Dnes jsem dropl a rozhodl jsem se prodat, pokud by byla nějaká zajímavější nabídka (úplně nejhorší se pohybuje v aukci asi za 250k, takže taková nabídka by mě nezajímala, to si to můžu identifikovat a prodat sám).
Nabídky můžete psát sem, PM nebo in-game JamieChris#2321
WTS nejlepší monk legendary spirit stone - unid! [EU,SC]
- JamieChris
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:JamieChris#2321
-
- Quill Rat
- BattleTag:hawkeyeCZ#2925
Re: WTS nejlepší monk legendary spirit stone - unid! [EU,SC]
pochlub se kde si to dropnul a kolik jsi měl aktuálně MF
- JamieChris
- Gorebelly
2. akt, z waypointu Ancient Path vlezeš na cestičku do Desolate Sands a tam se spawnuje goblin podle screenshotu se to dá poznat, kdo to tam zná ...
jinak samozřejmě Inferno ... mf +75%, neřešim, kolik mít/nemít, samozřejmě takhle to padá víc, než když mam 0%, ale nevim, jestli je lepší mít 65,75 nebo 85 třeba v D2 to nebylo "čim vyšší tim lepší" .. tady nevim, jak to funguje, nezkoumal jsem to ...
jinak zatim žádná nabídka, tak to asi brzo identifikuju
jinak samozřejmě Inferno ... mf +75%, neřešim, kolik mít/nemít, samozřejmě takhle to padá víc, než když mam 0%, ale nevim, jestli je lepší mít 65,75 nebo 85 třeba v D2 to nebylo "čim vyšší tim lepší" .. tady nevim, jak to funguje, nezkoumal jsem to ...
-
- Quill Rat
- BattleTag:Indy#1429
Tech 75 bylo jako jenom nephalem valor?JamieChris píše:2. akt, z waypointu Ancient Path vlezeš na cestičku do Desolate Sands a tam se spawnuje goblin podle screenshotu se to dá poznat, kdo to tam zná ...
pokud chodí pouze gobliny, tak myslím, že to měl na výbavě, ale každopádně je to jedno MF jako MF (aspoň myslim, že NV nepůsobí na golbiny žádným způsobem viz http://us.battle.net/d3/en/game/guide/g ... alem-valor)
mimochodem teďko koukám že Blizz dal nějaký info ohledně MF viz http://us.battle.net/d3/en/game/guide/i ... magic-find
shrnutí "čím víc tím líp" (samozřejmě pokud tím neutrpí vaše schopnost rychle zabíjet ) zvyšuje to šanci na legendary a rare předměty s vyším počtem vlastností
mimochodem teďko koukám že Blizz dal nějaký info ohledně MF viz http://us.battle.net/d3/en/game/guide/i ... magic-find
shrnutí "čím víc tím líp" (samozřejmě pokud tím neutrpí vaše schopnost rychle zabíjet ) zvyšuje to šanci na legendary a rare předměty s vyším počtem vlastností
Prodávající by měl určit aspoň přibližnou cenu - už vidim jak Tescu u pokladny prodavačce řeknete, že za jogurty dáte max 3 koruny za kus, ale u chleba jste ochotný smlouvat (autor myšlenky MetalAge)
- JamieChris
- Gorebelly
Já nejsem žádnej magic finder, poslední týden jsem byl skoro pořád na AH, v aukcích, nakupuju, prodávam ... farmit goldy in-game mě moc nebaví
Tak jsem si teď řekl, že si chvíli zahraju ... chodim goblina tam kde jsem napsal v minulým postu, výbavu sem měl jen v podobě 5ti random itemů s MF (s wizardem sem měl třeba rukavice strength+mf) dps a hp asi 16k ... mega low jen for fun ... ale trochu sem umíral, tak sem si teď koupil 3 lepší věci než sem měl (třeba magic rukavice 180 inteligence + 20% mf) abych měl aspoň nějaký dps ... teď mam asi 23k dps a 19k hp a v pohodě ...
MF mam teď 115% , valor na gobliny nedělam
před chvílí jsem tohle dropl na jednom goblinovi !!! myslim, že to je celkem EPIC drop, co se týče 1 goblina, pro mě teda určitě
crossbows obě prodaný za 1.250.000g
Tak jsem si teď řekl, že si chvíli zahraju ... chodim goblina tam kde jsem napsal v minulým postu, výbavu sem měl jen v podobě 5ti random itemů s MF (s wizardem sem měl třeba rukavice strength+mf) dps a hp asi 16k ... mega low jen for fun ... ale trochu sem umíral, tak sem si teď koupil 3 lepší věci než sem měl (třeba magic rukavice 180 inteligence + 20% mf) abych měl aspoň nějaký dps ... teď mam asi 23k dps a 19k hp a v pohodě ...
MF mam teď 115% , valor na gobliny nedělam
před chvílí jsem tohle dropl na jednom goblinovi !!! myslim, že to je celkem EPIC drop, co se týče 1 goblina, pro mě teda určitě
crossbows obě prodaný za 1.250.000g
Kdovi jak to je. Premyslim jestli jsem nekdy videl rare item s 1 nebo 2 affixamaLuke1335 píše:pokud chodí pouze gobliny, tak myslím, že to měl na výbavě, ale každopádně je to jedno MF jako MF (aspoň myslim, že NV nepůsobí na golbiny žádným způsobem viz http://us.battle.net/d3/en/game/guide/g ... alem-valor)
-
- Quill Rat
- BattleTag:Indy#1429
Jeste nekdo na forech tvrdi, ze lvl 63 itemy ze tretiho actu maji sanci na lepsi affixy nez itemy z prvniho nebo druheho - je to pravda nebo plati jen to, ze jich tam pada vic?
Ty affixy co se tyce kvality jsou imo random, ale to ze tam pada vic ilvl 63 je pravda.