WTS nejlepší monk legendary spirit stone - unid! [EU,SC]

Nabídky a poptávky po předmětech a vše týkající se obchodu.
Odpovědět
JamieChris
Gorebelly
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:JamieChris#2321
WTS nejlepší monk legendary spirit stone - unid! [EU,SC]

Příspěvek od JamieChris » 12.07.2012, 15:03 hod.

Dnes jsem dropl a rozhodl jsem se prodat, pokud by byla nějaká zajímavější nabídka (úplně nejhorší se pohybuje v aukci asi za 250k, takže taková nabídka by mě nezajímala, to si to můžu identifikovat a prodat sám).

Obrázek

Nabídky můžete psát sem, PM nebo in-game JamieChris#2321 :)

hawkeyeCZ
Quill Rat
BattleTag:hawkeyeCZ#2925

Re: WTS nejlepší monk legendary spirit stone - unid! [EU,SC]

Příspěvek od hawkeyeCZ » 13.07.2012, 12:26 hod.

pochlub se kde si to dropnul a kolik jsi měl aktuálně MF

JamieChris
Gorebelly

Příspěvek od JamieChris » 13.07.2012, 12:37 hod.

2. akt, z waypointu Ancient Path vlezeš na cestičku do Desolate Sands a tam se spawnuje goblin ;) podle screenshotu se to dá poznat, kdo to tam zná ...
jinak samozřejmě Inferno ... mf +75%, neřešim, kolik mít/nemít, samozřejmě takhle to padá víc, než když mam 0%, ale nevim, jestli je lepší mít 65,75 nebo 85 :) třeba v D2 to nebylo "čim vyšší tim lepší" .. tady nevim, jak to funguje, nezkoumal jsem to ...

jinak zatim žádná nabídka, tak to asi brzo identifikuju :)

Rabbitfish
Quill Rat
BattleTag:Indy#1429

Příspěvek od Rabbitfish » 13.07.2012, 13:35 hod.

JamieChris píše:2. akt, z waypointu Ancient Path vlezeš na cestičku do Desolate Sands a tam se spawnuje goblin ;) podle screenshotu se to dá poznat, kdo to tam zná ...
jinak samozřejmě Inferno ... mf +75%, neřešim, kolik mít/nemít, samozřejmě takhle to padá víc, než když mam 0%, ale nevim, jestli je lepší mít 65,75 nebo 85 :) třeba v D2 to nebylo "čim vyšší tim lepší" .. tady nevim, jak to funguje, nezkoumal jsem to ...

jinak zatim žádná nabídka, tak to asi brzo identifikuju :)
Tech 75 bylo jako jenom nephalem valor?

Luke1335
Quill Rat
BattleTag:Luke#1335

Příspěvek od Luke1335 » 13.07.2012, 13:44 hod.

pokud chodí pouze gobliny, tak myslím, že to měl na výbavě, ale každopádně je to jedno MF jako MF (aspoň myslim, že NV nepůsobí na golbiny žádným způsobem viz http://us.battle.net/d3/en/game/guide/g ... alem-valor)
mimochodem teďko koukám že Blizz dal nějaký info ohledně MF viz http://us.battle.net/d3/en/game/guide/i ... magic-find

shrnutí "čím víc tím líp" (samozřejmě pokud tím neutrpí vaše schopnost rychle zabíjet :) ) zvyšuje to šanci na legendary a rare předměty s vyším počtem vlastností
Obrázek
Prodávající by měl určit aspoň přibližnou cenu - už vidim jak Tescu u pokladny prodavačce řeknete, že za jogurty dáte max 3 koruny za kus, ale u chleba jste ochotný smlouvat (autor myšlenky MetalAge)

JamieChris
Gorebelly

Příspěvek od JamieChris » 13.07.2012, 14:04 hod.

Já nejsem žádnej magic finder, poslední týden jsem byl skoro pořád na AH, v aukcích, nakupuju, prodávam ... farmit goldy in-game mě moc nebaví :)

Tak jsem si teď řekl, že si chvíli zahraju ... chodim goblina tam kde jsem napsal v minulým postu, výbavu sem měl jen v podobě 5ti random itemů s MF (s wizardem sem měl třeba rukavice strength+mf) :) dps a hp asi 16k ... mega low :) jen for fun ... ale trochu sem umíral, tak sem si teď koupil 3 lepší věci než sem měl (třeba magic rukavice 180 inteligence + 20% mf) abych měl aspoň nějaký dps ... teď mam asi 23k dps a 19k hp a v pohodě ...

MF mam teď 115% , valor na gobliny nedělam ;)

před chvílí jsem tohle dropl na jednom goblinovi !!! myslim, že to je celkem EPIC drop, co se týče 1 goblina, pro mě teda určitě

Obrázek

crossbows obě prodaný za 1.250.000g

AlterEgo
Burning Soul

Příspěvek od AlterEgo » 13.07.2012, 14:09 hod.

Luke1335 píše:pokud chodí pouze gobliny, tak myslím, že to měl na výbavě, ale každopádně je to jedno MF jako MF (aspoň myslim, že NV nepůsobí na golbiny žádným způsobem viz http://us.battle.net/d3/en/game/guide/g ... alem-valor)
mimochodem teďko koukám že Blizz dal nějaký info ohledně MF viz http://us.battle.net/d3/en/game/guide/i ... magic-find

shrnutí "čím víc tím líp" (samozřejmě pokud tím neutrpí vaše schopnost rychle zabíjet :) ) zvyšuje to šanci na legendary a rare předměty s vyším počtem vlastností
Kdovi jak to je. Premyslim jestli jsem nekdy videl rare item s 1 nebo 2 affixama :)

Rabbitfish
Quill Rat
BattleTag:Indy#1429

Příspěvek od Rabbitfish » 13.07.2012, 14:28 hod.

Jeste nekdo na forech tvrdi, ze lvl 63 itemy ze tretiho actu maji sanci na lepsi affixy nez itemy z prvniho nebo druheho - je to pravda nebo plati jen to, ze jich tam pada vic?

AlterEgo
Burning Soul

Příspěvek od AlterEgo » 13.07.2012, 14:35 hod.

Ty affixy co se tyce kvality jsou imo random, ale to ze tam pada vic ilvl 63 je pravda.

Odpovědět

Zpět na „Obchod“