Půjde mi Diablo III?
Ahoj chtěl bych se zeptat jestli mi pude diablo III když mám procesor Intel(R) Core(TM) i3 CPU M380 2.53GHz a grafickou kartu ATI Mobility Radeon HD 5470. Já sem si požadavky přečet ale moc tomu nerozumím tak se ptám tady. Moc by ste mi pomohli. Předem děkuji za odpověď.
Re: Půjde mi Diablo III?
pujde
fakt dík ptal sem už asi na 3 stránkách a 4 let's playerum na youtube a nikdo neodepsal takže fakt dík
Pro jistotu se můžeš kouknout tady http://cyri.systemrequirementslab.com/cyri/
mě to běží obstojně na E2160 2,4Ghz a Radeonu HD 3450 což je počítač starej 6 let , samosebou všecko na low ale i tak je to celkem pěkné. Horší už to je s 3G internetem na kterym to hraju 75% ze dne pingy 1-3K tzn nehratelné
ou dík sem ani nevěděl že něco takového je naštěstí mi to vyšlo takže mi to půjde takže taky děkuju
- Wishmaster
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Nemo#2937
- Kontaktovat uživatele:
Ja to "hram" na pentium 4 2.5ghz, 1gb ram, ati x1650 pro 256mb ddr3
Idze, špiva, bavi..
Je to extrem, ale tak co uz, no ))
Idze, špiva, bavi..
Je to extrem, ale tak co uz, no ))
Pokud máš plný signál 3G tak máš někde něco špatně (hrál sem to i na EDGE v zapadlé vesnici, kde o 3G vyprávějí starci co se vrátili z cest a ... a pingy kolem 250ms - než sem teda vyčerpal FUP, pak to šlo do kytek). Na 3G by to mělo jet obstojně.Pindik píše:mě to běží obstojně na E2160 2,4Ghz a Radeonu HD 3450 což je počítač starej 6 let , samosebou všecko na low ale i tak je to celkem pěkné. Horší už to je s 3G internetem na kterym to hraju 75% ze dne pingy 1-3K tzn nehratelné
Zkontroluj si jakou máš FUP (protože operátoři tě po vyčerpání omezí na 20-32 kbps).
Ty "klíčenky" co nabízí O2 co se jen strčí do počítače - jsou dost nahouby (nevím jestli to dělá HW nebo ovladače k tomu). Lepší je nějaký samostatný modem - klidně telefon (já používám sdílení internetu na WM 6.1)
Ahoj, FUP máme 3GB. Používám to na okraji Lysé nad Labem kde tak zhruba končí plný signál (jak je to rozděleno na zóny v mapě pokrytí- tam sme v nejsilnější oblasti) Máme právěže tu "klíčenku" jestli myslíš usb modem od T-mobilu. Rychlost by měla bejt 7,2MB a někdy také je ale přes den se poštěstí jen tak pár minut jinak to touhle rychlostí jede jen v noci.Celej den sem teda na rychlosti po omezení FUP 236kb (a v praxi když hraju diablo to prostě přenáší jen asi 8kb/s) Limit ale vyčerpaný nemám- dělá to i po restartování limitu prostě pořád. Já sám n tuším čím to je,jestli počasím nebo silnicí fakt nevim.Je to ale utrpení protože v praze sem měl adsl (ó jak mi chybí).Tomu co píšeš né uplně rozumim ale jestli bys měl jakejkoliv tip jak mojí situaci zlepšit ani nevíš jak bych ti byl vděčnej, klidně bych i vyměnil modem cokoliv kromě změny netu, protože přítelkyně si to pořídila s netbokem a upsala se na 3 roky! (damn).Nemáme bohužel na to platit další net takže je pro mě to diablo zaplacený fakt naprd. Občas takhle večír, když má človek chuť si zahrát v partě a spoluhráči jsou už v dalším aktu zatim co já pořád koukám na Bosse s půlkou životů,až bych někdy zamáčkl slzičku...
Teď vážně omlouvám se za OT a prosím o rady.
Teď vážně omlouvám se za OT a prosím o rady.
Zajímalo by mě, zda je při nedostatečném HW pro hru funkční AH. Celkem by mi pomohlo řešit AH přes den v práci na netbooku (plečka) a doma už jen hrát.
Pokud se dostaneš do login obrazovky tak se dostaneš na AH, ale podotýkám, že sice nejsi ve hře tak to pozadí aukce má takové nároky, že pohyb v AH je dost o nervy - prostě se to seká jak ...Nekronaut píše:Zajímalo by mě, zda je při nedostatečném HW pro hru funkční AH. Celkem by mi pomohlo řešit AH přes den v práci na netbooku (plečka) a doma už jen hrát.