Zdravicko, doufam ze me nikdo nebude pranyrovat za spatnou sekci, nejak jsem nenasel nic lepsiho, tak to flakam sem, kde je to takove obecne ))
Asi dva tydny nebo tak nejak pred vydanim D3 zde byla literarni soutez o tricka, ale nejak jsem nikde nenasel vyhodnoceni, je to jeste aktualni, nebo se soutez zrusila bez udani duvodu?
literarni soutez tohoto webu
- LizardWizard
- Wraith
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Papin#2195
-
- Quill Rat
- BattleTag:DarkGenius#2423
Re: literarni soutez tohoto webu
Toto by mě taky zajímalo. U soutěže bylo napsáno že bude vyhodnocena do pár dnů. Dva měsíce si jako pár dnů nepředstavuji. Chápu že probíhalo zkouškové období atd, ale na druhou stranu administrátoři webu mohli udělat soutěž s jednodušším vyhodnocováním. Kdyby to byl kvíz, tak to vem čert, že soutěž vyšuměla do prázdna. Ale takhle si s tím člověk dal práci a nakonec ani neví jak dopadl. Psal jsem ohledně tohoto Garnovi mail, ale odpověď jsem nedostal. To je asi tak všechno co jsem měl na srdci.
P.S. Jestli opravdu už nějaké vyhodnocení bylo zveřejněno, tak se omlouvám.
P.S. Jestli opravdu už nějaké vyhodnocení bylo zveřejněno, tak se omlouvám.
Asi nejsem ten pravej ale odpovim ... vyherci otom ze vyhrali vedi (od Jamese) ale z nejakeho me absolutne nepochopitelneho duvodu stale nenapsal novinku a oficialni vyhlaseni. Doufam ze sem timhle prispevkem proti sobe nepostval celou redakci v cele s Jamesem ...
D3Pedia.cz
- LizardWizard
- Wraith
- BattleTag:Papin#2195
Ajey- dik, takhle to uplne staci
-
- Quill Rat
V pohodě. Jen ještě drobná rada. Vaše vyhlašování výsledků způsobem, že se o tom dozví nejdřív výherci a teprve pak všichni se mi zdá poněkud nešťastné. Lidé si pak dělají naději ještě dlouho poté co už je dávno rozhodnuto. Já vím, že se v principu nic nezmění, ale tato metoda se mi zdá poněkud politicky nekorektní :-)
- Programos
- Minion of Destruction
- BattleTag:Programos#2804
- Kontaktovat uživatele:
Je to kravovina a D3 web si u me hodne klesl.
Inu, co k tomu rict.... Programos#2804
Máme svoje důvody pro to psát nejdříve výhercům. Ale je nejspíš v české nátuře kritizovat i to, čemu nerozumíš. A by the way - já s touto soutěží nemám co dělat, byl jsem jen porotce a svoje hodnocení jsem už dááááávno odevzdal. Takže nevím, proč mi všichni ohledně soutěže píšou, a poté jsou rozhořčeni, když neodpovídám.
My name is Lachdanan, and I am cursed. Once the captain of King Leoric's army, I lived only to honor my land and my king. No man has a greater love for his king than I had for mine, even as I drove my blade through his dark and corrupted heart.
-
- Quill Rat
Ahoj. V první řadě jsem se chtěl omluvit jestli jsem se tě nějak dotkl. Poprvé jsem ti psal 26.5. a ty jsi mi odepsal, že bych mohl počítat s vyhodnocením v horizontu týdne. Bohužel jsem si nějak vyhodnocení nevšiml a tak jsem ti napsal znovu 18.6.. Na tuto zprávu jsi mi už neodpověděl. Netušil jsem, že nemáš soutěž na starosti (po tom co jsi se bez problémů vyjádřil k první zprávě), jinak bych už neobtěžoval. Paradoxem je že jsem se dnes našel mezi výherci, za což chci poděkovat :-). A po tom co tu napsal AJey jsem zkontroloval maily a opravdu jsem byl informován již před 28 dny. Nějak se to zamíchalo mezi reklamní maily a podobný odpad a mail jsem přehlédl. Stejně to ale nic nemění na mém názoru týkajícího se vyhlašování. Vaše důvody sice nechápu, ale nezbývá je než akceptovat. Závěrem bych chtěl poděkovat za možnost se literárně vyjádřit. Budu rád, když zveřejníte i příspěvky uživatelů kteří nevyhrály, neboť předpokládám, že to byla velice plodná tvorba a bude to zábavné čtení. Byl bych do budoucna velice vděčný za podobné soutěže a doufám že tričko dorazí v co nejbližší době :-)
My třeba taky musíme vykázat, že ty ceny, které dostaneme do soutěží, předáme výhercům. A pokud oznámíš výherce a až potom je zkontaktuješ a někteří se o ceny nepřihlásí, tak je to potom dost velký problém. U první soutěže jsme takto "sháněli" výherce ještě 10 dní po oznámení výsledků. Souhlasím, že to není fér vůči soutěžícím, ale máme k tomu důvod to takto dělat. V ideálním případě by mezi mailem pro výherce a oznámením nemělo být více jak 48h, teď to klukům trochu ujelo, no.
Nepovažuji se za nějakou celebritu nebo tak něco, ale faktem je, že mi chodí 10-20 PM týdně. Vše od "může postava v D3 skákat jako ve WoWku a nebo jen běhá?" až po "opravdu si myslíš, že life per second s high resistama tě s life per hit může uhealovat alespoň na hell?". Projíždím zprávy dost letmo a většinou odpovídám jen na to "co mě zaujme". Hodně lidí má pocit, že jsem na webu zodpovědný za všechno a tak k tomu přistupuje, takže na to většinou nereaguji. Nedotkl ses mě, ale vadí mi, když lidi považují az povinnost, abych jim odpověděl. Beru to jako slušnost, ale pokud nemám čas, tak na dost věcí nereaguji.
Hezký den a gratuluji, líbilo se mi to.
Nepovažuji se za nějakou celebritu nebo tak něco, ale faktem je, že mi chodí 10-20 PM týdně. Vše od "může postava v D3 skákat jako ve WoWku a nebo jen běhá?" až po "opravdu si myslíš, že life per second s high resistama tě s life per hit může uhealovat alespoň na hell?". Projíždím zprávy dost letmo a většinou odpovídám jen na to "co mě zaujme". Hodně lidí má pocit, že jsem na webu zodpovědný za všechno a tak k tomu přistupuje, takže na to většinou nereaguji. Nedotkl ses mě, ale vadí mi, když lidi považují az povinnost, abych jim odpověděl. Beru to jako slušnost, ale pokud nemám čas, tak na dost věcí nereaguji.
Hezký den a gratuluji, líbilo se mi to.
My name is Lachdanan, and I am cursed. Once the captain of King Leoric's army, I lived only to honor my land and my king. No man has a greater love for his king than I had for mine, even as I drove my blade through his dark and corrupted heart.