Diablo bug / cheat fail

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
pns
Gorebelly
Re: Diablo bug / cheat fail

Příspěvek od pns » 24.07.2012, 13:53 hod.

Still-Alive píše:pns: To už rovnou může Blizz zavřít servery, vrátit prachy za D3 a počkáme si zase několik let, než to celé překopou a vyladěj...
Proč vám tak RMAH a AH leží v žaludku? Prostě to nepoužívejte...ale to je jak mluvit do zdi... AH a RMAH by tu byly vždycky, jak ve hře, nebo nelegálně na černém trhu... next argument, please
vzdyt to by bylo taky to njelepsi co by mohli udelat, myslim, ze o vraceni penez by si reklo 90% kupujicich :D

tak ja ti to vysvetlim, aby si dosel inferno s jakymikoli skilly(vyber dle tve nalady hrani) k tomu potrebujes top gear, pokud mas takovy drop (stovky hodin hrani, s mizivou sanci, ze ti padne neco co potrebujes) musis pouzit ah nebo rmah... a pokud ve hre bude alespon nejaky slusny chance na drop prinosnych veci, tak cerny trh bude, ale nebude urcite vehemente pouzivan, protoze si kazdy bude schopen slusne nafarmit a dokoncit sam...

Rahtor
Quill Rat
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected

Příspěvek od Rahtor » 24.07.2012, 14:02 hod.

To může i takhle akorát mu to trvá dýl... jenže dle zákonu schválnosti když ti vypadne dobrý item tak na jiný char než hraješ a než potřebuješ... v tom případě ho ale můžeš prodat na AH a za výdělek si koupit ten předmět pro svojí postavu.... nevím co Vám na tom AH tak vadí... ty ceny? ty jsou určeny nabídkou a poptávkou... za 3-4 hodiny hraní lze ve hře najít 0,5 M goldů a předměty které se za stejnou cenu prodají na AH takže to hodí 1M denně + jednou za čas lepší item, který se dá prodat za víc... navíc už jsem se setkal s předměty který byli na AH naprosto nedoceněný... a u spousty předmětů se na první pohled těžko odhaduje cena... stalo se mi že jsem našel předmět, myslel si že ho prodám max za 20k a když jsem si vyhledal kolik podobné předměty stojí tak jsem zjistil že má cenu okolo 100k... neřekl bych že je extra předražený... ano top gear předmět stojí přes 20M ale dá se to slušně hrát i s daleko levnějšími předměty...

Nostro
Quill Rat

Příspěvek od Nostro » 24.07.2012, 14:03 hod.

Still-Alive píše:pns: To už rovnou může Blizz zavřít servery, vrátit prachy za D3 a počkáme si zase několik let, než to celé překopou a vyladěj...
Proč vám tak RMAH a AH leží v žaludku? Prostě to nepoužívejte...ale to je jak mluvit do zdi... AH a RMAH by tu byly vždycky, jak ve hře, nebo nelegálně na černém trhu... next argument, please
AH tu sice bylo vzdy, ale taky tu vzdy byl rozumny drop kvalitnich predmetu. V D3 tomu tak neni- itemy nefarmis pro sebe, ale pro AH a za utrzene penize kupujes predmety pro sebe.
Stale vice hracu vola po tom aby byl zrusen AH/RMAH a zvysen drop predmetu. Aby si equip shanel kazdy sam a hral jsi to jako hru, ne jako simulator burzy. To totiz zabavne vazne neni.
Obrázek

Nostro
Quill Rat

Příspěvek od Nostro » 24.07.2012, 14:07 hod.

Rahtor píše:To může i takhle akorát mu to trvá dýl... jenže dle zákonu schválnosti když ti vypadne dobrý item tak na jiný char než hraješ a než potřebuješ... v tom případě ho ale můžeš prodat na AH a za výdělek si koupit ten předmět pro svojí postavu.... nevím co Vám na tom AH tak vadí... ty ceny? ty jsou určeny nabídkou a poptávkou... za 3-4 hodiny hraní lze ve hře najít 0,5 M goldů a předměty které se za stejnou cenu prodají na AH takže to hodí 1M denně + jednou za čas lepší item, který se dá prodat za víc... navíc už jsem se setkal s předměty který byli na AH naprosto nedoceněný... a u spousty předmětů se na první pohled těžko odhaduje cena... stalo se mi že jsem našel předmět, myslel si že ho prodám max za 20k a když jsem si vyhledal kolik podobné předměty stojí tak jsem zjistil že má cenu okolo 100k... neřekl bych že je extra předražený... ano top gear předmět stojí přes 20M ale dá se to slušně hrát i s daleko levnějšími předměty...
Vymyslet mechaniku hry tak, aby barbarovi padaly veci pro barbara a ne pro wizarda neni tak slozite. Proc to tak Blizzard neudela?
Aha, protoze pak by nebyl potreba AH/RMAH a oni by prisli o penize. Nejdriv penize, az potom zabava. Je to prvni hra ze ktere to tak od Blizzardu citim a uprimne doufam, ze posledni.
Obrázek

Rahtor
Quill Rat

Příspěvek od Rahtor » 24.07.2012, 14:14 hod.

no já bych řekl že to složité je... jak poznáš že ten předmět je pro tenhle char a ne pro jiný? hodně to totiž závisí na stylu hry... sice by šly některé předměty určit, ale to mi přijde zbytečný... AH mi přijde jako lepší řešení, navíc dává možnost doplnit sety, které by jinak musel člověk hledat desítky ne-li stovky hodin... drop kvalitních předmětů mi přijde rozumný... pokud máš MF tak ti padají dostatečně... ale pokud by měl mít člověk po 100 hodinách hraní top gear a dohraný celý Diablo mi přijde poměrně škoda... líbí se mi že je inferno tak těžký a že ty předměty se těžko shání... pokud chceš jenom běhat a lehce všechno zabíjet můžeš hrát normal tam to jde samo...

Quetak
The Butcher
BattleTag:Quetak#1902

Příspěvek od Quetak » 24.07.2012, 14:15 hod.

Nostro píše: AH tu sice bylo vzdy, ale taky tu vzdy byl rozumny drop kvalitnich predmetu. V D3 tomu tak neni- itemy nefarmis pro sebe, ale pro AH a za utrzene penize kupujes predmety pro sebe.
Stale vice hracu vola po tom aby byl zrusen AH/RMAH a zvysen drop predmetu. Aby si equip shanel kazdy sam a hral jsi to jako hru, ne jako simulator burzy. To totiz zabavne vazne neni.
plnej souhlas, za 400h s wizem sem sám pro sebe nafarmil jeden item a to 1h zbraň 1050dps s bídnejma statama (str+dex). Ta mi padla hned na začátku a3 takže už tak měsíc a půl sem na wize nenašel nic co bych si nekoupil. Ta zbraň je taky jediná 1H co mi padla a má víc jak 1k dps a to je za nějakejch 500h času dost málo.

Reve
Zhar the Mad
BattleTag:Reve#2353

Příspěvek od Reve » 24.07.2012, 14:21 hod.

2 rathor: Pises, ze to je zakon schvalnosti, ze padaji veci na jiny char.Nebo je to zamer blizzu aby se veci tocili pres AH a tim padem RMAH ?

marian_r
Doom Knight
BattleTag:iAmTehLaw#2891

Příspěvek od marian_r » 24.07.2012, 14:29 hod.

Xkryspin píše: To je zajímavé... nikdo je neviděl, ale "každý" ví že existují ...
Týždeň po uvedení hry sa dal kúpiť bot s maphackom za 29,- dolárov.

To že nemáš internetový vyhľadávač, nie je moja chyba. Kúp si Google (napríklad).

Nostro
Quill Rat

Příspěvek od Nostro » 24.07.2012, 14:30 hod.

Rahtor píše:no já bych řekl že to složité je... jak poznáš že ten předmět je pro tenhle char a ne pro jiný? hodně to totiž závisí na stylu hry... sice by šly některé předměty určit, ale to mi přijde zbytečný...

Kazda postava ma primarni atributy, po kterych jde. Treba zamezit, aby padaly mighty belty s +150 INT a bez STR neni slozite.
Oproti jinym (daleko slozitejsim) mechanismum tehle hry to neni nic neproveditelneho.
Rahtor píše:AH mi přijde jako lepší řešení, navíc dává možnost doplnit sety, které by jinak musel člověk hledat desítky ne-li stovky hodin...
Staci odstranit nesmyslne nizky drop setovych a legendary itemu.
Rahtor píše: drop kvalitních předmětů mi přijde rozumný... pokud máš MF tak ti padají dostatečně...
S barbarem a earthquakem jsem schopnej naharvit tuny zlatejch predmetu za kratkej cas. A pak je z drtive vetsiny prodat vendorovy, protoze jsou naprosto k nicemu. Nejde o to jestli padaji, ale jake padaji.
Rahtor píše: ale pokud by měl mít člověk po 100 hodinách hraní top gear a dohraný celý Diablo mi přijde poměrně škoda... líbí se mi že je inferno tak těžký a že ty předměty se těžko shání... pokud chceš jenom běhat a lehce všechno zabíjet můžeš hrát normal tam to jde samo...
Ja tuhle hru nechci mit dohranou za 100 hodin (i to je na single player hru pomerne dost). Ale pokud 20 hodin trva dostat postavu na inferno a pak stovky hodin travis jen behanim stale toho stejneho dokola za ucelem farmeni, tak ji radsi budu mit za 100 hodin dohranou. Stovky hodin farmeni totiz neni zabava. Jsem mel vzdycky za to, ze tupe grindovani je vysada asiatu a hle... i Cesi se nechali oblbnout :-)
Obrázek

sklb
Burning Soul

Příspěvek od sklb » 24.07.2012, 14:31 hod.

To je uz moc toto :p
Kazdy si moze v tej hre najst vlastny bug a farmit cez neho :))
http://www.youtube.com/watch?v=ofA0D9rw ... re=g-all-u
Naposledy upravil(a) sklb dne 24.07.2012, 15:16 hod., celkem upraveno 1 x.
Další luxusni patch, který povznese naši miliovanou a velice kvalitní hru blíže k dokonalosti, vymazlený patch dodá hře nový nádech exotičnosti, protože už nejsme vázáni jen na singleplayer a act 3, můžeme hrát všude a v multiplayeru.

marian_r
Doom Knight

Příspěvek od marian_r » 24.07.2012, 14:37 hod.

Rahtor píše:no já bych řekl že to složité je... jak poznáš že ten předmět je pro tenhle char a ne pro jiný?
Ty asi hráš nejakú úplne inú hru. Veď v D3 sú itemy ktoré nemôže použiť iný char len určený. Napr. Mighty pre Barbara (ak sa nemýlim, dlho som nehral). A načo padá mighty item s int???

To že sú univerzálne itemy nie je problém. Aj keď mne by sa viac páčilo ak by wiz nemohol používať 2H Axe.

Tým že predmety nie sú špecializované (ale náhodne generované) spôsobili že väčšina dropu je bezcenná.

Reve
Zhar the Mad

Příspěvek od Reve » 24.07.2012, 14:38 hod.

marian_r píše:
Rahtor píše:no já bych řekl že to složité je... jak poznáš že ten předmět je pro tenhle char a ne pro jiný?
Ty asi hráš nejakú úplne inú hru. Veď v D3 sú itemy ktoré nemôže použiť iný char len určený. Napr. Mighty pre Barbara (ak sa nemýlim, dlho som nehral). A načo padá mighty item s int???

To že sú univerzálne itemy nie je problém. Aj keď mne by sa viac páčilo ak by wiz nemohol používať 2H Axe.

Tým že predmety nie sú špecializované (ale náhodne generované) spôsobili že väčšina dropu je bezcenná.
svata pravda

pns
Gorebelly

Příspěvek od pns » 24.07.2012, 15:17 hod.

jenze zrusenim ah a rmah a jinym dropem by to melo zacit, ale rozhodne ne skoncit... ovsem protoze v blizz uz sedi pouze lide touzici po penizkach, tak se ah atd. nezrusi, ale bude se to patlat a patlat a nic vic, jak smutne..

Deef
Gorebelly
BattleTag:Deef#2671
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Deef » 24.07.2012, 15:25 hod.

Ked bol v d2 normalny drop a cierny trh fungoval preco potom v d3 nemoze byt tiez normalny drop a legalny trh, nejak mi to teraz nejde do hlavy.

Reve
Zhar the Mad

Příspěvek od Reve » 24.07.2012, 15:25 hod.

Deef píše:Ked bol v d2 normalny drop a cierny trh fungoval preco potom v d3 nemoze byt tiez normalny drop a legalny trh, nejak mi to teraz nejde do hlavy.
to ti vysvetlim...protoze z cerneho trhu blizz nioc nem,a tak jim to mohlo byt sumak, ale z legalniho ma takze jim to sumak neni jak moc to pada :)

marian_r
Doom Knight

Příspěvek od marian_r » 24.07.2012, 15:51 hod.

"Look, more hidden exploits!" :lol:

Still-Alive
Doom Knight
BattleTag:StillAlive#2220

Příspěvek od Still-Alive » 24.07.2012, 16:27 hod.

Nevím proč všem vyčítáte peníze, asi děláte pro charitu, což? :)

Alfajk
Zhar the Mad
BattleTag:Alfajk#2436

Příspěvek od Alfajk » 24.07.2012, 16:54 hod.

jako ten bug s wizardem byl vic nez mesic,ja to zjistil teprve vcera, a za 3 hodiny jsem nafarmil 300 rare itemu(s 350% mfind,pres killem rare sem switchoval,takze z jednoho rare i 4 zluty),co na tom ze z nich byly pouzitelny celkem 3,z toho pro me ani jeden(coz opet jen ukazuje na bidu dropu),ale kdyz ja jsem dokazal za 3 hodiny mit 300 itemu,kolik asi nafarmili ti,kteri o tom vedeli celou dobu ? pak kde se bere ten godlike equip v aukci...a radsi nedomejslim kolik na tom vydelali v RMAH

diablo timhle tempem hodne rychle upadne v zapomneni

Reitak
Gorebelly
BattleTag:Reitak#2702
Kontaktovat uživatele:

Diablo bug / cheat fail

Příspěvek od Reitak » 25.07.2012, 07:25 hod.

Vazeni, aby toho nebolo malo, tak sa prevalil dalsi bug, teda on uz trva mesiac.

U barbara FURIOUS CHARGE - DREADNOUGHT INFINITE LOH , kde nejak na zaklade tohto ma barbar permanentne 8% life navyse, dava 2.5 sekundovy stun a mnoho ineho. Viac infa nemam, som na mobile.

Blizzard o tomto bugu vie uz mesiac, pretoze lockoval navody a prispevky ohladne tohto a doteraz s tym nic nespravil, ziaden fix.

Hawk

Poslané cez Iphone 4S 64GB Tapatalk

Punky
The Butcher

Příspěvek od Punky » 25.07.2012, 07:37 hod.

no jo, uz tu niekto hadzal aj video vcera

Odpovědět

Zpět na „Obecně“