistnost vyzbiram od hromadek zlata ze pak jak dorazim elitku z ni vypada vic zlata. Mam jinak v tomhle farmicim equipu jen 13 k dps, 29% crit chance a 204% crit hit dmg ale pomoci erthquake pada opravdu rychle. Snad to nekomu pomuze a preju hodne nafarmenych goldu :-))

Malenovice
Quill Rat

Příspěvek od Malenovice » 27.07.2012, 20:43 hod.

Jo a jeste u toho druheho questu davam vzdy begin quest a ne explore cellar. A pokud me to po treti za sebou nepusti do sklepa davam 4. quest a tam zase begin quest obejevite jse ve meste jak udelate krok mate save takze pak znovu do questu dva od znovu. Veci prodavam v krcme a do truhly radeji nechodim staci krucek vedle a Leah vam s questem prepise save takze zbytecne zdrzeni.

Drakkari
Burning Soul

Příspěvek od Drakkari » 28.07.2012, 02:21 hod.

no a padaj mi tam i legendarky :)

Odpovědět

Zpět na „Obecně“