jasne, nekoresponduje, ono to je cele o tom ze predas hocico za hociaku sumu, pokial je za to niekto ochotny platit odhad je spraveny z toho co sa momentalne nachadza na AH/RMAH, casov kolko tam tie veci trcia a tiez podla toho co vidis predavat na inych forach popripade ingame... jasne vec ale ze ludia su magori a ked na takeho natrafis, mozes to predat X krat lepsie... treba mat jednoducho stastie aby sa ponuka stretla s dopytomWeeman píše:odhad 4 - 6m goldu trosku nekoresponduje s castou 59E
Pomoc pri oceňovaní predmetov
Re: Pomoc pri oceňovaní predmetov
ahoj, prosím jakou cenu má tihle gloves? gold/RM..
ako by ste ocenili tento predmet?
strasne som tym kosil vsetkych na hell kedze je to ilvl62 ale ma lvl req -12... zda sa iba mne dobry alebo je takych itemov vela?
Včera jsem koupil 700 dps sekeru se socketem s lvl req -14 za 80k. Tuhle prodáš tak za 50-60k. Je jich tam celkem dost, za 100k i -16.Surgeon píše:
ako by ste ocenili tento predmet?
strasne som tym kosil vsetkych na hell kedze je to ilvl62 ale ma lvl req -12... zda sa iba mne dobry alebo je takych itemov vela?
-
- Fallen Shaman
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Griffen#2201
Pro tankovacího barbara ideál? Celý shield podle mě není vůbec pro tanka.. a už vůbec ne pro barbara. Pokud to tedy chce koupit normální člověk, který ví co je dobré a co ne .. Štít není vůbec špatnej, ale pro barbara není, pro tanka taky ne.. ale jestli si ho prodal tak jedině štěstí a dobře pro tebe, ještě že se najdou takový lidi, kteří kupujou dobré věci nad cenou..
- Černý vlk
- Wraith
- BattleTag:Ngwathorgoth#1668
byl to chest armor, který jsem prodal za 59E poté, co mi tady lidé řekli, že to neprodám nad 4-6M goldůGriffen píše:Pro tankovacího barbara ideál? Celý shield podle mě není vůbec pro tanka.. a už vůbec ne pro barbara. Pokud to tedy chce koupit normální člověk, který ví co je dobré a co ne .. Štít není vůbec špatnej, ale pro barbara není, pro tanka taky ne.. ale jestli si ho prodal tak jedině štěstí a dobře pro tebe, ještě že se najdou takový lidi, kteří kupujou dobré věci nad cenou..
jakou muze mit cenu BELT 222 STR,40 VIT a 2,75 damage dealt converted to life ? Ja na zadny z aukci nenasel takovej opasek s life stealem...a v AH se to da vyhledavat jen jako life steal a nebo se pletu ? Diky za oceneni
to tu nikto myslim nepovedal... ako som pisal vyssie, vela krat predas aj relativne slaby item za dobru cenu, musis mat ale stastie na kupcu... cisto teoreticky si tam ten item mohol mat aj tyzden s ty ze nakoniec by si ho predal dajme tomu "len" za 10m... proste si to tam dal v momente ked nejaky blazon bol ochotny dat za to 60 eur, to je cele... a o to aj ide... nieco ako orientacna cena neexistuje, pretoze tie game itemy nemaju ziadnu hodnotu, ide len o to ci je za ti ochotny niekto zaplatit... to co som pisal, ze 4-6, bolo urcite trochu podhodnotene (tak to robim so vsetkym, niektori ludia uz nevedia co by dali za ceny) a bolo to myslene na okamzity predajČerný vlk píše:byl to chest armor, který jsem prodal za 59E poté, co mi tady lidé řekli, že to neprodám nad 4-6M goldů
nevite teda nekdo jestli to ma nakou hodnotu ? DIkyReve píše:jakou muze mit cenu BELT 222 STR,40 VIT a 2,75 damage dealt converted to life ? Ja na zadny z aukci nenasel takovej opasek s life stealem...a v AH se to da vyhledavat jen jako life steal a nebo se pletu ? Diky za oceneni
- Černý vlk
- Wraith
- BattleTag:Ngwathorgoth#1668
vím, jak to myslíš, ale ten armor prostě nebyl slabý, pro tankovacího barbara byl dokonce top (žlutě popsaný je asi 2 listy před touto diskuzí)Punky píše:to tu nikto myslim nepovedal... ako som pisal vyssie, vela krat predas aj relativne slaby item za dobru cenu, musis mat ale stastie na kupcu... cisto teoreticky si tam ten item mohol mat aj tyzden s ty ze nakoniec by si ho predal dajme tomu "len" za 10m... proste si to tam dal v momente ked nejaky blazon bol ochotny dat za to 60 eur, to je cele... a o to aj ide... nieco ako orientacna cena neexistuje, pretoze tie game itemy nemaju ziadnu hodnotu, ide len o to ci je za ti ochotny niekto zaplatit... to co som pisal, ze 4-6, bolo urcite trochu podhodnotene (tak to robim so vsetkym, niektori ludia uz nevedia co by dali za ceny) a bolo to myslene na okamzity predajČerný vlk píše:byl to chest armor, který jsem prodal za 59E poté, co mi tady lidé řekli, že to neprodám nad 4-6M goldů
-
- Fallen Shaman
- BattleTag:Paja1986#2735
Ahoj. Co říkáte na tyhle rukavice? Mají nějakou cenu na AH/RMAH ?
http://imageshack.us/photo/my-images/337/rukavice.png/
http://imageshack.us/photo/my-images/337/rukavice.png/
vůbec se nvyznám v quivrech a tenhle mi padl,
http://imageshack.us/photo/my-images/4/beznzvuwz.png/
tak jesi můžete říct za kolik by se dal prodat
Morbex píše:vůbec se nvyznám v quivrech a tenhle mi padl,
Mohl by mít cenu pro někoho, kdo rád MF+GF, ale jinak podprůměrné DEX a critchance...
Mě dostává, jak sem neustále někdo postuje itemy a tvrdí o nich, že na AH nejsou žádný lepší a potom e podívám na screen a je to úplnej crap . citizen tohle je sice hezkej ring, ale na AH jsou stovky mnohem lepších. Jediný co je dobrý jsou resy. Jinak má nízkej DEX, žádnou crit chance, nízkej crit DMG, žádnou vit (což by zas tak nevadilo, ale stejně).
max crit dmg na ringu je myslím 35. max resistance 70. Takže tne ring je celkem pěkně rollnutej, dex tak průměr. Poison res ocení nějakej monk co na něj jede. Doporučil bych ho hodit bez buyoutu se start bidem aspon 1m. Ono se pár monků najde co na něj zabidujou a o něco to určitě vyleze.
Kojot: jak můžeš napsat že má nízkej crit dmg když mu chyběj usmolený 2% do maxima co mit může.
Kojot: jak můžeš napsat že má nízkej crit dmg když mu chyběj usmolený 2% do maxima co mit může.
OK s critem jsem se sekl. Myslel jsem, že může být víc. Ale stejně, napsat, že v aukci nejsou lepší ringy a že jsou jenom podobný na RMAH...
Ja tomu i věřim, že jich tam moc s touhle kombinací AR+critdmg+dex+poisonR nebude. Každopádně bych to dal bez buyoutu a viděl bych co za to jsou lidi ochotný dát než to podhodnotit nebo naopak přepálit tak, že to nikdo nekoupí.
Tak to, že tam není zrovna tahle kombinace neznamená, že tam nejsou lepší .
lepší pro jednoho nemusí být lepší pro druhýho, záleží co kdo hledákojot píše:Tak to, že tam není zrovna tahle kombinace neznamená, že tam nejsou lepší .